merhabalar kolay gelsin benim okulda loopcoomm modem var lanet olasıca connexant çipsetli daha öncede picatel conexant çipsetli modem vardı (ağrı daki okulumunda) aynı problem oradada vardı..yani internetin gidip gelmesi, modemin şişmesi,switch in şişmesi ve her ikisinede reset atmam gerekmesi... sizce bu salak modem neden böyle yapar? antivirüs tüm bilgisayarlarda kurulu ve düzenli olarak kontrol ediyorum pc leri ..şu anda bile mesaj yazıyorum fakat gönderip göndermeyeceğim meçhul...flasget ile doysa indiriyorum bazen 280 kbayta kadar çıkıyor ama en fazla 3 dak sonra 0kb bu çok sık aralıklarla tekrar ediyor. daha önce bu sorunu zixel modem aldırtarak halletmiştim fakat connexant a bir şans daha vermelimiyim?? benim le aynı dertten müzdarip olan arkadaş varsa çözüm yolu önersin lütfen ...varmı bir ayarı bu dandik modemin==?? yoksa meb hatlarından kaynaklanan filtre sorunumudur bu? herkese kolay gelsin kendinize iyi bakın
Isınma sorunu var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Akinci
Isınma sorunu var mı?
ısınıyor biraz ..olabilirmi fan takayımmı? böyle bir deneme varmı? teşekkürler
Cihazı bir müddet kapatıp soğuduktan sonra gözlemle. Isınma ile alakası var mı anlaşılır. Modemi başka bir yerde ev vs. kullanma imkanın varmı?