Şimdi Ara

sizce hangisi mantıklı bir seçim olurdu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta araç alacağım galerideki mevcut araçları yazdım yılda 8-9 bin anca km yaparım sıfır araç alacağim ailem ben ve eşimden oluşuyor şimdilik çocuk yok sizce hangisini seçeyım?
    1)fiat punto 1,4 active
    2)fort fiesta 1,25 trent
    3)Opel corsa 1,2
    4)fiat linea 1,4 active
    5)hundai team abs tek hava yastığı dizel
    yukardakilerin fiyatı aşağı yukar aynı 3000 lira fark verirsem aşağıdakini alabiliyorum?
    6)fort fiesta 1,4 trent dizel

olumlu olumsuz yanlarını belirterek yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asa65 -- 13 Eylül 2009; 18:31:25 >

• opel astra 1.2 motor var mı ki? sanırım corsa demek istediniz

bu araçlar içinden
    1-fiesta
    2-punto
    3-corsayı öneririm ayrıca seat ibiza ya da bakmanızı öneririm

fiestayı marka fanatikliği yaparak önermiyorum gerçekten iyi başarılı olduğu için öneriyorum size

tasarım olarak çok iyi zaten tasarım ödülü aldı ayrıca 2009 yılın otomobili ödülünde insignianın 1 puan gerisinde 2. oldu

yol tutuşu ve konfor olarak sınıfının üstünde bir kaliteye sahip özellikle içine oturdugunuzda kalitesini hissettiriyor araç. sınıfında ki çoğu araç içine binince çok boşmuş hissi veriyor

1.25 motor 82 bg 114 nm tork üretiyor ve şehir içinde yeterli performansını sağlıyor hacimine göre performansı olduça tatmin edici ve vergiden avantajı var en az vergi dilimine giriyor

ayrıca trend stil paket almanızı öneririm gerçekten çok farkettiriyor aracı 15'' çelik jantlar sis farı ve arka camlar karartmalı oluyor ve bunun için çok fazla fiyat ödemiyorsunuz 794 tl ödüyorsunuz

olumsuz yönleri bagajı ufak eğer bagaj önemliyse sizin için yetersiz gelebilir aracın görüş açıları çok dar kullanırken 2 kat dikkat gerekiyor tasarımından dolayı görüş açıları çok iyi değil dardır

grande punto da sınıfının başarılı araçlarından bir tanesi donanım özellikleri güzeldir özellikle fun paketli olanlarını tavsiye ederim

konfor ve genişliğide gayet iyidir b sınıfınının ortalamasının üstündedir

b sınıfında corsa grande punto fiesta veya ibiza alırsanız pişman olmazsınız sınıfının en başarılı araçlarıdır

• Fiesta 1.25 alırdım ben olsam. Güncel bir model . tasarım da güzel .Uzun yıllar demode olmayacak.
  • Grande Puntonun 1.4 77 hp Fire motoru açıkçası pek tatmin edici değil .. Ama bu benim için önemli değil diyorsanız güzel bir seçenek olabilir.

Corsa için yorum yapmıyacağım sebebini bilmediğim bi sebepten dolayı opele soğuğum

Ben sizin yerinizde olsam Fiestayı tercih ederdim. Küçük gelir derseniz veya fiesta olmaz derseniz Accent era olabilir. Kendi düşüncem ..

Saygılar
  • yorumlarınız mantığımın sözleri gibi olmuş fiestayı bende çok beğendim az önce galeriden geldim aklıma takılan şeyler oldu
    1. si arka koltuklar biraz dar geldi sınıfının diğer araçlarına göre(punto biraz daha geniş sanırım) bagaj hacmi hemen hemen diğerleri ile aynı
    2.si arka koltugu bagajı büyütmek iöçin açtıgımda koltuğun oturma bölümünün yaylarını sadece köpük tütüyordu adamlar köpüğün altına koruma klavuzu bile yapmamış üzüldüm buna
    3. olarak ayda bir 200 km (200+200)memlekete gidebilirim 1,25 motor beni üzermi?
    SON OLARAK:1,25 MOTOR 85 BEYGİR
    1,4 DİZEL 64 BEYGR DİYOR ben pek motor dan anlamam ama bu durumda 1,25 daha performanslımı oluyor 1,4 dizele göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asa65 -- 13 Eylül 2009; 18:41:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asa65

yorumlarınız mantığımın sözleri gibi olmuş fiestayı bende çok beğendim az önce galeriden geldim aklıma takılan şeyler oldu
    1. si arka koltuklar biraz dar geldi sınıfının diğer araçlarına göre(punto biraz daha geniş sanırım) bagaj hacmi hemen hemen diğerleri ile aynı
    2.si arka koltugu bagajı büyütmek iöçin açtıgımda koltuğun oturma bölümünün yaylarını sadece köpük tütüyordu adamlar köpüğün altına koruma klavuzu bile yapmamış üzüldüm buna
    3. olarak ayda bir 200 km (200+200)memlekete gidebilirim 1,25 motor beni üzermi?

1.25 Fiesta'yı bilmem yanlız Corsa o konuda gerçekten mukemmel kullanırken 1.25 araç oldugunu hiç hissettirmiyor. Tabiki klimayı açmadıgınız sürece.Gerçi o Fiesta içinde geçerlidir.

• fiestada bazı ufak işçilik hataları var mesala arka koltukta emniyet kemeri takılan yerler koltuğun üstünde duruyor koltuğun içine saklanamıyor 3. bir kişi oturdumu rahatsızlık veriyor

uzun yolda çok konforludur fiesta yol tutuşu çok iyidir kolay kolay kontrolden çıkmaz eğer çok fazla hız yapmıyorsanız üzmez 110 km ve üzeri biraz fazla tüketiyor

sürekli 90-100 km arası kullanırsanız bir depo benzinle şehirler arası 700-750 km yol yaparsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangisi güzel
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.25 fiesta 1.4 dizele göre daha performanslı bunun nedenide beygir gücünün yüksek olması

1.25 0-100 km 13.3 saniyede çıkıyor son hızı 168 km

1.4 dizel 0-100 km 14.9 saniyede çıkıyor son hızı 162 km

ama 1.4 dizelin avantajı çok az tüketmesi dizel almadığımız için şimdi pişmanız benzin fiyatları çok yüksek olduğu için 1.25 ile ekonomi yapmak biraz zor oluyor doğru düzgün binemiyoruz 9 ayda daha 7200 km yol yaptı dizel olsaydı rahat rahat her yere gidebilirdik eğer imkanınız varsa dizelini alın sonra bizim gibi pişman olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiet_dead

1.25 fiesta 1.4 dizele göre daha performanslı bunun nedenide beygir gücünün yüksek olması

1.25 0-100 km 13.3 saniyede çıkıyor son hızı 168 km

1.4 dizel 0-100 km 14.9 saniyede çıkıyor son hızı 162 km

ama 1.4 dizelin avantajı çok az tüketmesi dizel almadığımız için şimdi pişmanız benzin fiyatları çok yüksek olduğu için 1.25 ile ekonomi yapmak biraz zor oluyor doğru düzgün binemiyoruz 9 ayda daha 7200 km yol yaptı dizel olsaydı rahat rahat her yere gidebilirdik eğer imkanınız varsa dizelini alın sonra bizim gibi pişman olmayın

1 saniye için 5 km hız için dizelden caymak mantıklı değil bencede. Fiesta alınacaksa dizel olmalı.
  • dizel fiesta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.