Şimdi Ara

Sizce hangisi W810İ,K750İ,K790İ...?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr bi türlü kara veremedim.Fiyat performans olarak bu üç telefondan birini almak istiyorum.İlk başta aradığım özelikkler kamerasının kaliteli olması telefonun sağlam olması ve şarjının uzun gitmesi ve ayrıyetten telefonda yazılımsal gibi sorunların olmaması.. Bu konuda yardımcı olur musunuz.

K790i albenisi çok ama dediğim gibi sağlamlık durumu nasıldır?450 ytl verilir mi bu tele?Ve de joyistik tuş mu bu tel?

• Çok zor bir soru sordun....
    W810i var ken k750 yi seçeneklerden çıkarabiliriz, çünkü w810i k750i yi bir anlamda kapsıyor...

w810i ile k790 ise karşılaştırmaları güç telefonlar ama senin aradığın özelliklere göre sanırım k790 uygun olabilir...
  • O zaman kamera olarak W810i K750i den daha iyi diyebilir miyiz? Birde bu iki telefon teknoloji olarak 3 4 senelik telefonlar bu fiyatlar yüksek değil mi?
  • k790i

senın aradıgın özellikleri içeriyo
  • Çekim kaliteleri aynı

Sanıyorum evet, ama bu telefonların 900 YTL gibi fiyatlardan düşerek bu duruma geldiğini hatırlatayım ve bir durum var, hala yeni modeller çıkıyor ama pek çoğu bu ik efsane makinenin yaptığı şeyi yapamıyor

F/P olarak muazzam makineler hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderZone -- 10 Ağustos 2008; 15:29:58 >
  • konu yanlış yerde arkadaşım konu açmadan üst konudaki bölüm kurallarını okuyalım

soruna gelirse k 790 modelini öneririm

telefon joyistikli bir tel kesinlikle sağlam ve kamerası çok kaliteli fotolar çekebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 10 Ağustos 2008; 15:30:18 >
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.