Şimdi Ara

SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM???? cok acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartı olarak sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?

bu fiyatların üzerine cıkamıyorum. o yüzden yüksek fiyatlı kartları önermeyin lütfen.

128MB Winfast PX6600GT TDH (Geforce 6600GT) --> 145 dolar * kdv

SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1600 PRO (PCI-E) AVIVO --> 150 dolar * kdv

POWERCOLOR 128MB ATI Radeon X800-GTO (PCI-E) --> 160 DOLAR * kdv

ASUS 512MB EAX1600 PRO TD (PCI-E) AVIVO --> 164 DOLAR * KDV

BUGUN SİPARİŞİ VERİCEM. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailos -- 11 Mart 2006; 15:55:02 >

• Vay be,koskoca 6600 Gt nin sonu bumu olacaktı...145$ a kadar inmiş daha ne olsun ya?Arkadaşım sana şunu söyliyim,X800Gt de 6600 Gt de eskidi diyorlar ama,X800GT nin performansı o/c ile iyi bir yerlere gelebiliyor.Sonuçta 256 Bit bir kart o.O/c ile 10.000 alan görmüştüm ben o kart ile.Hardmod ile 12 pipe olma şansıda var.Ama ben olsam biraz daha bekler,yeni gelecek kartlardan alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: intelviiv

Vay be,koskoca 6600 Gt nin sonu bumu olacaktı...145$ a kadar inmiş daha ne olsun ya?Arkadaşım sana şunu söyliyim,X800Gt de 6600 Gt de eskidi diyorlar ama,X800GT nin performansı o/c ile iyi bir yerlere gelebiliyor.Sonuçta 256 Bit bir kart o.O/c ile 10.000 alan görmüştüm ben o kart ile.Hardmod ile 12 pipe olma şansıda var.Ama ben olsam biraz daha bekler,yeni gelecek kartlardan alırdım.

dostum bekliyecek sabrım kalmadı! 1 bucuk aydır bekliyorum artık bu sistemi toplayacam!bir an once karar vermem lazım! yani bu hafta toplayacam!
  • x800gto derim. ama pixel ve vertex shader 2.0 unutma. diğer yöönlerden x800gto > 6600gt. yanlışım varsa düzeltin.
  • X800GTO derim, 256bit
    Aslinda iki kart arasinda öyle büyük bir fark yok. X800GTO genelde 256MB olur ama bu versiyon 128MB ise iki kart da basabas performans gösterir demektir bu. Seçim sana kalmis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Comet

X800GTO derim, 256bit
    Aslinda iki kart arasinda öyle büyük bir fark yok. X800GTO genelde 256MB olur ama bu versiyon 128MB ise iki kart da basabas performans gösterir demektir bu. Seçim sana kalmis.

evet baktım 128mb. ya hata burda işte millet mb'ına bakıyor. bence 256 bit, 12 pixel, 6 vertex ile 160$ iyi. xfx 6600ddr2'e bi bakabilir.
  • Birincisi başlık yanlış olmuş.Powercolor mu leadtek mi dersen iki markanın aynı ürünlerini karşılaştıracaksın.
    İkincisi 6600gt ler yanlış hatırlamıyorsam ddr2 bellek ve 128 bit.X800gto ise 256 bit.Burda ram 256 mb diye bir şey kalmaz.Ben x800gto derim
  • bnde de x800gto ama 6800gs de alabilrsin
  • bence paran cebinde kalsın, al bunu 87+kdv ye
    http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=16471
    buna bi bak, sonrada internette karşılaştırmalara bak dediğin ekran kartları ile....
  • quote:

Orjinalden alıntı: frequen z

bence paran cebinde kalsın, al bunu 87+kdv ye
    buna bi bak, sonrada internette karşılaştırmalara bak dediğin ekran kartları ile....

x800gto nere dediğin kart nere
    kardeş kesinlikle x800gto sorman hata

• quote:

Orjinalden alıntı: wolfork

quote:

vala bnm laptopta bundan var memnunum ama laptop çapnda en iyilerden ama
    normal bilg olarak tabi ki x800gto ile aşık atamaz

• quote:

quote:

ufak bir detay var atladığınız... nerdeyse yarıyarıya fiyat farkı var!

• @alios

http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=97

Bahsettiğin x800gto 128mb bu olsa gerek. 12/6, 400mhz, 256 bit fakat bellek hızı 980mhz yerine 700 ve ddr1. Yine de 6600gt'den hızlı olacaktır.

Biraz daha kasıp normal 400/980 256mb gto almaya çalışabilirsin.

Mart ayında yeni kartlarla beraber bayağı ucuzlama olacağından bahsediliyordu. Beklemek istemiyorsun ama yine de bir düşün.

quote:

Hocam haklısın ama hız farkı da bir o kadar var neredeyse

Yine de bayağı ucuzlamış düz x700'ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Mart 2006; 14:34:54 >

• Frequen z;helal olsun.Yarı yarıya fiyat farkı olsa ve aynı performansı verse haklısın ama aynı performansı veremez;yanına yaklaşamaz bunların.
    SM 2.0 olmasına kanmayın arkadaşlar;çok çok çok dikkatli gözler bile zor farkedio aradaki farkı.Tomsda sm 2.0 ve 3.0 arasındaki farkların olduğun ss'ler verilmişti;sm 3.0 yüzünden milleti gazlayanların hepsi ortadan kayboldu
    x800 GTO
  • 6600 GT 128MB LEADTEK AL ÇÜNKÜ POWER COLOR X800 128MB VE 256BIT DEİL DURUM BÖLE OLUNCA 6600GT ÇOK DAHA İYİ KART OLUYOR.
  • quote:

quote:

quote:

fiyat farkı tabi ki öenmli ama performans da istemiş tavsiye isteyen

• power colour tabıkı gerek yok dıyerınee ben hep ondan aldım ve memnunum suan bende atının 256 mb lık 128 bitlık ekran kartı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem650

power colour tabıkı gerek yok dıyerınee ben hep ondan aldım ve memnunum suan bende atının 256 mb lık 128 bitlık ekran kartı var

vala yernde olsam bir an önce 9800pro@xt ya da 6600 gt ye terfi ederdim
    oyunların neye benzediği ancak bu kartlarla anlaşılıo zira
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailos

ekran kartı olarak sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?

bu fiyatların üzerine cıkamıyorum. o yüzden yüksek fiyatlı kartları önermeyin lütfen.

128MB Winfast PX6600GT TDH (Geforce 6600GT) --> 145 dolar * kdv

SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1600 PRO (PCI-E) AVIVO --> 150 dolar * kdv

POWERCOLOR 128MB ATI Radeon X800-GTO (PCI-E) --> 160 DOLAR * kdv

ASUS 512MB EAX1600 PRO TD (PCI-E) AVIVO --> 164 DOLAR * KDV

BUGUN SİPARİŞİ VERİCEM. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

alacağın kart 256 bit olursa daha iyi olur birde belleği 256 mb dan aşağı olmamasına dikkat et...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.