Şimdi Ara

Sizce hansini!!! SAMSUNG LE-40C650 - LE-40B750 - LG 42LH7000 - PHILIPS 42PFL5405H (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, C650 serisi; evet parlama yapıyor...
    Ben bir tarafı komple cam olan salonda, tam da camın karşısında kullanıyorum.
    Genelde gece evde olduğumdan, sadece hafta sonları storları yarım indirerek sorunu hallediyorum.
    İlk zamanlar canımı sıkmıştı, ancak alıştım. Zira TV nin özellikleri bunu bir şekilde egale ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

1. SAMsuNG LE-40C650-1,2,3,4 SAMSUNG LCD TV - 1.665 TL

4. PHILIPS 42PFL5405H LCD TV

İkisinden bırını alacagım muhtemelen kagıt ustunde onde olan cok yok ıkısıde aynı suan phılıpsın 42 ınc olması bıraz daha ıyı gıbı parlama yapmıyormus sadece sımdı haftasonu tekno marketlere gıdıp canlı gormek kaldı ardındanda en uygun satan yerden almak yada bır kampanya beklemek bu arada

bu ıkı cıhazda net tv varmı ?

2. olarak samsung da wıreles varmıs galba bunun uzerınden ınternet kullanılabılıyormu yada yan odadakı pc uzerınden wıreles ıle fılm ızlenebılıyormu ?

Arkadaşım C650 için :
    1-NetTV var.
    2-Samsung wi-fi ready olarak geçiyor. İnternet bağlantısını modem yakın ise kablo ile yok değilse usb wi-fi adaptörle kablosuz kullanabilirsiniz.
    TV yi ağa bağladıktan sonra bilgisayarınızdaki içeriği paylaştırarak (DLNA) medya dosyalarını izlersiniz.
    Samsung un media playeri hemen tüm formatları ve bu arada DTS sesi destekler. Phil.'de bu sınırlıdır.
    Ben genellikle HD film izlediğim için Samsung u tercih ettim ve gerçekten çok memnunum.

Bu arada tv yi nereden aldığınız tabii ki önemli. Ancak ondan daha önemli bi şey var ki sizin bilinçli olmanız ve ne istediğinizi bilmenizdir. Ben forumdaki tüm eleştirilere rağmen fazla para vermemek konusunda tercihte bulundum ve İB den aldım. Sorun da yaşamadım.

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataagin -- 1 Kasım 2010; 17:22:24 >

• Ah şu 40c750 1750 civarı olucak ki ahhhhh ahh
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkasbeyi

Ah şu 40c750 1750 civarı olucak ki ahhhhh ahh

:))) nerdeee!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataagin

quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

1. SAMsuNG LE-40C650-1,2,3,4 SAMSUNG LCD TV - 1.665 TL

4. PHILIPS 42PFL5405H LCD TV

İkisinden bırını alacagım muhtemelen kagıt ustunde onde olan cok yok ıkısıde aynı suan phılıpsın 42 ınc olması bıraz daha ıyı gıbı parlama yapmıyormus sadece sımdı haftasonu tekno marketlere gıdıp canlı gormek kaldı ardındanda en uygun satan yerden almak yada bır kampanya beklemek bu arada

bu ıkı cıhazda net tv varmı ?

2. olarak samsung da wıreles varmıs galba bunun uzerınden ınternet kullanılabılıyormu yada yan odadakı pc uzerınden wıreles ıle fılm ızlenebılıyormu ?

Arkadaşım C650 için :
    1-NetTV var.
    2-Samsung wi-fi ready olarak geçiyor. İnternet bağlantısını modem yakın ise kablo ile yok değilse usb wi-fi adaptörle kablosuz kullanabilirsiniz.
    TV yi ağa bağladıktan sonra bilgisayarınızdaki içeriği paylaştırarak (DLNA) medya dosyalarını izlersiniz.
    Samsung un media playeri hemen tüm formatları ve bu arada DTS sesi destekler. Phil.'de bu sınırlıdır.
    Ben genellikle HD film izlediğim için Samsung u tercih ettim ve gerçekten çok memnunum.

Bu arada tv yi nereden aldığınız tabii ki önemli. Ancak ondan daha önemli bi şey var ki sizin bilinçli olmanız ve ne istediğinizi bilmenizdir. Ben forumdaki tüm eleştirilere rağmen fazla para vermemek konusunda tercihte bulundum ve İB den aldım. Sorun da yaşamadım.

Kolay gelsin..

Benıde soyledıgınız ozellıkler cezbedıyor zaten ayrıyeten medıa player alma derdınden kurtarıyor ve wireless olarak yan odadan pc ye baglanabılmesı cok guzel o olmasa bıle dedıgınız gıbı usb den bır cok formatı desteklemesı benıde cezbedıyor bu tv hakkında tek soylenebılen olumsuzluk parlama olarak bahsedılıyorkı benımde kullanacagım odada ıkı pencere var bır tv nın arkasında kalıyor bırıde yan tarafında yanı dırekt ısıga cok maruz kalmıcak yanı deedıgınız gıbı genelde aksam kullanılacagını dusunursek cok sorun olmıcak benım ıcınkı sız dırekt cam karsısında kullanıyorum demıssınız sız bıle memnunsanız ben tercıhımı yaptım 1-1,5 haftadır arastırıyordum muhtemelen tercıhım bu yonde olacak bende neresı uygunsa oradan alıcam ib de benım aklıma yatıyor yada ben onumuzdekı 4-5 ay ıcerısınde alıcam o sebeple sımdı kampanya kovalıyacam tesekkur ederım yorum yapıp fıkır veren herkese

• arkadaslar 40c750 mi yoksa 40'' led mi ne dersiniz. su anki led lerinde full olmadıgını dusunursek 3D almak daha mantıklı degilmi

yada bunlara ek olarak sony nin led leri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 2 Kasım 2010; 15:14:38 >
  • arkadaslar teknosa dan 2000 tl ye kadar ne alınabılır acıll tavsıye beklıyorum 1500-2000 arası yrdm lutfen.
  • Bende az önce 40c650 aldım optimum kutuptan 1789TL+Kutup garantiplus yaptırdım 6 yıl garanti oldu toplamda 219TL ye gerek varmıydı garanti uzatmaya bilmiyorum ama servis ücreti değişim ulaşım falan filan yok denildi.Tv mükemmel yarın gelip kuracaklar hayırlısı olsun bakalım.
  • ooffff offfff diyoorum burdaki yazıları okuyunca arkadaşlar marka olarak iki uç firmayı kıyaslıyorsunuz burda herksin ortak yönü 100 hz olması evet lcd alacaksanız tv kesinlikle 100 hz olmalı.ama şunuda söyleyim her 100 hz aynı performansı vermez performans derken görüntü akışı ve derinlik hissi bunu en iyi yapan markalardan biri kesinlikle philips.herkesin bir ortak paylaşımıda samsungun panelinin yansıma yapması evet kesinlikle gereğinden fazla parlıyorki nedeni ise ekrana verdiği görüntünün olabildiğince canlı çıkmasıki buda gözehoş gelen ama ayrıca gerçekten çok uzak bir görüntüdür buda bence eksi bir özellik benim için ama alırken canlı renk mi yoksa gerçek renklermi görmek istiyorsunuz buna karar verin.ama birazdaha para verip lcd alacaklara kesinlikle amblight olan modelleri tavsiye ederim tambir seyir zevki:))
  • 40 c 650.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.