Şimdi Ara

Sizce hansini!!! SAMSUNG LE-40C650 - LE-40B750 - LG 42LH7000 - PHILIPS 42PFL5405H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar epeydir araştırdım.. Fiyat, özellik ve marka düzeyinde kendimce uygun gördüğüm 4 modeli sizlerle paylaşıp önerinizi almak istiyorum.

Araştırmalarımda;

1. SAMSUNG LE-40C650-1,2,3,4 SAMSUNG LCD TV - 1.665 TL
    Çok parlak ekran ve canlı renkler var. Görüntü,özellik ve dizany olarak süper gözüküyor. Her filmi oynatıyor gibi...
    Ama evinde pencere olanlar için sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum...

2. SAMSUNG LE-40B750 LCD TV - 1,936 TL
    Çok parlak ekran ve canlı renkler var. Görüntü,özellik ve dizany olarak süper gözüküyor. Her filmi oynatıyor gibi...
    Ama evinde pencere olanlar için sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum...

3. LG 42LH7000 LCD TV - 1.707 TL
    Lg’nin ekranı birat mat yansıma sorunu olmaz diye düşündüm. Her filmi oynatıyor gibi...

4. PHILIPS 42PFL5405H LCD TV - 1.665 TL
    Bu tv hakkında çok bilgi toplayamadım. Her filmi oynatıyor gibi...

Başka LCD tavsiyelerinizi varsa bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cukulata76 -- 16 Haziran 2010; 10:51:28 >

• tabikide Samsung LE-40C650 40" Full Hd Lcd Televizyon

yalnız 1665 fiyat yazmışın o fiyat istanbul bilişim se çöp sakın alma

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/samsung-le-40c650-full-hd-lcd-televizyon_05.011.1271.0085.htm

bu ürün hemde fiyat olarak cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa55555

tabikide Samsung LE-40C650 40" Full Hd Lcd Televizyon

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/samsung-le-40c650-full-hd-lcd-televizyon_05.011.1271.0085.htm

bu ürün de anadolu elektronik garantisi altında değil...
    belki de İB'den daha şişirme firma garantili...
    neden bunu tavsiye ettiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: _GodisaDJ_

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa55555

tabikide Samsung LE-40C650 40" Full Hd Lcd Televizyon

bu ürün de anadolu elektronik garantisi altında değil...
    belki de İB'den daha şişirme firma garantili...
    neden bunu tavsiye ettiniz acaba?

Alıntıları Göster
    bugün gazetede şok mağazalarında 1790tl ye satıldığını gördüm 40c650 modelinin, bilginiz olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumacher__ -- 3 Haziran 2010; 20:43:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: schumacher__

bugün gazetede şok mağazalarında 1790tl ye satıldığını gördüm 40c650 modelinin, bilginiz olsun..

Alıntıları Göster
    evet onu ben de gördüm 1790/10 taksit

kangurum.com'da yok galiba ŞOK nereden satış yapıyor internet üzerinden bilen varsa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GodisaDJ_

evet onu ben de gördüm 1790/10 taksit

kangurum.com'da yok galiba ŞOK nereden satış yapıyor internet üzerinden bilen varsa çok iyi olur

Alıntıları Göster
    hızlial.com un İstanbul Bilisimden bir farkı yok. Distributor garantisi vermiyor. Gold grup garantisi altında satılıyor. Servis olarak ESS Elektronik bakıyor. Ben aldım sonra iptal ettirdim siparisi oradan biliyorum. Verilen örnek yanlıs olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btol

hızlial.com un İstanbul Bilisimden bir farkı yok. Distributor garantisi vermiyor. Gold grup garantisi altında satılıyor. Servis olarak ESS Elektronik bakıyor. Ben aldım sonra iptal ettirdim siparisi oradan biliyorum. Verilen örnek yanlıs olmus.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cihazlara fiyat olarak değilde lütfen kullanım, özellik ve kalite bakımından öneri vermenizi rica ederim.

Ayrıca cwevap veren arkadaşlarada teşekkür ederim...

Birde;
    İstanbul bilişim se çöp sakın alma demiş mustafa55555 arkadaşımız sebep nedir?

Oranın cihazlarındanmı yoksa garanti bakımındanmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cukulata76

Arkadaşlar cihazlara fiyat olarak değilde lütfen kullanım, özellik ve kalite bakımından öneri vermenizi rica ederim.

Birde;

Herkes biraz duyduğunu biraz da kendi deneyimini ortaya koyarak tavsiyelerde bulunmuş. Ben de bir Philips kullanıcısı olarak sizin yollardan geçtiğim için düşündüklerimi paylaşmak istedim.
    Kartelanın bir ucunda Samsung var diğerinde Philips: İlki parlak ikincisi mat görüntüyü temsil ediyor. Sıralama yapacak olursam Samsung>LG>Sony>Philips şeklinde olur. Ben yola Samsung için çıkıp kendimi Philips'le bulanlardanım. Showroomda maç yayını sırasında kararım değişti, sizinki değişir mi bilmem ama aday TVlerinizi mutlaka yanyana görüp karar vermelisiniz. Philips'in doğalrenk kozuna karşılık tek dezavantajı, USBsinin diğerlerine göre kullanışsız oluşudur. TV + HD Medya Player almanız gerektiğini unutmayın.
    Elektronik şans işidir, bu markalardan herhangi birini alıp arıza yaşamanız mümkün, bu yüzden özellikle ilk günlerde uyanık olup herhangi bir aksaklık olup olmadığına bakıp ürünü değiştirme yoluna gitmek mantıklı yoldur.
    Eskiden herkes istediğini ithal edip pazarlardı. Şimdi her markanın sorumlu dağıtıcıları var. Ancak diğerleri de bir şekilde ithalat yapıp ürünleri kendi garantileri altında satıyorlar. Örnek İstanbul Bilişim; buradan alacağınız bir TV bu firmanın garantisi altında, arıza durumunda bu firmanın servisleri tamir ediyor. Ben TVmi zamanında bu firmadan aldım. O zaman aradığım ebatta(37") piyasada başka yerde mal yoktu. Fiyat olarak da daha uygundu. Şimdi o mal resmi dağıtıcılarında da var şimdi alsam 100-200 TL fazla verip resmi olanı tercih ederim. Yanlış anlamayın TVm çakma falan değil, gayet de sorunsuz; denemek babında bir kaç kez teknik servislerini aradım, arkadaşlar gayet bilgili ama elektronik şanssızlığı yaşasaydım bu firmaya ne kadar "kükreyebilirdim" bu bir soru işareti olarak kalacak...Gene de şu firma çöp bu firma çöp yaklaşımını abartılı buluyorum. Sonuçta oradan alanlar da kendi kararlarıyla "çakma" olmayan ürünler alıyorlar.
    Eğer İstanbul'daysanız bir Darty mağazasından teknik bilgi almanızı da öneririm. Oradan alın demiyorum ama bilgileri oradan alın, çünkü adamlar hakikaten bu konuda rakipsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

quote:

Birde;

Herkes biraz duyduğunu biraz da kendi deneyimini ortaya koyarak tavsiyelerde bulunmuş. Ben de bir Philips kullanıcısı olarak sizin yollardan geçtiğim için düşündüklerimi paylaşmak istedim.
    Kartelanın bir ucunda Samsung var diğerinde Philips: İlki parlak ikincisi mat görüntüyü temsil ediyor. Sıralama yapacak olursam Samsung>LG>Sony>Philips şeklinde olur. Ben yola Samsung için çıkıp kendimi Philips'le bulanlardanım. Showroomda maç yayını sırasında kararım değişti, sizinki değişir mi bilmem ama aday TVlerinizi mutlaka yanyana görüp karar vermelisiniz. Philips'in doğalrenk kozuna karşılık tek dezavantajı, USBsinin diğerlerine göre kullanışsız oluşudur. TV + HD Medya Player almanız gerektiğini unutmayın.
    Elektronik şans işidir, bu markalardan herhangi birini alıp arıza yaşamanız mümkün, bu yüzden özellikle ilk günlerde uyanık olup herhangi bir aksaklık olup olmadığına bakıp ürünü değiştirme yoluna gitmek mantıklı yoldur.
    Eskiden herkes istediğini ithal edip pazarlardı. Şimdi her markanın sorumlu dağıtıcıları var. Ancak diğerleri de bir şekilde ithalat yapıp ürünleri kendi garantileri altında satıyorlar. Örnek İstanbul Bilişim; buradan alacağınız bir TV bu firmanın garantisi altında, arıza durumunda bu firmanın servisleri tamir ediyor. Ben TVmi zamanında bu firmadan aldım. O zaman aradığım ebatta(37") piyasada başka yerde mal yoktu. Fiyat olarak da daha uygundu. Şimdi o mal resmi dağıtıcılarında da var şimdi alsam 100-200 TL fazla verip resmi olanı tercih ederim. Yanlış anlamayın TVm çakma falan değil, gayet de sorunsuz; denemek babında bir kaç kez teknik servislerini aradım, arkadaşlar gayet bilgili ama elektronik şanssızlığı yaşasaydım bu firmaya ne kadar "kükreyebilirdim" bu bir soru işareti olarak kalacak...Gene de şu firma çöp bu firma çöp yaklaşımını abartılı buluyorum. Sonuçta oradan alanlar da kendi kararlarıyla "çakma" olmayan ürünler alıyorlar.
    Eğer İstanbul'daysanız bir Darty mağazasından teknik bilgi almanızı da öneririm. Oradan alın demiyorum ama bilgileri oradan alın, çünkü adamlar hakikaten bu konuda rakipsiz.

Alıntıları Göster
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Düzencelerine katılıyorum Gubaldak...

• quote:

Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Düzencelerine katılıyorum Gubaldak...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 40c650 modeli var bende bu tv yi kullanalı 2 gün oluyor görüntü kaltesi iyi tasarımı güzel ama şunu söyleyeyim yansıma yapıyor siyah üzerinde pek önemsemiyorum beni çok rahatsız etmedi sizi bilemem ama zaten tv tam camın karşısında ve parlaklığa takmayın zaten bir çok mod var (film doğal gb) burdan ayarlanıyor ama şunu söyleyeyim yayından gelen çözünürlük ve hz neyse o tv onu ayarlıyamıyor bu kötü yanı örneğin benim uydumun çözünürlüğü 700 küsür e 500 küsür ve 50 hz yinede ok yakına girmezseniz görüntü yine iyi buna tv nin yapacağı birşey yok ama pc yi bağladım ve tam kendi çözünürlüğünde kullandım pes oynadım görüntü mükemmel bide 100 hz yapabilsem onu araştırıyorum neyse demek istediğim güzel bi tv görüntü kalitesi iyi b serisine göre farkı arkasının sac olması 4 hdmı 1 pc 2 usb biri hdd 2 skart tepki süresi 4 ms 100 hz bir tv önerirmiyim öneririm ama bende 1665 e aldım ama sanırım şunda stoklarında yok yinede siz sorun çünkü adam bana 2 gün içinde biter diyodu neyse bekleyin stoğa girer heralde girdiğinde elinizi çabuk tutun sorunuz varsa sorabilirsiniz cevaplarım ama şuanda vatanda 1950 tl ama ben ib den aldım bir sorun çıkmıyo bence güvenilir ama illa dispiritör garantis istiyorsanız vatandan alın belki daha ucuzuda vardır araştırın kalite iyi görüntü iyi ve kullanışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji delisi

arkadaşlar 40c650 modeli var bende bu tv yi kullanalı 2 gün oluyor görüntü kaltesi iyi tasarımı güzel ama şunu söyleyeyim yansıma yapıyor siyah üzerinde pek önemsemiyorum beni çok rahatsız etmedi sizi bilemem ama zaten tv tam camın karşısında ve parlaklığa takmayın zaten bir çok mod var (film doğal gb) burdan ayarlanıyor ama şunu söyleyeyim yayından gelen çözünürlük ve hz neyse o tv onu ayarlıyamıyor bu kötü yanı örneğin benim uydumun çözünürlüğü 700 küsür e 500 küsür ve 50 hz yinede ok yakına girmezseniz görüntü yine iyi buna tv nin yapacağı birşey yok ama pc yi bağladım ve tam kendi çözünürlüğünde kullandım pes oynadım görüntü mükemmel bide 100 hz yapabilsem onu araştırıyorum neyse demek istediğim güzel bi tv görüntü kalitesi iyi b serisine göre farkı arkasının sac olması 4 hdmı 1 pc 2 usb biri hdd 2 skart tepki süresi 4 ms 100 hz bir tv önerirmiyim öneririm ama bende 1665 e aldım ama sanırım şunda stoklarında yok yinede siz sorun çünkü adam bana 2 gün içinde biter diyodu neyse bekleyin stoğa girer heralde girdiğinde elinizi çabuk tutun sorunuz varsa sorabilirsiniz cevaplarım ama şuanda vatanda 1950 tl ama ben ib den aldım bir sorun çıkmıyo bence güvenilir ama illa dispiritör garantis istiyorsanız vatandan alın belki daha ucuzuda vardır araştırın kalite iyi görüntü iyi ve kullanışlı

Alıntıları Göster
    Hızlı al ve goldtan paralel ithalat ürünü almayın İb on çeker gold a. Aman diyim. Phlips in yeni 7 serisi gelir yakında onada bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Hızlı al ve goldtan paralel ithalat ürünü almayın İb on çeker gold a. Aman diyim. Phlips in yeni 7 serisi gelir yakında onada bak.

Alıntıları Göster
    evt philipsin temmuzda yeni modelleri gelecek ama ben bekliyemedim neyse arkadaşın dediği gibi onlarada bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji delisi

evt philipsin temmuzda yeni modelleri gelecek ama ben bekliyemedim neyse arkadaşın dediği gibi onlarada bakın

Alıntıları Göster
    vatanda 2033 tl bugün baktım samsunga.

arkadaşlardan bende 40b750 ile 40c650 arasında kaldım. 40b750 200 hz'lik bir cihaz. bana fikir verirseniz çok mutlu olurum. zira yarın bunlardan birini almayı planlıyorum.

bide teknoloji delisi arkadaşım bana kullanım, görüntü kalitesi olarak biraz daha bilgi verirse süper olur.

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: TraLoNe

vatanda 2033 tl bugün baktım samsunga.

arkadaşlardan bende 40b750 ile 40c650 arasında kaldım. 40b750 200 hz'lik bir cihaz. bana fikir verirseniz çok mutlu olurum. zira yarın bunlardan birini almayı planlıyorum.

bide teknoloji delisi arkadaşım bana kullanım, görüntü kalitesi olarak biraz daha bilgi verirse süper olur.

saygılar...

Alıntıları Göster
    İlk önce şunu söyleyeyim yayıncının gönderdiği kalite çözünürlük ve hz i neyse cihaz onu gösterireğer d smart kullanıyorsan full hd yayını süper ben teknosada gördüm aynı serinin 40c653 modeli tasarımı ve görüntü kalitesi süperdi ve ledlerin yanındaydı led olmamasına rağmen d smarttaki yayınları led gibi gösteriyordu benim uydu alıcımım çöz. 700 küsüre 500 küsür ve 50hz basit bir uydu alıcısı buna rağmen görüntü olabildiğince güzel ve 40c650 ile 40c653 arasında tasarım farkı var diye biliyorum teknosada ikisininde fiyat aynı ama piyasaya göre pahalı karşılaştırmalarım sonucu c serisinin görüntü kalitesinin çok güzel olduğunu gördüm bunu ben evde pc ye bağladığımdada gördüm henüz hd yayınıı görmeme rağmen full çözünürlüğünde pes oynarken görüntü kalitesi süper diyebilirim cihazın diğer özellikleri arkasında 4 hdmı 2 usb usb lerden biri hdd bu harddisk oluyor haralde 1 monitör bağlantı yani pc girişi 1 ethernet bir de wairles kontrol var.bunları pek kullanamadım. neyse ben d smart yayınlarını gördüm tv lerin ve samsung c serisi diğer serilerine ve başka markalara göre ağır basıyor teknosadaki adam 40c653 ü öve öve bitiremedi ben 40c650 kullanıyorum ama 40c653 almak sterdim stoklarında olsaydı tasarımı çok güzel 40c650 den bahsedeyim kullanışlı hiç karışık deil kullanma klavuzuna bakmadan çözebilirsin netlik parlaklık renk kontrast ayarı yapabiliyorsun ama dediğim gibi yayıncının çöz. ve hz i neyse o onun üzerinde ayarlama yapmıyorsun uydu yayını iyi fena deil ama hd güzel bir uydu alıcısı alırsan teknosadakiler gibi bu tv lerden daha güzel görüntü elde deceğin bu fiyata başka marka yok gibi ve pc bağladığımda tam çöz. lükt kullanınca görüntü mükemmel ben samsung c serisi derim benden bu kadar ekstra bir sorun varsa ayrıca sorabilirsin birde bütçeni söylersen daha iyi yardımcı oluruz. 200 hz gereksiz gibi ama sen bilirsin boşuna para verme derim

• Dostum verdigin bilgiler için teşekkür ederim. Bütçem 2.000 lira civarı. Bende 200 hz bir cihazın gereksiz olduğu düşüncesindeyim ama ilerde 100 Hz ihtiyacımı karşılar mı onu bilmiyorum.
    Benim tv alma sebebim daha çok uydudan tv izlemek ve ara sıra film izlemek. Yani bundan 2 sene sonra keske 200 Hz bir cihaz alsaydım demiyeceksem sorun yok.
    Sen aldığından soruyorum, memnunmusun veya pismanmisin? Bide kullacagim oda ciddi sekilde Güneş alıyor bu parlama yapıp izlememi engeller mi?
  • quote:

Dostum verdigin bilgiler için teşekkür ederim. Bütçem 2.000 lira civarı. Bende 200 hz bir cihazın gereksiz olduğu düşüncesindeyim ama ilerde 100 Hz ihtiyacımı karşılar mı onu bilmiyorum.
    Benim tv alma sebebim daha çok uydudan tv izlemek ve ara sıra film izlemek. Yani bundan 2 sene sonra keske 200 Hz bir cihaz alsaydım demiyeceksem sorun yok.
    Sen aldığından soruyorum, memnunmusun veya pismanmisin? Bide kullacagim oda ciddi sekilde Güneş alıyor bu parlama yapıp izlememi engeller mi?
    Arkadaşım yaklaşık bir ay öncesi İB LG 42inc LH7000 (LCD TV) modelini aldık.Tasarım olarak göze hitab eden bir model çok şık duruyor özellikle gece ışıklandırmaları çok hoş ayrıca özellikleri bakımından hala daha çözemediğimiz birçok fonksiyonel özellikleri bulunmakta ayrıca Matroska (MKV) ,divx,HD ve tüm rip formatlarını forumda hala anlamış değilim diğer arkadaşlar versiyon ve yazılım sorunu ile yükseltme veya düşürmeye çalışmaktalar ama sadece DTS ses codecli formatlar haricinde oynatmadığı media dosyası bulunmamakta ben tavsiye ederim.

• quote:

Dostum verdigin bilgiler için teşekkür ederim. Bütçem 2.000 lira civarı. Bende 200 hz bir cihazın gereksiz olduğu düşüncesindeyim ama ilerde 100 Hz ihtiyacımı karşılar mı onu bilmiyorum.
    arkadaşlar selam..

ben dün akşam istanbul bilişime sipariş verdim. ve yaklaşı 2 aydır araştırıyorum.. aynı bu konuyu açan arkadaş gibi çok didindim..ve önce ne istediğime ve istediklerimin olabilirliğine baktım..

1- öncelikle gittim bimekse electroworlde. bu söylenen ürünleri hatta 42PFL7404 ü de katarak karşılarına geçtim. tek tek baktım. parlaklığa, tepkimeye, netliğe. orda philips ve samsung öne geçti ama samsung daha öndeydi. ve bu en iyi karar verme yöntemidir. tavsiye ederim. bu arada samsung 40c650 tepkimesi en iyiydi. aynı yayın vardı haliyle hepsinde. farkedilebiliyor.

2- ben 200 hz isteyebilirim ama 200 hz destekleyebilecek alt yapı ve yapılacaklar çok çok kısıtlı o zmn yok yere 200 hz fark ödemenin anlamı yok.

3- multimedia benim için çok önemli. artık 4 hdmi standart keza 2 usb de.. ama wireless beni çok cezbetti (ve tercihimin 40c650 olmasını %30-40 etkiledi)

4- arkadaşlar şunu unutmayın ki bunların arasında MKV oynatabilen tek cihaz SAMSUNG 40C650. bu demek. blu-ray film izlemek demek.

5- istanbul bilişime gelince bende acaip tereddütlüydüm. halen yok mu tereddütüm. evet var. ama bimekste electroworld de teknosa da çalışanlarla konuştum tek fark distribütör garantisi yok kendi garantisi var. yani sen bimeks ten aldığın ürünü başka bi bimekse veya markanın yetkili temsilcisine teslim edebilirsiniz. istanbul bilişimde ise sadece oraya teslim edebilirsiniz. garanti süreleri diğer mağazlarda da +2 +3 yapmak istediğinizde ilave ödemeler yapıyosunuz. ayrıca sikayetvar.com daki yorumlara baktım ve hepsinin altında adamlar çözüm üretmişler.

uzun lafın kısası ben 400 tl daha fazla verip almak istemediğim için istanbul bilişimden almaya karar verdim. ve tercihim SAMSUNG LE-40C650 dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uselka

arkadaşlar selam..

ben dün akşam istanbul bilişime sipariş verdim. ve yaklaşı 2 aydır araştırıyorum.. aynı bu konuyu açan arkadaş gibi çok didindim..ve önce ne istediğime ve istediklerimin olabilirliğine baktım..

1- öncelikle gittim bimekse electroworlde. bu söylenen ürünleri hatta 42PFL7404 ü de katarak karşılarına geçtim. tek tek baktım. parlaklığa, tepkimeye, netliğe. orda philips ve samsung öne geçti ama samsung daha öndeydi. ve bu en iyi karar verme yöntemidir. tavsiye ederim. bu arada samsung 40c650 tepkimesi en iyiydi. aynı yayın vardı haliyle hepsinde. farkedilebiliyor.

2- ben 200 hz isteyebilirim ama 200 hz destekleyebilecek alt yapı ve yapılacaklar çok çok kısıtlı o zmn yok yere 200 hz fark ödemenin anlamı yok.

3- multimedia benim için çok önemli. artık 4 hdmi standart keza 2 usb de.. ama wireless beni çok cezbetti (ve tercihimin 40c650 olmasını %30-40 etkiledi)

4- arkadaşlar şunu unutmayın ki bunların arasında MKV oynatabilen tek cihaz SAMSUNG 40C650. bu demek. blu-ray film izlemek demek.

5- istanbul bilişime gelince bende acaip tereddütlüydüm. halen yok mu tereddütüm. evet var. ama bimekste electroworld de teknosa da çalışanlarla konuştum tek fark distribütör garantisi yok kendi garantisi var. yani sen bimeks ten aldığın ürünü başka bi bimekse veya markanın yetkili temsilcisine teslim edebilirsiniz. istanbul bilişimde ise sadece oraya teslim edebilirsiniz. garanti süreleri diğer mağazlarda da +2 +3 yapmak istediğinizde ilave ödemeler yapıyosunuz. ayrıca sikayetvar.com daki yorumlara baktım ve hepsinin altında adamlar çözüm üretmişler.

uzun lafın kısası ben 400 tl daha fazla verip almak istemediğim için istanbul bilişimden almaya karar verdim. ve tercihim SAMSUNG LE-40C650 dir.

Alıntıları Göster
    arkasaşım öncelikle parlama yapıyor benim tv tam camın karşısında parlıyor ama ben pek önemsemiyorum yani beni etkilemiyor ama bu kişiden kişiye değişir dediğim gibi iyi bir alt yapıyla bu fiyata en iyi görüntü samsung un c serisinde gibi duruyor ama philipsin parlama yapmadığını duymuştum ve temmuzda philipsin yeni modellerini geleceğini duydum birde şu var istanbul bilişime bakarsanız philip 42plf5405 ile 40c650 ve 40c653 arasında kaldım üçüde aynı fiyat 1665 tl philips alacaktım fakat teknosada 40c653 modeliyle philipsi karşılaştırdım samsung çok çok daha iyi görüntü kalitesine sahip ve 40c650 ile 653 arasında pek fark yok hee uydu konusuna gelince normal bir uydu 50 hz ve 700 küsüre 500 küsür çözünürlüğü var ve tv de bunu böyle alıyor yani ben 100 hz aldığıma bile pişman oldum ama dediğiniz gibi sonuçta her zaman bu kadar para veremiyeceğimiz için bir kerede iyi birşey almak lazım 200 hz bilemiyorum 600 hz bile var 600hz hangi yayında kullanılıyor merak ediyorum karar sizin eğer normal bir uydu kullanacaksanız 100 hz rahatlıkla yeter.benim tv salonda ve 2 tane pencere var parlama yapyor tam pencere karşısında dediğim gibi beni etkilemiyor sizde deneme fırsatınız olursa deneyin okadar önemsemezseniz parlamayı alın

• arkadaşlar samsung 40c650 için parlama yapıyor demişsiniz.Ne kadar yapıyor ama? Yani mesela benim evde stor denilen perdelerden var nerdeyse panjur gibi bir sorun olur mu acaba?Çünkü televizyonu camdan uzaklaştırmak gibi bir şey yapamam çünkü salonumun üç cephesi cam maalesef.
    bir de 40c650 ve 40c653 arasında ne fark var bilen var mı acaba?
    bir de son bir soru olarak (aslında çok sorum var,bu konuda yeni doğmuş bebek kadar bilgisizim :) ) yaklaşık 3mt seyretme mesafesinde 40" üzeri mesela 46" tv tavsiye eder misiniz?
    cevaplarsa bilen bir arkadaş sevinirim.
    herkese iyi seyirler.
  • arkadaşlar bir de bimekste 46c530 1.692 tl diyor.bu tv hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.