Şimdi Ara

SİZCE HURDA İNDİRİMİ ÇIKAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinizin de bildiği gibi global krizin en çok etkilediği sektörlerden biri otomotiv...Sizce yakın bir zamanda böyle bir hurda indirimi kampanyası olur mu?

• çıkacak gibi görünüyor zaten çıksın eski araçlar biraz daha temizlenir
  • türkiye de çıkması ümit edilen ama zor görünen 2 şey

1-bedelli askerlik ki bence çıkacak yakın zamanda (mayıs-haziran gibi)
    2-hurda indirimi gelecek yıl eylül ekim gibi çıkabilir gibime geliyor
  • Bence çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 18 Aralık 2008; 10:35:46 >
  • Ocak 2009 'da çıkacağına dair gazetelerde çok ciddi söylemler var ama sadece söylenti olarak da kalabilir.
  • Sanırım 2-3 ay önce yine otomobillerde ÖTV kalkıyor diye bir söylenti çıkmıştı ortaya..Daha sonra Maliye Bakanı 2008 ve 2009 da böyle birşey düşünmüyoruz demişti..Ama bence yerli otomobil satışlarını canlandırmak için İthal araçlar hariç Hurda veya bir başka deyimle Ötv indirimi çıkabilir..Yerli üretimi ve yerli otomobil satışlarını canlandırmak için..
  • Çıkar yakında 2009 da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Otomotiv sektörünü desteklemek amacıyla çıkarabilirler. Bu söylentiyle vatandaş 2 milyarlık arabasına 5 milyar değer biçmeye başladı bile... İnşallah çıkar da hem bizim hurdalar para eder hem de sektörde iyi kötü bir hareket olur.
  • İnşallah yine hüsran olmaz sonuçta ...
  • Hurda indirimi çıkacak arkadaşlar .
  • Çıksın beklıyorum dört gözle :D
  • Önce hurda indirimi cıkar, biraz satıslara etki eder onun etkisi de bitince ben vergi indirimi bekliyorum. Belki direk vergi indirimi bile çıkabilir. Akıllı olan yönetimler böyle yapar. Bakalım göreceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.