Şimdi Ara

Sizce ilk 30k netleri nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pripyatin Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gerçekçi bi şekilde yorum yapalım(sayısal)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istediğinizi deyin kardeşim 85-60 30k değil 20k hatta 17-18k neti olacak rez alın. 85-60 kaliteli denemelerde +95,100 tyt +70 ayt yapan adamların netleri. Benim yorumum 2018x0.7 ya da 0.6 gelecek. Bu sınavda +65 ayt yapanlar ilk 10k ya çok rahat girecek tyt batırmadıysa. +70 e ilk 1500-2000 gözü ile bakılıyor.

Hocam arka sıraları bilmiyorum ama her sıralamada 2018'den iyi gelir gibi. Ya şunu bi deyim ben kaç gündür kimlere kimlere ulaştım görüştüm zihnime bir sürü veri topladım. Geçen sene de bunu yapmıştım o vakit bi bokluk olacağı belliydi. Bu yıl cidden dramatik düşüş var netlerde. Örneğin İzmir Fen'de bile +70 8 öğrenci varmış o okul her sene ilk 100e bile kaç öğrenci sokar ilk 1-2k ya değinmiyorum bile. Bu yıl +65 ayt yi geçen rahat bir şekilde ilk 10k ya girer. 63-62 e bile 10k gelebilir. ben +60 ayt yapanların tyt'de batırmadıysa ilk15-16k ya gireceğini düşünüyorum. 55-60 arası biraz yığılma var bu doğru bakın hele hele 55-50 arası orası Allah korusun fena karışmış. Ama oralarda bile 2018 gelir en kötü benim tahminim budur. Ben sınavdan sonra hep buradaydım kimin ne yorumladığını biliyorum. Açıklandığı gün balkon konuşmasında yanımda olacakların ismi aklımda. Bu yazım burada dursun. O gece şer ittifakına bir seslenişimiz olacak.

• 80-57

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 80 55

• En iyimseri mi?

• kro60 K kullanıcısına yanıt
    Yok normal

• 85 60

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 95-65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunateson -- 16 Temmuz 2021; 13:29:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• volkansenanmeselesi kullanıcısına yanıt

İşte bu gerçekçi

• istediğinizi deyin kardeşim 85-60 30k değil 20k hatta 17-18k neti olacak rez alın. 85-60 kaliteli denemelerde +95,100 tyt +70 ayt yapan adamların netleri. Benim yorumum 2018x0.7 ya da 0.6 gelecek. Bu sınavda +65 ayt yapanlar ilk 10k ya çok rahat girecek tyt batırmadıysa. +70 e ilk 1500-2000 gözü ile bakılıyor.

• Burada ben ve birkaç yoldaşım var olayları adam akıllı analiz eden sonuçlar açıklandığında balkon konuşması yapacağız görürsünüz o vakit   

• 90 tyt
    58-61 aralığı ayt'de

• Hocam arka sıraları bilmiyorum ama her sıralamada 2018'den iyi gelir gibi. Ya şunu bi deyim ben kaç gündür kimlere kimlere ulaştım görüştüm zihnime bir sürü veri topladım. Geçen sene de bunu yapmıştım o vakit bi bokluk olacağı belliydi. Bu yıl cidden dramatik düşüş var netlerde. Örneğin İzmir Fen'de bile +70 8 öğrenci varmış o okul her sene ilk 100e bile kaç öğrenci sokar ilk 1-2k ya değinmiyorum bile. Bu yıl +65 ayt yi geçen rahat bir şekilde ilk 10k ya girer. 63-62 e bile 10k gelebilir. ben +60 ayt yapanların tyt'de batırmadıysa ilk15-16k ya gireceğini düşünüyorum. 55-60 arası biraz yığılma var bu doğru bakın hele hele 55-50 arası orası Allah korusun fena karışmış. Ama oralarda bile 2018 gelir en kötü benim tahminim budur. Ben sınavdan sonra hep buradaydım kimin ne yorumladığını biliyorum. Açıklandığı gün balkon konuşmasında yanımda olacakların ismi aklımda. Bu yazım burada dursun. O gece şer ittifakına bir seslenişimiz olacak.

• QueenofDisaster19 kullanıcısına yanıt

2019 da 25k getiriyor o netler gelmiş bu sınav için 30k diyorsun :D

• KalayFolyo kullanıcısına yanıt

Sana ne? Benim fikrim bu

• Mofrm kullanıcısına yanıt
    ben de öyle düşünüyorum hocam ama 2020 travması peşimi bırakmıyor fazla iyimser geliyor

• KalayFolyo kullanıcısına yanıt
    Hocam üzerine gitmeyin 2020’de yerleştiği için sıralamaların iyi geleceği fikrini hazmedemiyor sanırım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.