Şimdi Ara

sizce iyi mi yapmışım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Lise 3)bugün okulda 6 ve 7. Dersler boştu sahada top oynuyorduk sınıftaki elemanlarla . Sonra zil çaldı birşeyler oldu 25 30 kişi erkek geldi "çıkın la sahadan" gibi laflar etti 2 3 tanesi . bunlara bulaşılmaz deyip tam çıkarken içlerinden bi tanesi ana bacı küfür etti bana tabi şarteller attı benim 2 vurup hırpaladım çocuğu , ilginçtir ki o kadar adamdan hiç biri ne ayırdı ne de bana vurmaya çalıştı . Aslında oldukça yapılı biriyim çekindiler herhalde . Her neyse işte 8. Ders oldu çıkışta bu dövdüğüm çocuk tabiri caizse okulun tüm İT'lerini toplamış işte çıktım ben arkadaşlarımla sekiz beş dört derken kaldık iki kişi . Bunlar geldi arkadan sardılar etrafıfımızı sorun ne hayırdır felan gibi klişe cümlelerle dayılanırken dövdüğüm bebe geldi . Sıkıntı varmı gibisinden bi laf etti "sorun yok , uzatmayalım burada kapansın " deyip tokalıştım . Şimdi şuraya geleceğim okul çıkışı adı üstünde kızlar felan tanıdık çoğu kişi de uzaktan izliyordu olayları . sizce böyle konuşmam onların gözünde " korkak biri " olarak gözükmemi sağladı ? Yoksa gerekn hareketi mi yapmışım eve gelene kadar içim içimi yedi beyler adım korkağa çıkacak diye . Yardım edin piliz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iyisin iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavga kötüdür,. İyi yapmışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 19 Mart 2014; 15:30:40 >
  • eğer orda dövdüysen sıkıntı yok ama olayda mantıksızlıklar var onlar çıkın lan diyolarsa korkmuyolar demektir ve korkmadıkları için vurarlardı sana sahada , yada senin çocuğu bırakmaman lazım alamazsın hırsını.sonra dövdüğün çocuk o dayağı yediremeyip vurardı sana.olayı doğru anlat bence.
  • Dövülseydin daha çok rezil olurdun iyi etmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: normlife78

eğer orda dövdüysen sıkıntı yok ama olayda mantıksızlıklar var onlar çıkın lan diyolarsa korkmuyolar demektir ve korkmadıkları için vurarlardı sana sahada , yada senin çocuğu bırakmaman lazım alamazsın hırsını.sonra dövdüğün çocuk o dayağı yediremeyip vurardı sana.olayı doğru anlat bence.

stresliydim hala öyleyim olayı olabildiğinde açık anlatmaya çalıştım . çıkın lan diyenler nasıl desem hani kavga olur 'ayırmayın kavga izleyelim' gibi düşünen çocuklar . beni arkadaşlarım aldı götürdü yoksa o çocuğu pişman ederdim zaten saha dışına çıkınca kız arkadaşlarım konuşup rahatlattı . ondan sonrada umursamadım pek
  • İyi yapmışsın hiç bulaşmaya gerek yok, adam 10 kişiyle geliyosa asıl onun korkaklığı. Millet olayın öncesini biliyodur zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu saat sizce hoş mu
    10 yıl önce açıldı
    Ne Yapacağım Bilemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Sizce bu bilgisayar iyi mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah beyler sağolun yorumlarınız için
  • Dusundugu seye bak , kizlar ne dusunmusmus ne yapacaktin baska 20 kisiye mi dalacaktin , kizlar kahraman ilan ederdi belki , tabi dayak yemezsen

• Liseli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.