Şimdi Ara

Sizce iyi mi yaptım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bugun ıdefıxten one piece 1 ve 2 ıncı cıltdını sıparıs etmıs bulunmaktayım.şu zamana kadar hıc manga okumadım fakat death noteun anımesını ızledım , bıtırdım. Herhangı bır zorluk çekermıyım sızce ıyımı yaptım yorumlarınızı beklıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternette türkçe mangası vardı zaten neden aldın ki? Ciltlerin hepsi çevrilmiş olsaydı sorun yok derdim fakat çok az cilt var piyasada.

Vaktin varsa animesini izlemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

İnternette türkçe mangası vardı zaten neden aldın ki? Ciltlerin hepsi çevrilmiş olsaydı sorun yok derdim fakat çok az cilt var piyasada.

9 tlydi zatende bidahaki ne artik oyle yapicam site varmi bildiginiz okuncak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfuemre

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

İnternette türkçe mangası vardı zaten neden aldın ki? Ciltlerin hepsi çevrilmiş olsaydı sorun yok derdim fakat çok az cilt var piyasada.

9 tlydi zatende bidahaki ne artik oyle yapicam site varmi bildiginiz okuncak ?

read manga yada manga oku keyword'leri ile bu tür sitelere ulaşabilirsin. Ülkemizde lisansanmış Anime/Manga'lara link vermemiz etik olmayacağından konuyu kilitliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.