Şimdi Ara

sızce ıyı yapmısmıyız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar bız 4arac arasında kalmısdık
    1 sorento x force 2.4 dLS 2008 model 0 km
    2 dodge nıtro 2008 model o km
    3 santa fe 2008 model 0 km
    4 x5 en az 2004 model alcaktık

lakın oyana buyana ugrasdık babam x5 sorento arasında kaldıbence 0 km ıyı bır araba almak daha ıyıdı nerden baksanız x5 70.000km asagı gıden yok ugrasılmazdı ve karar verıp sorento aldık o km 2008 model ıyı yapmısmıyız

• tercih zevk meselesi ama bende ne olursa olsun sifir bir araci 2. el bir araca tercih ederim. En niayetinde kullandiginiz sure boyunca sinirsiz garantiniz olucak

hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim.
  • sagol kardes Allah sanada nasıp etsın ınsallah kazasız belasız bınmek nasıp eder Allah
  • enver arkadasım nereye baksam senin konularını görüyorum..

iyi yapmıssın 0 bir sorenton oldu hangi ara aldın daha 1 güne kadar arac tercih kıyaslaması bölümüne sorentonun makyajlımı yoksa yeni kasamı die soruyodun..bu ne hız..

nese hayırlı olsun diger actıgın topiclerede aracı aldıgını sölersen millet tartısmaya devam etmez..

saygılar...
  • ARKADASIM MERAK EDIYORUM ALDIGIMIZ X FORCE MAKYAJLANMIS HALIMI YOKSA YENI KASAMI MAKYAJLANMIS HALIYSE YENI KASA NEZAMAN CIKAR BUNU MERAK ETME SUCMU
  • quote:

Orjinalden alıntı: enver1

ARKADASIM MERAK EDIYORUM ALDIGIMIZ X FORCE MAKYAJLANMIS HALIMI YOKSA YENI KASAMI MAKYAJLANMIS HALIYSE YENI KASA NEZAMAN CIKAR BUNU MERAK ETME SUCMU

eee biz bişi mi dedik orda tek cevabı ben verdim sana nie sinir yapıosun..
  • benim tercihim santa fe olurdu daha yeni kasa sorentoyu çok beğeniorum ama artık yüzü eskidi.
  • dodge alırdım o paraya
    yinede hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.