Sizce kaç k arkadaşlar
-
-
Uo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 50. atışınız yeter amq
Bence gelir hayırlı olsun
-
Ahahjsjsksd hocam bugün çok karamsar yorumlar vardı tekrar atıyım dedim
20 k gelse yeter gibi
20k değil de 15-18 civarı gibi bence
-
Hocam günlerdir forumdasiniz zaten siz de görüyorsunuzdur kimse bi şey bilmiyor. 18den iyi/18/18den kötü/19... böyle gidiyor tahminler. Kendinizi her duruma hazırlayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam
22 civarı olabilir,en sonlarda bir yer gelir belki
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB8022 civarı olabilir,en sonlarda bir yer gelir belki
O kadar laf yedin hiç arlanman yok mu lan senin kapat hesabı git iş bul, yaz okuluna git, kız bul bir şeyler yap biz önceki dönemlere benzemeyiz attırırız seni buradan yakında.
-
özgüvene bak sen kimsin la ergen,dikkat et senin hesap 2 gün sonra gitmesin de
-
Tek tek bütün yorumlarımı bulup cevap yazdığına göre iyi kudurtmuşum seni,vereyim numaramı gel yanıma ya da ben geleyim konuşalım çözelim derdini o zaman.Burda klavyeden yazmak kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 6 Temmuz 2021; 23:41:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80Tek tek bütün yorumlarımı bulup cevap yazdığına göre iyi kudurtmuşum seni,vereyim numaramı gel yanıma ya da ben geleyim konuşalım çözelim derdini o zaman.Burda klavyeden yazmak kolay
Ben senin yorumlarını aramıyorum açıkçası ama nerede beyin fakiri, low iq bir yorum görsem nicke bi bakıyorum süpersabri yazıyor ben napayım Ver numaranı da çözelim derdi ama gidip bir arkadaşınınkini falan atarsın senin ben neyine güveneyim
-
1 ay sonra sonuçlar açıklanacak zaten,sen ne geleceğinden eminsen niye burda millete soruyorsun o zaman?
Bana güvenmiyorsan at numaranı geleyim,hatta 4 ağustosta geleyim de sen ağlarken teselli ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB801 ay sonra sonuçlar açıklanacak zaten,sen ne geleceğinden eminsen niye burda millete soruyorsun o zaman?
Bana güvenmiyorsan at numaranı geleyim,hatta 4 ağustosta geleyim de sen ağlarken teselli ederim
Ben ağlamayacağıma eminim birader git az ötede kurban ara kendine. Geçenlerde bir kız öğrencinin konusuna da aynı şeyi yazmıştın, şaka bile olsa anlamı bilinen böylesine iğrenç bir espriyi kadına şiddetin yoğun olduğu bir dönemde kullanman senin şeref seviyeni gözler önüne seriyor zaten.
-
Kime ne esprisi yapmışım lan şimdi de iftiraya başladın ne çirkef bir herifsin sen.Sıralama,meslek halledilir,sen önce insan olmayı öğren,bu kadar karaktersiz biri olma.Hata bende ki senle konuşmaya,anlaşmaya çalışıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80Kime ne esprisi yapmışım lan şimdi de iftiraya başladın ne çirkef bir herifsin sen.Sıralama,meslek halledilir,sen önce insan olmayı öğren,bu kadar karaktersiz biri olma.Hata bende ki senle konuşmaya,anlaşmaya çalışıyorum
"Telefonunu ver teselli edeyim" dedin, aynen böyle. Ne iftira atacam lan ben herkesin karakterini kendi seviyende mi sanıyorsun sen
-
Konuşmayı da kırpmışsın da bu cümleden kadına şiddete,iğrenç espriye falan nasıl bağladın olayı,git Twittera orda yap bu duyarı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletG Guest-C9F4BCB80 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
O kadar laf yedin hiç arlanman yok mu lan senin kapat hesabı git iş bul, yaz okuluna git, kız bul bir şeyler yap biz önceki dönemlere benzemeyiz attırırız seni buradan yakında. |
Benzer içerikler
- organik kimya fasikül önerisi
- gemi makineleri işletme mühendisliği maaş
- eyüp b ayt matematik pdf
- tyt matematik net arttırma ekşi
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X