Bildirim
Sizce Kim Hatalı?
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ana yol veya tahli yol levhası falan var mı yolda onları da bilmek gerek -
Kontrolsüz kavşak geçiş üstünlüğü sağdaki araçta doğru kusur vermişler
Geçmiş olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağdan gelene yol verme kuralı var B aracı hatalı gibi görünüyor, tabi geçiş üstünlüğü yok ise -
kontrolsüz kavşak herhangi bir levha yokquote:
Orijinalden alıntı: Multistrada
Ana yol veya tahli yol levhası falan var mı yolda onları da bilmek gerek -
Geçiş üstünlüğü kimde ise o haklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elbette öyle fakat b aracı geçişi tamamlamak üzere iken a aracı sağa dönerken yandan vuruyor. bu arada hızlar 20-25 kmquote:
Sağdan gelene yol verme kuralı var B aracı hatalı gibi görünüyor, tabi geçiş üstünlüğü yok ise -
A aracı B aracına sağ ön çamurluktan değil ortadan veya sağ arka çamurluktan vursa dediğiniz gibi geçişi tamamlamak üzere diyebilirdik fakat, Sağ ön çamurluktan vurduğu için B aracı daha geçişini tamamlamış diyemeyizquote:
Orijinalden alıntı: sewger
elbette öyle fakat b aracı geçişi tamamlamak üzere iken a aracı sağa dönerken yandan vuruyor. bu arada hızlar 20-25 km
Alıntıları Göster -
B aracı %100 hatalı bu durumda -
B hatalı -
o halde kavşağa önce girmiş olsa bile hatalıquote:
B aracı %100 hatalı bu durumda -
önce bile girse sağda ki araç soldakine yol verme kuralı var yani kontrolsüz kavşaklarda sağınızda ki araca yol vereceksiniz, burada önce girmiş olması için orta kısımdan veya arka kısımdan çarpma olması gerekiyor , en uç kısımdan çarptığına göre kavşağa önce girme durumu yokquote:
Orijinalden alıntı: sewger
o halde kavşağa önce girmiş olsa bile hatalı
Alıntıları Göster -
-
böyle bir yolda bende kaza yapmıştım çevre denetimin aracına vurmuştum üstelik A aracı ben oluyorum b aracıda çevre denetim %100 beni haklı bulmuşlardı benim hızım 120 onun ise 0 dı. onun mantığı duran araca çarptığım ve hızlı olduğum için ben hatalıydım adam haklıydı duruyodu ama yolun ortasında duruyodu onu atlamıştı bir nevi yolun ortasında durduğunu kabul etmişti bu çizime bakarak B aracı tamamen yolun ortasında tali yoldan ana yola çıkıyor gibi görüyorlar bence hızları 20-25 arasıysa kendi aranızda bi miktar para ile çözseydiniz yada herkes kendi hasarını yaptırsaydı bedavadan kaskoyu deldirdiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X