Şimdi Ara

SİZCE KIRIKKALE Mİ ISPARTA MI KONYA MI BALIKESİR Mİ GAZİANTEP Mİ DENİZLİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu şehirlerde mühendislikler tutuyo hangisini tercih etmeliyim sizce bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Üniversite eğitimi olsun ortamı olsun şehir olsun şehrin insanı olsun kalacak yerler olsun her türlü açıdan yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• Üniversitelerin eğitim kalitelerini bir tarafa alırsak şehir olarak Konya'yı elemelisin diye düşünüyorum. Arkadaşım gitmişti ve şehirden hiç memnun olmamıştı.
  • teşekkürler hocam ilk sıraya kırıkkaleyi yazmayı düşünüyorum ama emin değilim tam olarak
  • kırıkkale şehir açısından küçük ama Ankara gerçekten çok yakın haftasonları gidebilirsin Ankara ya ve istediğin herşey var Ankarada
  • ankarada yaşıyorum şu an zaten o yüzden de kırıkkaleyi düşünüyorum hocam bi de arkadaşlarım var orda eve çıkma gibi bi imkanımız var yani ama şöyle bişey var üniversitesi eğitimi ortamı filan nasıl hiç bilmiyorum o açıdan şüpheliyim işte
  • Korkutmak gibi olmasın ama Gaziantep Üniversitesinin geçme notu 70

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93968639

Buyur Gaziantep ayrıntılarla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    2 yıl önce açıldı
    Sakarya mı gebze teknik mi
    7 yıl önce açıldı
    Sakarya mı? Mersin mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağol dostum baya bilgi vermişsin gaziantep hakkında insanı filan nasıldır peki? kampüsünün büyüklüğü nasıl? gece kulübü bar filan yok anladığım kadarıyla?
  • İnsanı sıkıntı. Esnaf ve kiracılar öğrenci tanımaz. Ama senin kafa dengi G.antepli arkadaşların olur. Benim can ciğer olduğum arkadaşlarım var . şehirde Suriyeli çok kiralar da bundan dolayı fazla. Bir batı insanı bekleme. Kizlar da çirkin :) kampus bölük değil bütün bölümler içinde. Ben kampusu begenmiyorum çok. Saat 8 sen sonra aile kabristanligi gibi oluyor millet içeri tikilip kaliyo. Aydınlatma lazım kampüse gece karanlık oluyor. Kütüphanesi isine yarar. Bar felan var ya. Sayim sana begendgm yerleri. Tarihi bakircilar carsisinda tutunhani var nargile cay çarşamba cuma c.tesi canli muzik. Tarihi bey mah. Var yine oraya yakın sayilir. Orada bi Ekin bar var Şahin abimiz var bitane türkü için ona gidiyoruz on numaradır bira 8 lira. Kampüsün çevresinde gozukizil bar var kafa dinleme yeri en yakın orda icersin orda da bira sekiz. Carsida o ekinbarin civarda 2 mekan daha var biraz daha tuzlu ben gitmedm ama arkadaşım bende 2 tane parti düzenledi. Sonra o dediğim kampüse yakin AVMnbin içinde 2 3 mekan var icilecek biri tuzlu sanatci getiren hayal kahvesi. Sağlam sanatçılar gtryor ama. Sonra bi mekan daha vardi o AVM icnde p.tesi aksamlari öğrencilereoözel 3 tane 50lik bira sinirsiz misir 25 lirra. O abi mekani buyutecek bunu devam ettirir inşallah. Alisvers skntsi cekmezsn avmler var. Ama yine de bi adana mersin gibi gece hayati yok.

• Kırıkkale için konuşuyorum;

Evet küçük bir yer. Gördüğün bir insanı 1 haftada en az 2-3 kez görürsün yolda çarşıda.
    Üniversite için ayrı küçük bir yerleşim yeri var üniversitenin hemen yanında. Herkes öğrencidir, genelde eğlence amaçlı takılmalık yer orasıdır.
    Ucuz olduğunu düşünüyorum. Gıda, giyim, konaklama, cafeler.
    5 üzerinden 2'lik bir öğrenciyseniz bile diplomanızı 4. yılın sonunda alıp gidersiniz. Anlaşılacağı üzere kalite düşük. Hatta yerlerde. Sen sınıf 1. olursun bakmışın sınıfın en kötü öğrencileri bile seninle mezun oluyor. Zoruna gider.
    Yani gelip elimi kolumu sallaya sallaya okuyup diplomayı alıp gideyim diyorsan güzel bir tercih.
    Eğlence durumları biraz vasat, alkol, bar tarzı yerler yok.(üni diyince eğlence olarak bunlar algılandığı için yazdım) Halk düşüncesini buradan anlayabilirsin.
    Siyasi, sosyal ve eğlenceden uzak bi üniversite olduğunu düşünüyorum.
    Ankara'ya yakın evet, 1 saat, gidip gezmek amaçlı kullanılabilir.
    Düşüneceğiniz üzere özel şirketler diplomada üniversite isimlerini de göz önünde tutar. Fakat devlet diplomaya değil Kpss' ye bakar.
    Kışları o kadarda soğuk olmuyor şu son yıllarda. Yazları da o kadar sıcak değil. Üni zamanı dönemini genelde uzun kolluyla bitiriyorsunuz.
    Çokta kötümser olmamıştım umarım. Ucuz kelimesinin altını tekrar çizmek istiyorum. Kafam dertten uzak, siyasetsiz, kavgasız, ucuz, kafama göre 5-10 arkadaş gurubu bulur onlarla bitiririm üniyi diyorsan ....
    Tabi bu benim yaşayıp gözlemlediğim kadarı. Sen daha sosyal olup daha iyilerini yaşayabilirsin belkide kim bilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xapster

Kırıkkale için konuşuyorum;

Evet küçük bir yer. Gördüğün bir insanı 1 haftada en az 2-3 kez görürsün yolda çarşıda.
    Üniversite için ayrı küçük bir yerleşim yeri var üniversitenin hemen yanında. Herkes öğrencidir, genelde eğlence amaçlı takılmalık yer orasıdır.
    5 üzerinden 2'lik bir öğrenciyseniz bile diplomanızı 4. yılın sonunda alıp gidersiniz. Anlaşılacağı üzere kalite düşük. Hatta yerlerde. Sen sınıf 1. olursun bakmışın sınıfın en kötü öğrencileri bile seninle mezun oluyor. Zoruna gider.
    Yani gelip elimi kolumu sallaya sallaya okuyup diplomayı alıp gideyim diyorsan güzel bir tercih.
    Eğlence durumları biraz vasat, alkol, bar tarzı yerler yok.(üni diyince eğlence olarak bunlar algılandığı için yazdım) Halk düşüncesini buradan anlayabilirsin.
    Düşüneceğiniz üzere özel şirketler diplomada üniversite isimlerini de göz önünde tutar. Fakat devlet diplomaya değil Kpss' ye bakar.
    Kışları o kadarda soğuk olmuyor şu son yıllarda. Yazları da o kadar sıcak değil. Üni zamanı dönemini genelde uzun kolluyla bitiriyorsunuz.
    Çokta kötümser olmamıştım umarım. Ucuz kelimesinin altını tekrar çizmek istiyorum. Kafam dertten uzak, siyasetsiz, kavgasız, ucuz, kafama göre 5-10 arkadaş gurubu bulur onlarla bitiririm üniyi diyorsan ....
    Tabi bu benim yaşayıp gözlemlediğim kadarı. Sen daha sosyal olup daha iyilerini yaşayabilirsin belkide kim bilir ?

bilgisayar mühendisliği düşünüyordum orada gerçekten o kadar kötü mü yav eğitimi moralim bozuldu

• hocam kırıkkalede de gaziantepte de makine mühendisliklerini yazcam ikinize de çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz diğer iller hakkında henüz hiç bi fikrim yok
  • G.antep baya büyük ya. Eğitim zor ama kaliteli. Buradan cikinca bi baltaya sap oluyorsun genelde. Zamanında bitiren az tabi.

• biraz da insanından çekiniyorum aslında ben daha önce batmanda da kalmıştım ama bu terör olaylarının çoğalmadığı zamanlarda oranın insanı için gündüz insan akşam kurt diyolardı dağlarla ilgili yani gaziantep nasıldır o açıdan
  • G.antepte terör olayi olmuyor . her mekanda Türk bayragi asilidir. Ve Ataturk 'un nüfusa kayitli olduğuildir. SSuriyeliler bozmuş biraz şehri o kadar.

• Kırıkkale yazacağına Gaziantep yaz derim.

• hocam peki kız arkadaşınla el ele bi caddede gezebilir misin insanı yobaz mıdır yani laf atan filan olur mu? Yoksa saygılı mıdır? Ben ankarada yaşıyorum burda öyle bişey hiç olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapster

Kırıkkale için konuşuyorum;

hocam bi kaç şey duydum bunu size de sorayım kız arkadaşınla el ele filan gezerken insanları laf filan atıyolarmış galiba hoş karşılanmıyomuş saygısız yobaz insanlarmış bunlar doğru mudur?

• Her türlü Gaziantep, oralıyım diye demiyorum sosyal,eğitim her açıdan o yazdığın şehirlere fark atar, hiç bir şekilde terör vs. olayları olmaz doğu şehirlerine benzemez büyük ve güzel bir şehir geldiğin zaman anlarsın zaten, halkta yobaz değildir sevgili vs. konularında soruların varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezzgincii -- 3 Temmuz 2014; 23:40:13 >
  • Gaziantep derim eğitimi kaliteli arkadasim orda eğitimi iyi baya bi ayrica staj olanaklari cok genis sanayi sehri nede olsa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.