Şimdi Ara

Sizce ligden düşer miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşeceğiz gibi geliyor.Artık bu kadar olaydan sonra Tff karar değiştirir.Efsane başkan olmaya aday Aziz Yıldırım da 1.lig de Kocaman i da yanına geri alıp takımı çıkarmaya kafa yorarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Düşeceğiz gibi geliyor.Artık bu kadar olaydan sonra Tff karar değiştirir.Efsane başkan olmaya aday Aziz Yıldırım da 1.lig de Kocaman i da yanına geri alıp takımı çıkarmaya kafa yorarlar

şahsen benim zaten bu yıl ligden bi umudum yok ne de olsa Avrupa falan yalan oldu, bari bank asya ya düşek d eşu genel kurul falan hepsi defolsun aziz gitsin, arada ki yamuk tarafatarlar ayrılsın ve en önemlisi anlımızın akıyla biz cezamızı çektik diyelim...
  • kocamanla alıp veremediğiniz ne sizin?Konuları açacaksınızda adam gibi açın sallamayın birilerine
  • Düşelimde onlarda bizde kurtulalım artık
  • Valla düşmeye razıyım. Düşelim kurtulalım. Juventus örneği gibi küllerimizden doğalım.

Ama TFF'nin -12 puan silme, kupayı TS'ye vermek ve para cezası vermesini bekliyorum.
  • Valla düşmek falan değilde en çok şu kupanın trabzona gidicek olması saçma geliyo bana. Bu adamların o kadar tapeleri var, maçları var hala bi allahın kulu bişey demiyo.
  • Şartları şu olur; Kupa, Trabzon'a verilecek. - puan ile lige başlama cezası verilecek.

Küme düşme olursa da olsun. Biz Fenerbahçe'yi sevdik, kupaları değil. Bu taraftarlar artık sıkıldı o süreç, bu süreç diye beklemekten. Adaletse herkese adalet dağıtılsın. Kin tohumları kalksın. Sadece futbol konuşalım.

FENERBAHÇELİSİ, GALATASARAYLISI, BEŞİKTAŞLISI, TRABZONSPORLUSU....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küme düşme filan bunları aklınızdan çıkarın. Biz küme düşürün diye bas bas bağırsak hatta milyonlarca Fenerbahçe taraftarı imza toplayıp TFF göndersek ve kulüp de bunu talep etse TFF bizi küme düşüremez.

Normal şartlarda talimatlar açık ve net. Daha önce Küme düşme ve ardından puan silme cezası vardı fakat kulüpler birliğinin baskısı sonucu küme düşme kısmını değiştirdiler. Fenerbahçe'nin küme düşmesi kimsenin işine gelmiyor. Bizim küme düşmemiz diğer 17 kulüp+ TFF+ Lig TV de sıkıntı yaratır. Lig TV ödediği paranın en azından % 20 azaltılmasını isteyecektir. Bizim Anadolu da oynadığımız maçlarda uygulanan bilet fiyatları da biz olmayınca uygulanamayacağından Anadolu takımlarının onlara göre en düzgün gelir elde ettikleri 4 maç sayısı 3 düşmüş olacak. Bu da ciddi gelir kaybı demek onlar için.

Bu da Lig de yer alana diğer takımların işine gelmeyen bir durum. Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi gündeme gelirse en baş da TS-GS itiraz ederler. BJK yazmadım çünkü küme düşme olursa onlar içinde aynı tehlike var.

Sonuç olarak küme düşme olmayacak. UEFA böyle bir ceza verilmesini talep etse bile bir şekilde UEFA'yı da ikna ederler ve UEFA da bu talebini geri çeker. Olaylı İsviçre-Türkiye maçından sonra çok daha ağır cezalar verilecekti fakat bir şekilde cezalar hafifletildi bir de ilk maçtan sonra ve ikinci maçtan önce açıklamalarıyla ortamı geren milli takım sorumluları ceza almadılar.

O dönem araya sokulan insanlar mutlaka böyle bir durumda da sokulurlar ve küme düşme olayı olmaz.

• Düşürselerde kurtulsak bıktım yemin ediyorum bu saçmalıklar zincirinden.
  • Lig Tv batar la zaten zar zor ayakta bos seyler gram inanmiyorum zaten dustukten sonra Fb nin prestiji felan kalmaz bir nevi takimi oldurmek gibi birsey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçti o tren,26 Ağustos 2011'de olacaktı o iş.

Gs hariç kimse de düşmemizi istemez,kimsenin de düşürmeye cesareti yemez.Bunun sebebi bu ülkenin kurallarının başka olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray dahil kimse Fenerbahçe'nin düşmesini istemez ama cezasız kalmasınıda istemez. gerçi ben hiçbir şekilde ceza verileceğini sanmıyorum ama bekleyip göreceğiz. - puanla başlasa kimsenin gıkı çıkmaz, herkes razı olurdu.
  • Eksi puan vereceklerine düşürsünler daha iyi. Eksi puan 17 Kulüp+Lig TV+TFF'nin işine düşürmekten daha çok geliyor. Eğer düşürürlerse hepsi birden büyük sekteye ve zarara uğrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Eksi puan vereceklerine düşürsünler daha iyi. Eksi puan 17 Kulüp+Lig TV+TFF'nin işine düşürmekten daha çok geliyor. Eğer düşürürlerse hepsi birden büyük sekteye ve zarara uğrar.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.