Şimdi Ara

Sizce LoL'ün geleceği kaç yıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10,15 yıl mı? Sen ne kadar hızlı bi çağda olduğumuzu ve her şeyin ne kadar hızlı değişip geliştiğini idrak edene kadar oynamaya devam et, gerisini salla.
  • Lol biter dota gibi 2si falan çıkar. max 3 yıl diyorum. sezon7de biter
  • sezon 7 ya da 8 sonu, görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 sene içinde popülaritesi azalır gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

LoL 2 çıkar belki

Eskiden Gugıl'da Metin 1, Metin 3 diye arardık Hatta bir video vardı Metin 3 diye Photoshcape resimlerini koymuş falan

• Kesin bir tahmin yapmak zor fakat sadece Türkiye'de değil tüm dünyada bir nesli kendine 10-12 yıl müptela eden mmorpg oyunlarının (knight,WoW,Silkroad, vb...) son birkaç yıldır dota ve lol karşısında ağır kan kaybetmesinden yola çıkabiliriz. Zamanı geldiğinde illa ki başka bir oyun veya oyun türü lolün önünü kesecektir fakat Riot Games milyonlarca dolar döndürüyor bir şekilde tutunurlar yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freljord

quote:

LoL 2 çıkar belki

Eskiden Gugıl'da Metin 1, Metin 3 diye arardık Hatta bir video vardı Metin 3 diye Photoshcape resimlerini koymuş falan

Metin 1 vardı ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Freljord

quote:

LoL 2 çıkar belki

Metin 1 vardı ama

Ciddi misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

bu oyuncu kitlesi ile 2-3 yıl sonra lol tr de artık biter. oyun tr de wolfteam ortamına döner. ama na da ve korede durum o kadar kötü deği. west russia ve nordic eastte unranked-plat arası tr ile oldukça benzer. eğer oyun p2w olsaydı tr de oyun 1-2 yıl önce çoktan bitmişti. neyseki paranın oyunda bir etkisi yok ve oyunda hile yok. ama oyundaki report sistemi tribunal sistemi çökmüş. reportların bir değeri yok. afk adamlar ceza almıyor bilerek gidip feedleyenler ceza almıyor allaha sövenler ceza almıyor. oyunda yıllardır yeni map gelmedi sihirdar vadisini aramı görmekten insanlar bıktı... twisted treeline ve dominion giren yok. bir köşede sion,cho,yorick ve taric dururken gnar çıkarıyorlar project yasuo çıkarıyorlar. riven gibi saçma sapan imba champler dururken rengarın cesedini deşiyorlar. çocuksu çocuksa küçük yaşa hitap eden pptalca şeyler çıkarıyorlar dino gnar ya da arcade mf gibi.

Arcade MF hakkındaki yoruma katılmıyorum,çocuksulukla 1 gram alakası bile yok çünkü.

• Max 3 diyorum. Yeni çıkan heroların cartoondan fırlamış tipleri ve oyuncu kitlesi oyunun kendi kendisini imha etmesine yeterli.
  • 10 15 yil diyenler olmus 3 yil veriyorum oyuncu sayisinda ciddi azalis olur sonrada rito lol 2 mi cikarir baska oyunmu yapar bilemem

• Heroes of the storm cikana kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 belki 4 yıl
  • Online oyunların ömrü genel olarak max 10 yıl sürüyor ondan sonra popülerligi azalıyor bkz:

Knight online
    Metin2 (Herkesin bildigi ama kimsenin oynamadigi )
  • Rahat 10 yıl

• Laech kullanıcısına yanıt
    Heroes of the Storm çok o güzel kapali beta kodu var oynuyorum ama sarmıyor be.

• Ben 4.5 sezon gordum :) bir 4.5 daha gorurum zaten o zamana illaki yeni oyunlar cikar.
  • Siz ne abartmisiniz seneye kapatcakmislar oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

bu oyuncu kitlesi ile 2-3 yıl sonra lol tr de artık biter. oyun tr de wolfteam ortamına döner. ama na da ve korede durum o kadar kötü deği. west russia ve nordic eastte unranked-plat arası tr ile oldukça benzer. eğer oyun p2w olsaydı tr de oyun 1-2 yıl önce çoktan bitmişti. neyseki paranın oyunda bir etkisi yok ve oyunda hile yok. ama oyundaki report sistemi tribunal sistemi çökmüş. reportların bir değeri yok. afk adamlar ceza almıyor bilerek gidip feedleyenler ceza almıyor allaha sövenler ceza almıyor. oyunda yıllardır yeni map gelmedi sihirdar vadisini aramı görmekten insanlar bıktı... twisted treeline ve dominion giren yok. bir köşede sion,cho,yorick ve taric dururken gnar çıkarıyorlar project yasuo çıkarıyorlar. riven gibi saçma sapan imba champler dururken rengarın cesedini deşiyorlar. çocuksu çocuksa küçük yaşa hitap eden pptalca şeyler çıkarıyorlar dino gnar ya da arcade mf gibi.

Arcade skinleri kucuklugunu hatirlatiyolar sana simdi o piksellerde oyun mu kaldi? Hangi cocuklara hitap ediyor? Bakis acina hayran kaldim

• Ben bırakıyorum bu yıl. Benim için bitecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.