Şimdi Ara

Sizce LoL'ün geleceği kaç yıl? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    taş çatlamış hocam
  • 15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battle royal oyunlardan bi taş yedi zaten. 2-3 seneye ben lol oynayan kalacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmik bir kulum

Battle royal oyunlardan bi taş yedi zaten. 2-3 seneye ben lol oynayan kalacağını düşünmüyorum.
    Sanmıyorum. LOL o kadar basit bir oyun değil şu an. PUBG türevleri çok talep görüyodu şu an düşmeye başladı. Fakat lol öyle değil lolü sürekli olarak oynayan oynamaya devam edecek olan bir dünya insan var. Çoğu pcde böyle stabil çalışan bir başka oyun da yok ayrıca. Herkesin bütçesi yeni bilgisayarlara yetmiyor.
  • Lol efsaneler arasına adını coktan yazdırmıştır. Dota ve Cs-go hala nasıl oynanmaya devam ediyor güncelleniyor yenilikler geliyorsa bu oyun da yenilenip güncellenmeye devam ettiği sürece oynanacaktır..
  • Bir ömür boyu hayatımızda olacak. Çünkü öyle bir dünya yarattılar ki her tür oyuna entegre edilebilir oldu.
  • Knight bile senelerce devam etti lole kıyasla oyuncusu yok gibi bir şey o halde 15-16 yıl oldu,lol bitmez gibi.

• CS GO gibi hile dolu bir oyun bile barınıyorsa, yıllardır tek bir hileyi bünyesinde barındırmamış lol 50 yıl gene oynanır
  • lol'de millet yıllarca script kullandı, eskiden az biliniyordu herkes onurlu rakip atıyordu script kullananlara :) sonra herkes öğrendi oyunda hile olduğunu o zaman banlanmaya başlandı sonradan iyice bitirdiler bu script işini.
  • Yıllardır aralıklar olsa da bırakmadığım tek oyun, bu türün zevki bu.

Bu azimle geliştirilmeye ve güncel kalmaya devam ederse Riot'un kendine özgü yenilikleriyle bu oyun zor biter bence.
  • Ücretsiz bir şekilde lolün sunduklarını sunan bir oyun gelirse pastayı bölüşürler. Yoksa devam
  • 100 yıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.