Şimdi Ara

Sizce LoL'ün geleceği kaç yıl? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bi 3 yili daha var yeni güzel bi harita yaparlarsa 2-3 yil daha sürer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 yıl şimdiki durumdan daha kötüye gider,4-5 yıl sonrasında da şimdiki metin 2 gibi olur
  • beyler, 9. sezondan geliyorum. Büyük kararlılıkla max 5 sene diyenlere kötü bir haberim var.
    5 sene geçti ama oyun tüm hızıyla devam ediyor. Hadi kolay gelsin
  • gelecek nesillere örnek hedefimiz 2023 xD oyun güzel aslında ama oyun içi görsellik çok kötü gta 2 gibi tepeden oynuyoz karakteri biraz yenilik getirmeliler mmorpg oyun diyolar sözde hep karşıdaki 5 oyuncuyla savaşıyosun dişlerini sıkan saçlarını yolan bile var dereceli girip küfürler cabası zaten 3-5 sene dayanır bence'de sonra güzel bi oyun piyasaya çıkar zaten 2-3 sene içinde PS-5 gelicek bakalım onun gelmesiyle yeni oyunlar neler olucak
  • ben sezon 2 de başlamıştım bu oyuna en zevk aldığım sezon 4 dü elmas 1 e kadar yükselmiştim sürekli oynuyordum sezon 5 den sonra ara sıra oynamaya başladım daha sonra sezon 6 da bıraktım çünkü oyun sıkılmıştım yaklaşık 2.5 3 yıldır lol oynamıyorum fakat bu oyunu asla kötüleyemem çünkü bana göre gelmiş geçmiş en iyi online tabanlı oyundur lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nameofblood -- 24 Mart 2019; 13:8:35 >
  • TR serverında cezalandırma sistemi olsa, server 1 hafta dayanmaz oyuncu azlığından kapatılır. Onun haricinde westte oyunun ömrü uzun diyebilirim.
    TR deki skinli hesabımı bırakıp westte sıfırdan hesap açacağım. TR serverındaki çocuklarla bu oyun oynanmaz. Sanki herkes diamond chalenger ama smurf giriyorlar plat ligine bile elohell diye maytap geçiyorlar... Çöp server.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddle26stick

10 yıl diyosunuzda şu anda 120'ye yakın şampiyon var adamlar da habire şampiyon tanıtımı yapıyor.Oyunda köklü bir değişiklik olmassa max 2 yıl.Sezon 15'de 500 şampiyondan 6 şampiyon banlayacağına banlama daha iyi
    oldu mu hocam 2 yıl
  • Lol artık futbol yayınlarını bile geçti anlık 150k izleyiciler filan var lol piyasası bitmez
  • 2013 yılından beri oynuyorum ama Tr serverı yerlerde çok yazık mutelemekten bıktım nadir bir kaç el atıp çıkıyorum artık ne hallere geldikkk bu veletler yüzünden🤦‍♀️

• Sezon 9 ile birlikte oyuna tekrar bir heyecan geldigini dusunuyorum gecen 2 yila kiyaslarsam.Tahminimce rahat 5 yili daha var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

oldu mu hocam 2 yıl

Alıntıları Göster
    Oyunda değişiklik olmadı dimi,bakın ne demişim 500 şampiyon arasından 3-3 6 tane banlayacağına banlama daha iyi bu sayı arttı şu an,ayrıca gelen reworkler,rün sisteminin kökten değişmesi hala öldürmedi oyunu istatistik var mı bilmiyorum lakin bence gelen updatelere rağmen %30-40 arası bi kaybı vardır.Mesela ben 4 yıl önce bıraktım urf zamanları giriyorum,bak bu son urfta çok uzun süre kaldı çünkü eski oyuncuları da çektiler kendilerine eskiden 1 hafta duran urf en son 2 ayı geçik bir süre durdu,bu bile oyuncu kaybı olduğuna dair işarettir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 seneye biter, 3-4 sene bile veren var neredesiniz bir ses verin oyun bitmedi eskisindende iyi durumda :D
  • Lol 5 seneye biter diyenler bence haklı çıkmış.Oyun icindeki yas seviyesi giderek dusuyor. Bunun sebebi 10 yasinda cocuklarin bile oynamaya baslamalari, olgun insanlarin lol disindaki kafanin daha rahat oldugu daha zevkli oyunlara gecis yapmalari.2 sene sonra metin2 ne kadar yasiyorsa lol de o kadar yasiyor olacak.(Tr serverı icin konusuyorum)

• nerden baksan bi 10 yıl daha rahat var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun süredir oynamıyordum geçende tr de hesap açıp bakayım dedim. Tr baya kötü durumda konuştuğum çocukların yaş ortalaması 12. Ölünce *ç yazan küçük kardeşlerimiz kol geziyor oyunda. Westte de küfür eden bolca eleman olsa da en azında tr den iyidir. Yani demem o ki tr de oyun çoktan bitmiş bence ama west, na , kore, çin gibi sunucularda oyunun ömrü bence çok uzun

• Benim için lol bitti sezon 6 7 gibi eski tadı kalmadı.
  • Tarih 08.06.2019

Oyunun ömrünü belirleyen etken oynayan sayısı ve popülerliktir. Lol uzun süre devam edecek buna en az +10 yıl diyebilirim ki bunun etkisinde lol üreticisinin sürekli yenileme, güncelleme ve ileriye dönük çalışmasının etkisi büyük. Bunun haricinde bir sürü etken var E-Spor, Twitch, Youtube gibi platformlarda çok rağbet görmeye başladı ki oyunun akışını değiştiren etkenler oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 8 Haziran 2019; 13:11:5 >

• Cs gibi birşey, bitmez.
  • Hersh H kullanıcısına yanıt
    Lol, csgo, pubg, gta bu oyunlar birbirinden farklı türde farklı kitlelere hitap eden oyunlar.

Bu dört oyunun alternatifi var mı yok varsa da yanlarına yaklaşabilecek değiller, olamayacaklar.

O yüzden şirket batmadığı, güncellemeyi bırakmadığı sürece uzun süreler devam edecektir.

• CurtisHype kullanıcısına yanıt
    hala çok oynanıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.