Şimdi Ara

Sizce LoL'ün geleceği kaç yıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ciddi ciddi meslek edinmek isteyen, Riot'a katılmak isteyen arkadaşlar falan var baya baya

Ama ben oyunun en fazla 10 sene daha gideceğini düşünüyorum, 15 sezon falan olur taş çatlasa.

Sonra başka bir şeyin devri olur

Sizin fikirleriniz neler bu konuda

• valla dandik knight online dandik derken oyuncuyu umursamayan işi güçü para olan bugları hileleri iş işten gectıkden sonra duzelten bır sırket bıle gecen yıl tr de 10. yılını kutladı ben baya emınım artık cok rahat 20 senesı var lol un sureklı guncel abı yasayan bır organızma gıbı takıp etmeyı bırak 5 ay sonra eskısı gıbı olmuyor
  • Max 5 yil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl diyorum ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık konuya hoşgeldiniz.

• bence.sonu wolfteam.gibi olacaak para yatiran kazanicak

• quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeyiSorgulayanKafir

Max 5 yil

Katılıyorum. 5 yıla kadar da oynanabilir başka oyunlar çıkacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoL 2 çıkar belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3-4 taş çatlasa 5 yıl

• s4 te oyunu birakanlar cogaldi gecen sezon daha fazla kisi oynuyordu. bu saatten sonra lol e baslamayan adam daha da baslamaz zaten 6 yasindaki adamlarin bile oynadigini baz alirsak..... en fazla 2 yil dah gider eger tumden degisiklik yapilirsa 4 yil.
  • Böyle yenilikler gelirse düzgün bi oyun çıkana kadar gider. Tahminimce 5-10 yılı var
  • Riot'a katilmakta yanlis bir sey yok bence lol gider baska oyun yaparlar baya buyudu Riot.

Lol icinse ben mobalar popularitesini yitirene kadar ayakta kalir diyorum ben, sure olarakta 6 sene veriyorum

• 2 bilemedin 3 yıla bu popülaritesi kalmaz.
  • Profesyonel kısmı 2-3 yıl daha gider ama bu kadar ünlü olmasını sağlayan normal oyuncu kitlesi o kadar sürmeyebilir.
  • E-spor'un başta gelen ismi Türkiyede LoL. Acaba ondan sonra hangi oyun devralır
  • 10 yıl bence de uygun bir ömür gibi ama belki 15 yıla kadar uzayabilir.
  • 10 15 yıl diyenler ne yaşadınız bu kadar max 5 gitmez

• valla dandik knight online dandik derken oyuncuyu umursamayan işi güçü para olan bugları hileleri iş işten gectıkden sonra duzelten bır sırket bıle gecen yıl tr de 10. yılını kutladı ben baya emınım artık cok rahat 20 senesı var lol un sureklı guncel abı yasayan bır organızma gıbı takıp etmeyı bırak 5 ay sonra eskısı gıbı olmuyor
  • 10 civarı sezon15 te final olur.

• 10 yıl diyosunuzda şu anda 120'ye yakın şampiyon var adamlar da habire şampiyon tanıtımı yapıyor.Oyunda köklü bir değişiklik olmassa max 2 yıl.Sezon 15'de 500 şampiyondan 6 şampiyon banlayacağına banlama daha iyi
  • bu oyuncu kitlesi ile 2-3 yıl sonra lol tr de artık biter. oyun tr de wolfteam ortamına döner. ama na da ve korede durum o kadar kötü deği. west russia ve nordic eastte unranked-plat arası tr ile oldukça benzer. eğer oyun p2w olsaydı tr de oyun 1-2 yıl önce çoktan bitmişti. neyseki paranın oyunda bir etkisi yok ve oyunda hile yok. ama oyundaki report sistemi tribunal sistemi çökmüş. reportların bir değeri yok. afk adamlar ceza almıyor bilerek gidip feedleyenler ceza almıyor allaha sövenler ceza almıyor. oyunda yıllardır yeni map gelmedi sihirdar vadisini aramı görmekten insanlar bıktı... twisted treeline ve dominion giren yok. bir köşede sion,cho,yorick ve taric dururken gnar çıkarıyorlar project yasuo çıkarıyorlar. riven gibi saçma sapan imba champler dururken rengarın cesedini deşiyorlar. çocuksu çocuksa küçük yaşa hitap eden pptalca şeyler çıkarıyorlar dino gnar ya da arcade mf gibi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.