Şimdi Ara

Sizce Mat1 mi kolay yoksa Mat2 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
5.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana mat2 kolay geliyo arkdaslar sizce hangisi daha kolay ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mat 1 daha kolay
  • Mat1 kolay ortak.Aslında bilene mat2 daha kolay ama hiçbirşey bilmeden mat1'de sadece mantığını kullanarak soru çözebilirsin.Mat2'de öyle değil birşey bilmiyorsan en kolay soruyu bile çözemezsin.
  • mat2 emek mat 1 dikkat ister =)
  • Mat 1 karisik, zor gorunur pratik yolu mutlaka vardir onemli olanda onu bulup soruyu cozmek ygs o yuzden 160soru-160dk
    Ama mat2 genelde kisa kolay gibi gorunur sorular ama ugrastirir insani. onlarida formulleri bilmek yetmiyor neyi nerde kullanacagini bilmn lazim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene başından itibaren hergün 1 saatini ayırırsan çok rahat 47 48 yaparsın mat 2 yi..ama istersen her denemede ygs matta 40 yap sınav anında kafan bi dağılır biter hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

sene başından itibaren hergün 1 saatini ayırırsan çok rahat 47 48 yaparsın mat 2 yi..ama istersen her denemede ygs matta 40 yap sınav anında kafan bi dağılır biter hepsi.

• Mat2 bence ,mat1 gibi yorum gerektirmiyor

• quote:

sene başından itibaren hergün 1 saatini ayırırsan çok rahat 47 48 yaparsın mat 2 yi..ama istersen her denemede ygs matta 40 yap sınav anında kafan bi dağılır biter hepsi.

forum silinebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

forum silinebilir

al işte bana troll diyene bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

forum silinebilir

al işte bana troll diyene bak

• mat 2'nin konularını öğrenmek zor(ki bu da göreceli, sonuçta çok abartılı şeyler görmüyoruz), öğrendikten sonra yapması kolay. çalışıp da yapamadım diyen yalan söylüyordur. çalışan yapar, çalışmayan yapamaz.

mat 1'in ise konuları öğrendim dersin, 5 farklı soru bankası bitirir, yapılabilecek herşeyi yaparsın ama öyle bir sorarlar ki yamulursun.

yani sınavdan önce mat 2'den ne yapacağını, kaç net çıkaracağını az çok tahmin edersin ama mat 1 öyle değil. açıkçası sırf bu belirsizlik yüzünden mat 1 daha zor geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelist

mat 2'nin konularını öğrenmek zor(ki bu da göreceli, sonuçta çok abartılı şeyler görmüyoruz), öğrendikten sonra yapması kolay. çalışıp da yapamadım diyen yalan söylüyordur. çalışan yapar, çalışmayan yapamaz.

mat 1'in ise konuları öğrendim dersin, 5 farklı soru bankası bitirir, yapılabilecek herşeyi yaparsın ama öyle bir sorarlar ki yamulursun.

yani sınavdan önce mat 2'den ne yapacağını, kaç net çıkaracağını az çok tahmin edersin ama mat 1 öyle değil. açıkçası sırf bu belirsizlik yüzünden mat 1 daha zor geliyor bana.

Aslında Mat 1'de mantığını anlamakta bitiyor iş, ama gel gelim sınav anında dediğin gibi öyle sorular soruyorki ne yapacağını bilmiyorsun. Halbuki sınavdan sonra bu muydu ya diyen sorular. Şeytanın avukatı diyorum bunlara ben
    Mat 2 öyle değil ama bileceksin neyi nerede kullanacaksın önemli yoksa olmuyor

• Mat-2 bence daha kolay çünkü konular çok ve fazla soru türü yok,formülleri nerede kullanacağını bilirsen full doğru bile yaparsın ama mat-1 çok fazla soru türü içeriyor ayrıca soruları yazım şekilleri bile kafa karıştırabiliyor
  • Mat-2 calisiyorsun yapiyorsun. Mat 1 oyle mi ? Zilyon tane soru tipi var

• Kesinlikle Mat-2 .
  • Mat-1 kolay mat-2 de kolay soruluyor aslında ama bilgi istiyor sorular bilmeden yapamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Mat-2 calisiyorsun yapiyorsun. Mat 1 oyle mi ? Zilyon tane soru tipi var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.