Şimdi Ara

Sizce Most Wanted 2012 mi Hot Pursuit mi daha güzel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Need For Speed Most Wanted 2012 mi yoksa Need For Speed Hot Pursuit mi daha iyi? Neden?

• MW 2012'i +80 saat , Hot Pursuit'u max 10 saat biri oynamış olarak Hot Pursuit daha iyidir diyorum. Çünkü çeşitliliği çok daha fazla, polis olabiliyoruz ayrıca haritası daha güzel ve aksiyonu daha fazla. EMP, spike stripe gibi özellikleri kullanmakda zevkli.
    Ancak 2 sininde zamanı geçti, belki Most wanted online'da bir kaç oyuncu kalmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solgunaltair -- 18 Şubat 2020; 21:59:3 >
  • İkisi de tırt benim gözümde. Most Wanted 2012'de araç kontrolü sıkıntılıydı zaten. Bir de amacı yoktu. Hot Pursuit 2'de de adam akıllı bir kariyer modu yok. Her yarışta başka araba başka renk v.b sanki sürekli "Custom Race" oynuyormuş gibi bir his veriyordu.
  • Bence ikisi de mükemmel ve zamanın ötesindr oyunlardı. Saf yarış duygusunu çok güzel veriyorlardı. MW2005 ve Carbon gibi çöp değillerdi ama kimse değerini bilemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net bir şekilde Hot Pursuit. MW 2012 her şeyden önce optimizasyon özürlüsü bir oyundu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sürü yarış oyunu oynadım, Hot Pursuit'teki o güzelim araç sürüş mekaniklerini daha hiçbir oyunda göremedim. HP'nin yeri her zaman ayrıdır yüreğimde.
  • Bence kıyas dahi kabul etmez. Hot pursuit 2010 açık ara öndedir. İkisi de Criterion stüdyosundan çıkma olmasına rağmen, birinde çok doğru işler yapıp diğerinde ise yazık ettiler.

Most Wanted 2012, orijinal 2005 Most Wanted a direct sequel (devam oyunu) olarak yapılacaktı, öyle planlanıyordu. Beta, demo aşamalarından e3 vs videoları izleyince insan üzülüyor.
    Sonra her ne olduysa oyun her anlamda daha kötü şekilde çıktı. İsminde yazması haricinde most wanted ile hiçbir alakası yok.
    M3GTR gibi ikonik , çok sevilen bir aracı paralı dlc içinde vermeleri bile başlı başına vahim bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.