Şimdi Ara

sizce napıım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bnm 33 lwl ful str bi charım war. glaive ciyim. armor giyorum sizce garmentmi giymeliyim hem glavie hem garment zayıf olmazmı. bide sp farming olayı warmış bnm
    heuksal mastery 33
    lıgtınıng mastery 27
    cold 8
    fire 12
    bu saatten sonra sp farm yaparmıım yapasam nasl yaparm. bide sizce bu şekilde vermekle kötümü etmişim.

çok soru oldu ama idare edin

• bende full str glavie ye yim lvl 40 dan 45 e kadar yaparsın sp farm ı
    neden diceksin gerçi biliyosundur o lvl ler arası gorev yok
    ve glavie ile lıgth a devam et
    fire den mag defans aç
    cold hiç verme ama heveslenip şu yerden buz çıkarmayı açabilirsin işe yarıyo bazen
    elbiseye gelince ben germant ım full str germant giyinir ama ilerde alarsın ki armor seni yatırır
    bende napcamı şaşırdım o konuda ...
    bi de armor takım almaya karar verdim
  • Armorla daha kolay lvl kasarsın ama pvp de inrcilerden çok damage yersin. Bu sana kalmış. Bi de mastery lvlin ile kendi lvl in arasında biraz fark bırak. Mesela sen lvl 30 isen en yüksek mastery lvlin 27 olursa sp farm yapmadan çok rahat 2 mastery götürürsün. Ancak sen 33 e 33 yapmışsın. Fark bırakmassan sp hayatta yetmez. Eğer 2 den fazla skill açıcaksan sp farm şart.
  • en iyisi kardeş paran warsa eğer, çantanda 2 kıyafet set taşıcan pvp yapcaksan garmenti giycen kasarken armorları iş bu kadar basit. ben ole yapcam şahsen

• kasarkende garment pvp de de garment
  • ya bide şu sp farm dediimiz olay şolemi oluo mastery lwli 5-6 lwl düşük tutup canavarları ole kesmek doğrumudur. bide kesceim canavarların kendi seviemde olması gerek dimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Ne önerirsiniz ???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.