Şimdi Ara

Arkadaşlar yakışıklımıyım sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar yakışıklımıyım sizce ?

• Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmaz gibi.

sizde yaptığı işle yakışıklı görünecek bir tip var yoksa net olmaz.

mesela kitap yazın edebi bir karakter olun o zaman yakışıklı görüneceksiniz.

dediklerimi yapın sonra foruma bana teşekkür etmeye gelirsinizArkadaşlar yakışıklımıyım sizce ? 

• 7/10

• burun estetiği öncesini de atsana Arkadaşlar yakışıklımıyım sizce ? Arkadaşlar yakışıklımıyım sizce ? 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

olmaz gibi.

sizde yaptığı işle yakışıklı görünecek bir tip var yoksa net olmaz.

mesela kitap yazın edebi bir karakter olun o zaman yakışıklı görüneceksiniz.

dediklerimi yapın sonra foruma bana teşekkür etmeye gelirsiniz 

sen kas yaptığın sayesinde 1-2 puan arttırmadın mı hocam belki arkadaşta da işe yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • William0 kullanıcısına yanıt

yok öyle birşey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izayoi kullanıcısına yanıt

elbette kasta etki eder hatta kasın etkisi daha büyüktür. örneğin benim diri görünüşüm insanlarda bu adam disiplinli bu adam tuttuğunu koparıyor izlenimini veriyor.

arkadaşın tipi kaslı yapıya bence uygun değil gerçi sakalsız görmek gerek ama tabi kas daha kolay.

kitap yazmaktan milyon kat daha kolay kas yapsın gelsin sonra bize teşekkür eder.

• romanitas adlı üyeyi ciddiye almayın. kendisi her tipim nasıl konusuna gelip "olmaz gibi" yazıp gidiyor. alışkanlık olmuş.

konu sahibine gelirsek 6/10

• 7/10

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

elbette kasta etki eder hatta kasın etkisi daha büyüktür. örneğin benim diri görünüşüm insanlarda bu adam disiplinli bu adam tuttuğunu koparıyor izlenimini veriyor.

arkadaşın tipi kaslı yapıya bence uygun değil gerçi sakalsız görmek gerek ama tabi kas daha kolay.

kitap yazmaktan milyon kat daha kolay kas yapsın gelsin sonra bize teşekkür eder.

zamanı varsa. gerekli bir şey de iş güçten vakit bulunmuyor bu işlerle içli dışlı olalı ne kadar oldu hocam erken başladın heralde

• Vücut çalış

• iyisin iyi

• her şeyin başı sevmek ve istemek. ben 18 de başladım 22 de sakatlıktan bıraktım sakatlanmasam ilerisi çok parlaktı 1 senedir yapmıyorum ama inanılmaz faydası var. ben okuldan kaçar spor salonuna giderdim hey gidi hey... iyileşeyim devam edicem. kas yapmak kolay iş gençseniz hele daha kolay dert etmeyin illa yaparsınız.

ayrıca ileride 24 saat açık spor salonu kurucam şu amerika da olan tarzdan TR de fazla yok ileride sizi de beklerim.

@izayoi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 22 Temmuz 2021; 18:15:30 >
  • 8-9

• quote:

tuttuğunu koparır he

ahahahaha

• kız mantığıyla : 6 + ((boy - 170) / 10)

• Yakışıklısın, maşallah sakal da deli gibi çıkıyor, böyle sakalım çıksa kesin uzatırdım. Bir de gözler hilal şeklinde (iki göz ucu da aşağı bakıyor) genelde kızlar sever boyle gözleri. 7/10 diyorum.

• 7-8 sana , cola ya 9-10

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.