bunlar daha benim ilk fotograflarım.. bu hafta bir canon a610 aldımda daha acemiyim bircok ayarını bilmiyorum.. gece cekimlerinde vasatım surekli ya ısıklar cok parlıyo yada flu cıkıyo anlamadım neyseki bunlar gunduz gozuyle cekildi... hava baya kapalıydı ama idare edin artık.. ayrıca iyi kotu yorum yaparsanız sewinirim bunlar insanın kendini geliştirmesi için onemli seyler.. biras daha gelişincede artık bi slr alıcaz bakalım.. neyse kritik baslasın..
Hoş fotolar 2. çok sevvdim İnşallah daha iyilerini de çekersin öğrenince Makrolarını da koyarsın sonra...
sagol eda_fb bir tek sen cevap yazmışsın :( ve o 2. foto gercekten guzel karların uzerinde cok guzel bi yansıma vardı yakalamak benim gibi bi acemi için gercekten sans oldu.. ve bugun bir kac makroda cektim onlarıda aksam koyacagım... ve aslında bu sefer bi kac kişi daha yorum yaparsa iyi olur aslında hatalarımı soyleyp nasıl duzeltecegimi soyleyen bir iki yorum kotu olmaz
güzel makine seçmişsin güle güle kullan...ben de 2. fotoyu beğendim. memleket neresi, çok güzel bir yere benziyor...
bu resimleri cektigim yer eskişehir.. gerci ben buralı degilim ogrenciyim burada ama guzel yerdir burası.. yorum için sagol
tebrik ederim: yeni başlayan birisi için oldukça güzel fotoğraflar. bu gidişle yakın bir zamanda almak istersin D-SLR'ı.
bunlarda yeni cekimlerim.. bu sefer makro da koydum bakalım yorumlarınız nasıl olacak.. bugun güneşte vardı biras neseli gecti :)