Şimdi Ara

Sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunlar daha benim ilk fotograflarım.. bu hafta bir canon a610 aldımda daha acemiyim bircok ayarını bilmiyorum.. gece cekimlerinde vasatım surekli ya ısıklar cok parlıyo yada flu cıkıyo anlamadım neyseki bunlar gunduz gozuyle cekildi... hava baya kapalıydı ama idare edin artık.. ayrıca iyi kotu yorum yaparsanız sewinirim bunlar insanın kendini geliştirmesi için onemli seyler.. biras daha gelişincede artık bi slr alıcaz bakalım.. neyse kritik baslasın..

Sizce nasıl

Sizce nasıl

Sizce nasıl

Sizce nasıl

Sizce nasıl

• Hoş fotolar 2. çok sevvdim İnşallah daha iyilerini de çekersin öğrenince Makrolarını da koyarsın sonra...
  • sagol eda_fb bir tek sen cevap yazmışsın :( ve o 2. foto gercekten guzel karların uzerinde cok guzel bi yansıma vardı yakalamak benim gibi bi acemi için gercekten sans oldu.. ve bugun bir kac makroda cektim onlarıda aksam koyacagım... ve aslında bu sefer bi kac kişi daha yorum yaparsa iyi olur aslında hatalarımı soyleyp nasıl duzeltecegimi soyleyen bir iki yorum kotu olmaz
  • güzel makine seçmişsin güle güle kullan...ben de 2. fotoyu beğendim. memleket neresi, çok güzel bir yere benziyor...
  • bu resimleri cektigim yer eskişehir.. gerci ben buralı degilim ogrenciyim burada ama guzel yerdir burası.. yorum için sagol
  • tebrik ederim: yeni başlayan birisi için oldukça güzel fotoğraflar. bu gidişle yakın bir zamanda almak istersin D-SLR'ı.
  • bunlarda yeni cekimlerim.. bu sefer makro da koydum bakalım yorumlarınız nasıl olacak.. bugun güneşte vardı biras neseli gecti :)

Sizce nasıl

Sizce nasıl

Sizce nasıl

Sizce nasıl

Sizce nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sistem nasıl sizce?
    4 ay önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Sizce nasıl
  •  Sizce nasıl
  • hic cewap atan olmamıs bu gun...
  • Üst konu: [SSS] @@@...Önemli Üst Konu ve Başlıklar...@@@ Versiyon 1.0

buraya goz atıp

uygun konuya msj atarsan mutlaka cvp gelıcektır,

zaten canon a6xx serısı ıcın bır cok konu mevcut ordan devam edınz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.