Şimdi Ara

Sizce nasıl bir alet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam hepinize forumda yeniyim. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim bi bilgilendirirseniz sevinirim. Ben şu laptop u aldım ama ATI ler hakkında en ufak bir bilgim dahi yok bunca zamandır hep nvidia kullanıyordum. Sizce bu laptop iyi mi kötü mü?

http://www.bimeks.com.tr/urun/121081/casper-nirvana-cn-bmd2670b.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Fredocovec

Almişsin güle güle kullan. İşlemcin gayet iyi ama geafik kartin biraz yetersiz

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Kartlarin kıyaslamsina buradan bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 21 Ocak 2012; 16:37:27 >
  • Kötü bir tercih desene.
  • Alalı ne kadar oldu ?
  • 1 Gün oldu
  • quote:

1 Gün oldu

Geri iade edip paranı alabilirsin hocam Casper önermiyorum bende kullanıyorum bazı arkadaşlar yok ısınmıyor filan diyor ama 4.ayda sorunlar başlıyor. 3ay oldu 3.kez servise gitti şuanda serviste bence bunu al derimhttp://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/msi/ge620dx-651xtr-p64142979/ozellikler.html ekran kartıda iyi
  • Valla benim iş faklı oldu biraz o yüzden iade konusu belki'ye kalmış durumda ama dediğin sıkıntıları yaşamayız umarım ya verdiğin linkte ki laptop iyi sayılır ekran kartı iyi harbiden ama dediğim gibi bakalım da olmadı bir şeyler düşünürüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    3 ay önce açıldı
    Bu laptop nasıl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sen bilirsin ben söyledim sonra çok başın ağrır bende Casper aldım 3 ayda başım ağrıdı
  • Ben Casper'dan gerçekten uzak durun diyorum.Herkesin abarttığı kadar kötü bir marka olmasada kullanışlı değil pek.Ben pişmanım açıkçası..Acemiliğime geldi gerçekten aniden aldım bunu.Laptopun kasasının sol tarafında bir açılma var 1 hafta önce farkettim birazdan servisi arayacağım bende.
  • Valla ben kullanmaya ilk başladığımda pek anlayamadım ama şu an için pişman değilim aksine çok memnunum ama ileride ne olur bilemem belki 2 3 hafta sonra ben de sıkıntı yaşarım bilmiyorum. Ama şu an için memnunum yani.
  • Umarım sorun yaşamazsın 7 aydır kullanıyorum daha tık demedi.
    Cof mw3 mw2, crysis2, bf3, ass creed 1, 2
    Tamamını oynadım.
  • Ekran kartın ne? Ben de BF3 ü almayı düşündüm de kasar diye vazgeçtim.
  • quote:

Ekran kartın ne? Ben de BF3 ü almayı düşündüm de kasar diye vazgeçtim.

Gt540 m + i7 2630 qm
  • Ben de bir denesem sıkıntı olmaz galiba
  • Video ayarlarını yüksek tutmadığınız sürece pek sıkıntı olmayacaktır. BF3 ağır çalışan sıkıntılı bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

Video ayarlarını yüksek tutmadığınız sürece pek sıkıntı olmayacaktır. BF3 ağır çalışan sıkıntılı bir oyun.

Arkadaşım Çok Doğru Bir Yorum Yapmış.
    Video Ayarlarını Yüksek Tutmadığınız Sürece Zorlanma Yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.