sen beğenmemeye devam et ben zebil gibi satıyorum bu sistemden.
Arkadaşım bence o sistem güzel yanlız sen ona asus kasa alma bence prescott cpu da asus gitmiyor onun yerine faxconn un bacalı kasaları var PSU larıda sorunsuz 15 tane fln sattım cpu nun üzerinde baca var sıcağı direk dışarı atıyor asus ta ço güzel bi kasa ama bunu tavsiye ederim şu an bende de 530 CPU var (seninkinin 64 bit olmayanı)
CPU 38 drecede çalışıyor ve kutudan çıkan fanı var.
hiçbir sistem amd siz çalişmz at sistem den o p4 3. ü
haklı aynı fiyata çok daha hızlı amd alırsın, tabi anakartı da değiştirmen gerekecek
amd p4 demicem senin kararın.ama p4 alıyosan,ddr2 almanda fayda var,sabit diski 80 gb al,ilerde bi tane daha alırsın,çift disk daha faydalı diyolar.256 mb 6600 alıcaına ya 6600gt yada 6800le al.793df yerine 10 dolarla 793mb.disket sürücü de alma gitsin,yerine bi kulaklık+mikrofon alırsın.hoparlörünü 5200 alma bence,5700 al ama onlarda pahalıdır heralde.5.1e aldanma,şöyle 75 dolarlık pahalı hoş iyi bi 2.1 de olabilir,philips mms430 msl...
arkadaslar ekran kartı konusunda ne dıyorsunuz GT daha mı iyi? birde ben hiç AMD kullanmadım o yuzden pek bır bılgımde yok AMD konusunda pentıum geldı pentıum gıder dıye dusunuyorum. dısket surucu almayacaktım ama bazen okulda lazım oluyor odev falan fılan