Şimdi Ara

Sizce nasıl bu Corolla??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    16.500 km'de (ilk sahibi engelli ve sadece işe gidip gelirken kullanmış; kilometreyi kontrol ettim kesinlikle orjinal)
    8 ya da 9 hava yastığı/manuel klima/fonksiyonel direksiyon
    çiziklerden ötürü sadece ön ve arka tamponda boya var, başka hiçbir yerde boya yok. bir de aracın iki tarafında boyatmaya değmeyecek sürtme var..(ustalar da dahil herkes boyatılmamasından yana)..

Merhaba arkadaşlar, yukarıda belirttiğim özelliklerdeki bir Corolla için Toyota yetkili servisi ve bayisinden 31.000 tl fiyat aldım, Sizce fiyat nasıl, düşüncelerinizi alabilir miyim?

• Arkadaşlar, bu araçların piyasası hakkında bilgisi olan varsa ve yorumlarsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rominalus

Arkadaşlar, bu araçların piyasası hakkında bilgisi olan varsa ve yorumlarsa sevinirim...
    benzinli mi dizelmi ?.. dizelse fiyatı uygun benzinli ise fiyatı normal gibi. ama km den dolayı yinede düşünülebilir diye düşünüyorum.

EDİT: 1.6 kısmını gözden kaçırmışım 1.6 olduğu için benzinli dir, km den dolayı düşünülebilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 27 Kasım 2012; 13:41:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

benzinli mi dizelmi ?.. dizelse fiyatı uygun benzinli ise fiyatı normal gibi. ama km den dolayı yinede düşünülebilir diye düşünüyorum.

EDİT: 1.6 kısmını gözden kaçırmışım 1.6 olduğu için benzinli dir, km den dolayı düşünülebilir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Aracın engelli aracı olmadığını farzederek söylüyorum, fiyat ne çok ne az, temizliğinden emin olduğunuz için uzun süre binecekseniz alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Aracın engelli aracı olmadığını farzederek söylüyorum, fiyat ne çok ne az, temizliğinden emin olduğunuz için uzun süre binecekseniz alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Taş gibi kendini kanıtlamış bir arabadır rahatlıkla alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Taş gibi kendini kanıtlamış bir arabadır rahatlıkla alın derim.

Alıntıları Göster
    ikinci el piyasasını çok takip etmiyorum ama , söylediğiniz gibi temizse , uzun süre binilecekse piyasadan 1-2 bin pahalı olmasını göz ardı edebilirsiniz.

kısaca özellikleri
    1.6 benzinli 124 beygir güç
    9 hava yastığı
    6 hoparlörlü müzik sistemi
    manuel klima (sıkıntı yoksa çok sağlam çalışır)
    abs ebd , elektrikli direksiyon (90 km den sonra sertleşir )
    sis farı, yol bilgisayarı, gövde rengi ayna kapı kolu, dört cam elektrikli sürücü kısmı otomatik, gibi özellikleri olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 27 Kasım 2012; 13:49:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

ikinci el piyasasını çok takip etmiyorum ama , söylediğiniz gibi temizse , uzun süre binilecekse piyasadan 1-2 bin pahalı olmasını göz ardı edebilirsiniz.

kısaca özellikleri
    9 hava yastığı
    sis farı, yol bilgisayarı, gövde rengi ayna kapı kolu, dört cam elektrikli sürücü kısmı otomatik, gibi özellikleri olması lazım.

Alıntıları Göster
    Yorum yapan herkese teşekkürler, arkadaşlar aracı biraz önce kapora verip aldım 30.500'e. Şimdilik lastik ve ilerde düşünürsem LPG masrafı var.. Yorumlarınız için tekrar teşekkürler..

• quote:

Yorum yapan herkese teşekkürler, arkadaşlar aracı biraz önce kapora verip aldım 30.500'e. Şimdilik lastik ve ilerde düşünürsem LPG masrafı var.. Yorumlarınız için tekrar teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Lpg ile kullanmak isterseniz de sorun yaşamayacağınız iyi bir seçim olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Lpg ile kullanmak isterseniz de sorun yaşamayacağınız iyi bir seçim olmuş.

Sağol kardeş, yılda yaklaşık 6.000 km civarı kullanacağımdan LPG'ye gerek kalmayacak gibi.Ama işler değişirse taktırabilirim.
    Allah kaza bela vermesin cümlemize.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Sağol kardeş, yılda yaklaşık 6.000 km civarı kullanacağımdan LPG'ye gerek kalmayacak gibi.Ama işler değişirse taktırabilirim.
    Allah kaza bela vermesin cümlemize.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun , senede 6000 km için sakin kullanıyorsanız lpg ye gerek yok bence .

• quote:

hayırlı olsun , senede 6000 km için sakin kullanıyorsanız lpg ye gerek yok bence .

Alıntıları Göster
    Sağolasın, ben de öyle düşünüyorum. Bazen sportif kullanıyorum ama genelde sakin.. :) Tekrar sağolun.
  • quote:

Sağolasın, ben de öyle düşünüyorum. Bazen sportif kullanıyorum ama genelde sakin.. :) Tekrar sağolun.

Alıntıları Göster
    hasar sorgulama yaptınmı plakadan?
  • quote:

hayırlı olsun;
  • Hayirli olsun.

Yılda 6 bin km yapıyorum demişsiniz, o halde bu arabayı 5 sene sonra 50 bin km ye gelmeden çok iyi bir paraya satabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arşil_batuhan

quote:

hayırlı olsun;

Alıntıları Göster
    Lastik+kayış masrafı var.

Corolla comfortlarda 7 hava yastığı vardır. Gerekli olan bütün havayastıklarıdır. Standart markalar içinde de hiçbir araçta 9-10-12-20-25 gibi rakamlar yoktur.
    Standart modeller için var olan hava yastığı tipleri
    Ön-yan-perde-diz havayastıklarıdır. En fazla 7 çeşit olur. Eğer yolcu içinde diz hava yastığı varsa 8 olur. Yolcu diz hava yastığı kullanımı çok nadirdir.

Bazı markalar hyundai gibi perde havayastıklarını parçalı yaparlar. Buda 8-10 hava yastığı varmış gibi görünür. Ama aslında 6 havayastığı olan modellerden hiçbir farkı yoktur.

Bunu hyundai bayisine yaptığım bir gezid öğrendim. Kadın accent modeli için 10 hava yastığı var dedi. İnanmadım. Biraz araştırma yapınca bu gerçeği gördüm. Bayiler satarken bu şekilde araç hakkında bilgisi olmayan insanları kandırabiliyor.

Aracınız hayırlı olsun. Bence 30 lirayı 0 ve hiçbirşey vaat etmeyen araçlardansa bu tarz araçlara yatırmak daha mantıklı. Triger ve lastik değişimi daha sonra 0 araba.

• quote:

kısaca özellikleri
    9 hava yastığı

Corolla daki direksiyon elektrikli degil diye biliyorum. Hidrolik olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

kısaca özellikleri
    9 hava yastığı

Corolla daki direksiyon elektrikli degil diye biliyorum. Hidrolik olması lazım.

Alıntıları Göster
    Böyle konular faydalı oluyor araçların gerçek değerini öğrenmiş oluyoruz. Teşekkürler. Keşke herkes ikinci elde aracı kaça aldığını yazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: arşil_batuhan

hasar sorgulama yaptınmı plakadan?

Yaptım, aracın muayene tarihleri çıktı, 2009'da araç 6 binde, 2011'de de 12 binde görünüyor. İki hasar kaydı var kaskodan yapılan, biri 1700 tl diğeri 250 tl. (bunlar tampon işlemleri).
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

Böyle konular faydalı oluyor araçların gerçek değerini öğrenmiş oluyoruz. Teşekkürler. Keşke herkes ikinci elde aracı kaça aldığını yazsa.

Rica ederim, yorum isteyip sonucu yazmamak bence hoş değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Hayirli olsun.

Yılda 6 bin km yapıyorum demişsiniz, o halde bu arabayı 5 sene sonra 50 bin km ye gelmeden çok iyi bir paraya satabilirsiniz.

Eyvallah, ben de tam olarak böyle düşündüm zaten.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.