Şimdi Ara

Sizce ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Size bişey danışacam. Şimdi gerçek hayatta hiç görmediğim tek kelime konuşmadığım ama ortak arkadaşlarımızın olduğu bi kız vard. Ben buna face arkadaşlık isteği gönderdim bir ay önce. Kız kabul etti. Sonra foto filan paylaşıyordu işte bikaçını beğendim ama hiç mesaj yazmadım. Geçen bi video paylaştı beğendim ama bir süre sonra kaldırdı videoyu. İşkillendim bi. Sonra bi foto paylaştı bişey yapmadım. Bekledim bugün bi fotoyu iki kez paylaşmış yarım saat arayla. Ben en son paylaştığını beğendim ama 10 dk sonra onu kaldırdı diğerini bıraktı. Şimdi sizce bundan bi anlam çıkaröalı mıyım? Benim için çok önemli biri bu kız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.draco -- 29 Temmuz 2017; 21:12:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nofab a başla 2 ay sonra peşinde

• Nofap nedir tam olarak. Yanlış hatırlamıyorsam mastürbasyon yapmama idi?Bi de hiç konuşmuşluğumuz yok kızla tek kelime bile. Hatta gerçek hayatta görmedim bile kızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.draco -- 29 Temmuz 2017; 21:11:15 >
  • Fikri olan yok mu

• Yukarıdaki arkadaş cevabı vermiş aslında nofap + spor çözer sorunu
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Kilolu değilim aslında yakışıklı bile sayılırım Sadece merak ettiğim bundan bi anlam çıkarmam doğru mu? Buluttan nem mi kapıyorum yoksa cidden kız mesaj mı veriyor alttan alta.

• Dr.draco D kullanıcısına yanıt
    Olm ne gereksiz şeylerle uğraşıyon yok kaldırmış bilmem ne eğer seviyosan git konuş kızın da gönlü varsa olur zaten yoksa da olmaz bu kadar debelenip durmanın anlamı yok boş işlerle uğraşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dağ-fare gibi
  • önce kızın sevgilisi,sevdiği felan varmı yokmu bi öğren ona göre hareket et ama sakın ha instadan faceden mesaj ile yürüme bak ne güzel ortak arkadaşlarımız var demişsin onlar aracılığıyla reelde duygularını dök sonrası olacağına varır zaten
  • Kız hiç görmedin, sadece arkadaşlarınız ortak. Dediğin gib beğendiğin fotoları kaldırıyorsa o kızdan uzak dur.
  • vedabusesi V kullanıcısına yanıt
    Kızın sevgilisi yok bu kesin. Kızla farklı illerde yaşıyoruz aslında ailesi burda ama kız öğretmen farklı ilde çalışıyor. Ortak arkadaş dediğim sadece tanımaktan ibaret arkadaşlar. Böyle bi iş için yardım edecek samimiyette değiliz maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.draco -- 29 Temmuz 2017; 22:14:27 >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Galiba en doğrusu bu. Ne acayip insanlar bu kızlar ya. Sonuçta az çok niyetim belli madem istemiyorsun reddet arkadaşlık isteğini olsun bitsin değil mi? Ya da yanıtsz bırak. Sonuçta hiç tanımadığın biri.

hocam kusura bakma ama biraz yanlış düşünüyosun kız senin niyetini nasıl bilebilirki arkadaşlık isteğini direk reddetsin istek göndermek ilişki başlangıcı demek değildir
    İyi de hiç tanımadığım bir karşı cinsle sosyal arkadaş olmaya çalışmak çok saçma değil mi? Yani bi kız gerçekten anlamaz mı erkeğin niyetini?

niyetinizi anladığını düşünüyosanız ve hala size yazmamışsa tek seçenek beğenmemiş maalesef
    Bu kız için demiyorum ama kızlar aşkından ölse bile ilk adımı atmıyor hocam. Bu konuya gelince dediğiniz gibi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Dağ-fare gibi

Tavşan-dağ olmasın ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence direkt mesaj at. kaçtır takip ediyordum, tanışmak isterim de. belki kahve içeriz falan filan bir yerde.
    kızlar kesin, net erkeklerden hoşlanırlar. kaybedeceğin birşey yok. ya kazanırsın, ya da hiç senin olmamıştır :))
  • rukaplan R kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkcası kızdan bi sinyal almadan cesaret edemiyorum. Ve reddedilmek değil ama sonrasında ortak çevremiz dolayısıyla duyulacak ve bu hoş olmayacak. Bazı sebeplerden dolayı bilinmesini istemiyorum. Kızın arkadaşlarına ders veriyorum üniversitede. Ve kendimi bu duruma düşürmek istemiyorum.

takmayın şunları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.