Şimdi Ara

SİZCE NE YAPMALIYIM ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu sene diş hekimliği istiyordum ama gelmedi Babamın mimarlık ofisi var Özelde mimarlık oku yanıma gel çalış dedi sizce 1 sene daha çalışıp dişe hazırlanmalımıyım yoksa özel mimarlığama gitsem ama mimarlık pek ilgi alanım değil sizce ne yapalıyım

• UPPP
  • Allah korusun seneye sinavinn hersekilde iyi gececignin garantisi yok , elinde boyle bir imkan varken degerlendirmemek luks bence yani benim babam mimar olsa izinden giderdim onun musterileri gelecekte senin musterilerin boyle bak , gonlundekini yap inşAllah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardimlazimacil kullanıcısına yanıt
    Bencede ama bi yerdede özgürlüğüm kısıtlanacak sürekli aileyle iç içe ama maddi açıdan senin dediğin doğru.
  • düzenli ders çalışmayla geriye atma ihtimalin zayıf hani özelde miamarlıkda zor değil kazanmak otur 1 sene hayalin için çalıs olmadı gidersin zaten mimarlığa nerdeyse barajı geçen gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lhaykol

düzenli ders çalışmayla geriye atma ihtimalin zayıf hani özelde miamarlıkda zor değil kazanmak otur 1 sene hayalin için çalıs olmadı gidersin zaten mimarlığa nerdeyse barajı geçen gidiyor.

97liysen 1 sene daha denenebilir evet 3.senen olacaksa birakma yoksa arkadasimizin dedigide mantikli

• yardimlazimacil kullanıcısına yanıt
    97 liyim bende öyle düşünüyorum 1 seneden birşey olmaz en azından denedim derim
  • serko193 S kullanıcısına yanıt
    Yani bosver millet bilerek okulunu uzatiyor sen idealin için 1 sene erteliyosun yolun acik olsun simdiden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.