Merhabalar . Forumda yeniyim . Elimde Asus N53SN - SZ129V Model bilgisayar var . Bunu satınca elimde yaklasık 3.400 gibi bir para olacak . Sizce ne alabilirim ? Çoğunlukla oyun için kullanicam , acayip bi şekilde oyun tutkunuyum . BF3 , WoW , Crisis 2 , Dirt3 , Hawx2 vs. vs. oyunları yüksek çözünürlük ve ayarlarda yüksek fps ' de donma ve kasma olmadan oynatabilecek bi bilgisayar olmalı . Asus G73 veya G53 önerdiler . Biraz özelliklerine göre pahalı geldi . Sizce şu an elimdeki Asus ' a Ram , SSD vs. taktırsam yeter mi ? Yorumları bekliyorum . Hemen almam lazım acil yardım ederseniz sevinirim .
elindeki bilgisayar iyi aslında full ayarlarda olmasada oyunları rahat oynarsın niye değiştirmeyi istiyorsun sorabilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: serdar_k
elindeki bilgisayar iyi aslında full ayarlarda olmasada oyunları rahat oynarsın niye değiştirmeyi istiyorsun sorabilir miyim?
Aslında sadece çevremle alakalı . Kullananlar çoğunlukla yavaşlığından yakınıyor . (Nedenini anlamadım . Çok yavaş değil .) Xsteel gibi programlarda kasıyor . (muş . Babam işinden dolayı yüklemişti . ) Kasasının yanı çizilmişti . Aynı anda 3 oyun oynadığım oluyor . (Birinde ölünce diğerine geçiyorum falan öyle :D ) Bunları kaldırabilecek bi bilgisayar olması lazım . Ekran kartı GT550M yetersiz gibi göründü gözüme . Değiştirmemin nedeni bu :(