Şimdi Ara

Sizce neresi? Say 2593.sü okul birincisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce neresi? Say 2593.sü okul birincisi

(En Son Oy Tarihi: 15.4.2022)
Giriş
  • Evet, tüm sene hepinizden çok yardım aldım arkadaşlar çok sağ olun. Çok stresli ve yorucu bir araştırma ve gezme dönemi sonucu hiç beklemediğim bir tercih listesiyle karşınızdayım. Sizce neresi tutar?

1. ODTÜ Elektrik-Elektronik 2267'yle kapatmış ama 2015'te 3064le okul birincisi, 2016'da 3062le okul birincisi, 2017'de istisnai olarak bölüm 2306'yla kapatıp 2325'le okul birincisi almış, 2018'de de 3411'le okul birinciliği kont. kapanmış.

2. Boğaziçi Endüstri 1248 normal kont 1526 okul birincisi kont, her sene geriliyor ama çok sanmıyorum tutacağını.

3. ODTÜ Endüstri 6132.

Dahası var ama ODTÜ Endüstrinin 3te olması aslında bitiriyor listeyi burada.

EDIT: BOUN Endüstri ekstra 5 kişilik kontenjan da açmış. Her şey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Henry -- 3 Ağustos 2019; 22:42:11 >

• Ee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.
  • Up.
  • Up.
  • Okul birinciliği hiç belli olmaz. Son sıralardan giren okul birincileri olursa daha düşük sıralamadan okul birincisi alma ihtimali yükselir.

• Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, her şeyi bekliyoruz. Ne yalan söyleyeyim ODTÜ Endüstri benim kişiliğime daha uygun. O tutarsa da üzülmem, aksine sevinirim bile, ama bekleyip göreceğiz tabii ki. Çok sağ olun yorumunuz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lord Henry L kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Up.
  • Up.
  • Up.

• Up.

• Yukarı.
  • odtü ee hayırlı olsun
  • Sağ olun hocam.

• E hadi bir daha uplayalım.
  • ODTÜ Endüstri biraz garanti gibi. ODTÜ EE yine küçümsenmeyecek, olma ihtimali hafif yüksek.

Veeee Boğaziçi ölü tercih olmuş. Başa yazsana mübarek, orası daha yüksek. Mantıksız olmuş bayağı yaptığın.
  • bataryabatar B kullanıcısına yanıt
    İstek sırasına göre yazdım hocam, ondan öyle. ODTÜ Endüstri de ODTÜ EE de çok istediğim bölümler. Sadece hangisi çıkacak bilmiyorum. Endüstri garanti olsun diye konuldu oraya, dediğiniz gibi. EE'ye yerleşmezsem Endüstri okumak istiyorum.

Düzenleme: Yorumunuz için çok sağ olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Henry -- 30 Temmuz 2019; 23:48:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Henry

İstek sırasına göre yazdım hocam, ondan öyle. ODTÜ Endüstri de ODTÜ EE de çok istediğim bölümler. Sadece hangisi çıkacak bilmiyorum. Endüstri garanti olsun diye konuldu oraya, dediğiniz gibi. EE'ye yerleşmezsem Endüstri okumak istiyorum.

Düzenleme: Yorumunuz için çok sağ olun.
    Umarım her şey gönlünüze göre olur diyelim o zaman hocam. Tebrik ederim. :)
  • bataryabatar B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Umarım hayat sizi de hep güldürür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.