Şimdi Ara

Sizce Normal Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce Normal Miyim?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2008)
Giriş
  • Arkadaşlar 15 Yaşndayım Lise 1 e gidiyorum (02.11.1993) 1.92 Boyum 83 Kilom var Basketbol oynuyorum sizce uzamak için napabilirim bol oranda kıllıyım sakallarım olmasada diğer taraflarda maşallah hormon fazlalığı varmıdır?Annem Süt içmeyi yasakladı boyum uzamasın die ama ben uzamak istiyorum sizce napyım?
    Yorumları Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FavianMK -- 1 Haziran 2008; 22:29:08 >

• bu konu kopar
  • Bir Peter Croucha bak, sonra daha fazla uzamak isteyip istemediğine karar ver.
  • bi doktora görün ondan sonra karar ver !!!!
  • hocam bi kıl'dan girmişsin bi boydan girmişsin. neyi uzatmaya çalışıyosun tam anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altitute5000 -- 1 Haziran 2008; 22:31:38 >
  • Basketci Olmak Gibi Bir Hayalin Varsa Uza

Ayrıca Bize Soruyorsan Ankete Kendi Şıklarını Niye Koydun
  • Höst lan.

Ne yapacan uzayıp manyakmısın sonra evde kalırsın diyim sana boyuna göre kızda bulamazsın

Boydan bir ss koy bakıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    hangi laptop sizce
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Sizce Normal Miyim?
  • daha da uzayıp şaban olmak var .. iyi düşün ..
  • Oha zaten acaip uzunsun daha fazla uzayıp napıcaksın sonra yanında gezen kızları çocuğun zannederler ben söliyim.... ayrıca evlenicek kız bulamazsın söliyim... annen bırak sütü seni beslemeyi kesmeli bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gr3g0r

Sizce Normal Miyim?

bu senmisin?
  • bence uzama bu yaşta delilik olur bende 16 yaşındayım boy 1.84 ve okulun en uzun boylusuyum inan bana çok kötü bir şey
  • O Crocuh değilmi?
  • Resim Yarına Geçende Kafama dirsek Geldi Kafam Yarıldı KAfam Sargıda :D Yarına Bİ resim Koyarım Görürsünüz:D
  • quote:

Orjinalden al©¥nt©¥: Gr3g0r

Sizce Normal Miyim?

Herif panaromik resim gibi

• O adam Crouch :D Bİraz Tipsiz Ama Koyayım Dedim Bundan 8 cm kısayım ordan hesaplayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

hocam bi kıl'dan girmişsin bi boydan girmişsin. neyi uzatmaya çalışıyosun tam anlayamadım

normalsin.annen istediği kadar yasaklasın sütü uzayacağın varsa uzarsın.ama sen bi anda atmış gibisn fazla uzamazsın gibime geliyor.
  • Bide Şey BOyu Uzun Olanların PEnis BOyları Kısa Die Bi Açıklama Duydum Hiç Bİ Doktora Gitmedim o konuda Hiç arkadaşlarlada karşılaştırmadım babama zaten diyemem baba bi açta karşılaştıralım bakalım hangisi büyük die sizce bu konuda bi açıklama varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gr3g0r

Bide Şey BOyu Uzun Olanların PEnis BOyları Kısa Die Bi Açıklama Duydum Hiç Bİ Doktora Gitmedim o konuda Hiç arkadaşlarlada karşılaştırmadım babama zaten diyemem baba bi açta karşılaştıralım bakalım hangisi büyük die sizce bu konuda bi açıklama varmıdır?

SiteLeri DoLaş Bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.