Şimdi Ara

Sizce oflular nasil bir karaktere sahip? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
23.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oflular iyidir pek çok arkadaşım var oradan. delikanlı insanlardır.
  • Genel olarak trabzon ve ilçelerinden çıkanları sevmiyorum sadece of değil yani bütün trabzonlular aynı tezgahta yontulmuş gibi hepsinin karakter hareketler aynı ve hareketlerine acayip kıl olurum/ biz de haksızlığa gelemeyiz mesele yukardaki arkadaşın anlattığı tarz değil işte en kolay işi bile kendi istekleri olacak diye yokuşa sürüyorlar at gözlüğü trabzonluların genelinde var fikir alışverişi yok kendilerinin çok birşey bildiklerini sanırlar fakat aslında birşey bildikleri yoktur; trabzonda bir bilgisayarcıyla konuşuyorum bana bilgisayarının özelliklerini sayıyor sene 2010'du hiç unutmam
    Ben diyorum işte bende q6600 var 2.6 hocam buna uygun soğutucu arıyorum bütçe 100 civarı diyorum diyo ki 2.5 ghz daki işlemci nasıl ısınıyor bende 3.0 var ısınmıyor diyor ekran kartım hd4870 512 mb diyorum yuh diyo onunla nasıl oynuyorsun bende 2 gb ekran kartı var diyor bakıyorum gt210 çıkıyor; buraya kadar normal herkes yanlış bilebilir söz konusu kişinin bilgisayarcı dükkanı olsa bile bişey demiyorum fakat bu noktadan sonra çileden çıkarmaya başlıyor anlatıyorum mesele sadece ghz veya bellek büyüklüğü değil shader texel veriyolu genişliği dx desteği vb şeyler var abi bunlar asıl önemli olan şeyler diyorum iddia ediyor onun kartı ve işlemcisi benimkileri 2ye katlarmış belki de bu adam cahillikte ısrar ettiği için ondan nefret ediyorum trabzonlu olduğundna değil ama bilemiyorum trabzonda oldu bu olay ondan trabzondan nefret ediyor olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Troller
  • karadenizliler. biraz geri kafalı olur hep kendi bildikleri doğrudur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon - Of, Kars - Digor dikkat edilmesi gereken yerler özellikle ticarette.

• Tanidigim bir kac oflu vardi. Gordugum, tanidigim kadariyla cok cirkef insanlar. Aksine tanidigim caykarali, mackali insanlar da cok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Troller

ne alaka hocam oflularla troller
  • Garip, tuhaf insanlar. Çok hareketli ve enerjikler. Bir anda kızıp sinirlenebiliyorlar... Gençleri, 15-25 yaş arası yani, köşe başı takımları olur ya sokaklarda, genelde bu köşe başı tayfasından oluyorlar, elde tesbih de var tabii... Boş işlerle uğraşıyorlar ve çok havalı oluyorlar nedense... Ben Oflulara karşı "nötr"üm sanırım...
  • Nickini ofluyuzabi koymandaki amaç nedir?İlk bu soruya cevap ver sonra ben cevap yazıcam.
  • Aa ben de ofluyum :^

• Annemin tarafı hep oflu.Heralde ofluların arasında en çok ben yaşamışımdır.Bence oflular değilde rizeliler daha bilmiş oluyor.
  • Oflu diyorlar off tuşları yok bunların

• Tanidigim tek oflu var dershanenin müdürü yavuşagın tekidir.

• Of'lu olmak bir şeref katsayısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZabooMafoo

Şeytan der ki:"Allahım madem ofluyu yaratacaktın beni niye yarattın?"

Rizeli, Bayburtlu bir de ofli inşaat yaparlar.
    sabahına bina yıkılır,

rizeli ağlar: gitdu, demirum çeluğuum
    bayburtlu ağlar: gitdu gumum cagılum
    oflu: iyiki diyor, çimento komaduk yoksa ha bunlar gibi ağlayidum.

• Kendilerinden başka kimseye fayda sağlamazlar. Zebaniler cehennemde Türk'leri kazanda harlarken neden bunların başına nöbetçi koymadın ya yardımlaşıp çıkarlarsa sorusuna "ne gerek var onlar zaten biri çıkmaya çalışsa ayağından diğeri aşağı çeker." cümlesinin kahramanıdır kendileri. Ayrıca bilmiş, şark kurnazı, bir tarafından nem kapan kimselerdir. Çevremde asla barındırmadığım, zorunlu bulunduğum ortamlarda da fırsatı bulduğumda şutladığım kişilerdir oflular.

• birinin memleketinin ne oldugunu asla onemsemem ve merak da etmem bana gore onemli olan karakteridir ama uniden bi arkadasim vardi oflu. yurtta beraber kalmistik. bugune kadar tanidigim en vefali insandir. askere gittigimde kendi kuzenim akrabam cocukluk arkadasim bile 1 defa arayip alo demedi hepsi sahtekar cikti bi tek bu arkadasim telefon edip hal hatir sormustur. belki basit gozukuyor ama askerdeyken birinin seni hatirlayip aramasi buyuk bisey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.