Şimdi Ara

Sizce olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 site hiti 26k civarı. Sitelerde download yok.Bu durumda 1 mbit hat yeter mi?

( Bi arkadaşla bu konuyu Tartışıyordukda sizdende bi fikir alayım dedim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Webalsat -- 21 Aralık 2006; 15:40:12 >

• 26k derken ?
  • günlük hit sayısı 26000 kişi diyor sanırım k = 1000 olarak kullanılır genelde ingilizcede.
    bence 1Mbit anlık sabit hız az gelir bu derece hit varsa. download olup olmaması önemli değil normal bir sayfadaki içerik yaklaşık 100 Kb olduğunu varsayarsak buna göre bir hesap yapabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: agoraseo

günlük hit sayısı 26000 kişi diyor sanırım k = 1000 olarak kullanılır genelde ingilizcede.
    bence 1Mbit anlık sabit hız az gelir bu derece hit varsa. download olup olmaması önemli değil normal bir sayfadaki içerik yaklaşık 100 Kb olduğunu varsayarsak buna göre bir hesap yapabilirsiniz...

evet doğru bunu biliyodum bi an aklıma gelmemiş bence de yetersiz. hani 2mibt olsa belki yani günlük hit değilde daha çok anlık online a bakmak gerekir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadLuck -- 22 Aralık 2006; 17:11:54 >

• 26000 günlük hit tekil mi çoğulmu ?

tekilse hangi site bu böle :)

buarada bencede yetmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.