Şimdi Ara

Sizce online oyunamak mı değerli yoksa j tagli makinamı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette çok sayıda seçenek var. Ben se uzun zamandır bu konsol olayını araştırıyorum.. X box360 da karar kıldım. Ama jtagli bir makinamı yoksa online oynamak mı karar veremedim.. Devamlı kullanıcılardan yorumlar alırsam memnun olurum... Gözlerim nette x box ı araştırmaktan pörtliycek artık.

• rcpkpln kullanıcısına yanıt
    Senin zevkine kalmış. Ama xkey li makina ile online oynamak çok daha guzel.
  • Ben hem single oynamış hem de mutliplayer oynamış olup buraya düşüncelerimi yazayım. Açıkçası multiplayer kesinlikle çok iyi ve zevkli, single gibi değil daha çok zevk veriyor hatta. Benim sana tavsiyem FW'li makine al, arada single arada multiplayer oynarsın ama tabi sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-234D473E9

Ben hem single oynamış hem de mutliplayer oynamış olup buraya düşüncelerimi yazayım. Açıkçası multiplayer kesinlikle çok iyi ve zevkli, single gibi değil daha çok zevk veriyor hatta. Benim sana tavsiyem FW'li makine al, arada single arada multiplayer oynarsın ama tabi sana kalmış.
    X key li makinaların fiyatı çok yüksek... Fw de ise banlanma olasılığı yine var diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpkpln

X key li makinaların fiyatı çok yüksek... Fw de ise banlanma olasılığı yine var diye biliyorum...

Alıntıları Göster
    Online keyfi vazgeçilmez. Bende jtagli makine vardı. 250 gb disk + 1 tb harici disk ağzına kadar doluydu. Bu kadar çok oyun arasında insan maymun iştahlı oluyor. Onu da oynayayım buna da atlayayım derken hiçbirinden adam gibi zevk alamadım. Bu şeye benziyor, hani zevkle oynadığın oyunun hilelerini keşfedince artık zevki kalmaz ya, aynı işte. Orijinal oyun alınca verdiğin paranın hakkını almak için dibine kadar oynuyorsun. Ayrıca karşındakilerin gerçek insan olduğunu bilmek daha da hırslandırıyor ve bu da oyun zevkine direkt etki ediyor. Tavsiyem fw'li bir makine alıp online oynamak. Banlanma meselesine takmayın o kadar. Microsoft tüm dikkatini xbox one'a vermiş durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferim77

Online keyfi vazgeçilmez. Bende jtagli makine vardı. 250 gb disk + 1 tb harici disk ağzına kadar doluydu. Bu kadar çok oyun arasında insan maymun iştahlı oluyor. Onu da oynayayım buna da atlayayım derken hiçbirinden adam gibi zevk alamadım. Bu şeye benziyor, hani zevkle oynadığın oyunun hilelerini keşfedince artık zevki kalmaz ya, aynı işte. Orijinal oyun alınca verdiğin paranın hakkını almak için dibine kadar oynuyorsun. Ayrıca karşındakilerin gerçek insan olduğunu bilmek daha da hırslandırıyor ve bu da oyun zevkine direkt etki ediyor. Tavsiyem fw'li bir makine alıp online oynamak. Banlanma meselesine takmayın o kadar. Microsoft tüm dikkatini xbox one'a vermiş durumda.

Alıntıları Göster
    Tabiki jtaglı makine daha değerli. Daha pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Tabiki jtaglı makine daha değerli. Daha pahalı.

Alıntıları Göster
    Online tabiki ama next gen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Online tabiki ama next gen

Alıntıları Göster
    x key
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efilyan

x key

Alıntıları Göster
    orjinal kullanıp online oynamak------------->paha biçilemez

single single bi yere kadar.
  • Hocam orjinal al oyunları forumdan ucuza ikinci el temin edersin. Hiç buluşma kopya işine. Kimse kusura bakmasın konsolda kopya saçmalık. Orjinale o kadar para mı verilir düşüncesi olan insanlar gitsin PC'de oynasın.
  • Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam görüşünüze saygı duyuyorum ama neden xbox ta oynamasında pc de korsan oynasınki millet. Farkı yok, ikisinde de internetten indiriyorsun yükleyip oynuyorsun. Hatta xbox daha kolay ve daha ucuza geliyor desem doğru olur. Ama korsanı savunmuyorum yanlış anlaşılmak istemem, sadece demek istediğim siz orjinal kullanmayı önerirken neden 'ille korsan kullanmak isteyenler pc ye gitsin' dediğinizi anlamış değilim doğrusu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Hocam tamam görüşünüze saygı duyuyorum ama neden xbox ta oynamasında pc de korsan oynasınki millet. Farkı yok, ikisinde de internetten indiriyorsun yükleyip oynuyorsun. Hatta xbox daha kolay ve daha ucuza geliyor desem doğru olur. Ama korsanı savunmuyorum yanlış anlaşılmak istemem, sadece demek istediğim siz orjinal kullanmayı önerirken neden 'ille korsan kullanmak isteyenler pc ye gitsin' dediğinizi anlamış değilim doğrusu :)

PC de orjinal oyun kullananlar parmak gösterilecek kadar az bizim ülkemizde. Böyle bir durum varken bari güzelim konsallar mundar edilmesin. Emeğe saygı bari konsollarda olsun. Adamlar 5 yıl oyun için uğraşıyor.
  • Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt
    Pc oyunları içinde bir o kadar uğraşıyorlar hocam. Emeğe saygı konusunda haklısınız. Benim düşüncem biraz daha farklı. O emeğin bizim için değil, başka milletler için olduğunu düşünüyorum. Gelip burada 200-250 liraya Türkçe olmayan oyunu sattıkları sürece benim içimden emeğe saygı göstermek gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Pc oyunları içinde bir o kadar uğraşıyorlar hocam. Emeğe saygı konusunda haklısınız. Benim düşüncem biraz daha farklı. O emeğin bizim için değil, başka milletler için olduğunu düşünüyorum. Gelip burada 200-250 liraya Türkçe olmayan oyunu sattıkları sürece benim içimden emeğe saygı göstermek gelmiyor.
    Farklı bakış açısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

Farklı bakış açısı
    Live sız Xbox, Xbox değildir. Multiplayer gibisi yok arkadaş. Önceki Xbox ımla multi oynayamadığım için sattım onun yerine ikinci el alıp bir xbox alıp xkey taktırdım. Çünkü karşında biriyle mücadele etmeden oyunun zevki çıkmıyor. Fw lide alabilirsin. Banlanma olayına gelince microsoft en son yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce banlama yaptı. Bir daha da yapmadı. 2 senedirde banlama olmadı (tabi bazı oyunları çıkış tarihenden önce oynayanlar hariç. onlarında üyelikleri banlandı xbox değil). Bu saatten sonra banlama yapmaz bence.
  • Kardeşim orijinal kullan ben 2 yıldır kullanıyorum ıscıyım 2 çocuk babasıyım oyunlar 200 TL diye hemen almak zorunda değilsin 4=5 ay içinde yarıya düşüyor bide ikinci el alırsan 50 TL ye alırsın. Zengin değilim ama kopya oyun bile 8=10 TL degmez hıc xbox lıvede. % 75 e varan indirimler oluyor.zaten vakit mı varkı 150=200 tane oyunun olsa ne yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juvecan

Kardeşim orijinal kullan ben 2 yıldır kullanıyorum ıscıyım 2 çocuk babasıyım oyunlar 200 TL diye hemen almak zorunda değilsin 4=5 ay içinde yarıya düşüyor bide ikinci el alırsan 50 TL ye alırsın. Zengin değilim ama kopya oyun bile 8=10 TL degmez hıc xbox lıvede. % 75 e varan indirimler oluyor.zaten vakit mı varkı 150=200 tane oyunun olsa ne yazar.
    Single biryerden sonra sıkıyor online olarak oynamanın zevki bir başka
  • J tagli makineyle bi süre sonra sıkılıyor insan single bi yere kadar ama fw de var onunla online a girmek eğlenceli olduğu kadar riskli bende eskiden kullanıyordum ancak bir ban dalgasıyla banlandım xbox support la olan uzun mesajlaşmalar sonunda açtırabilmiştim yani bence online her zaman daha iyidir ve emeğe saygı da var aynı zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenErkman -- 6 Haziran 2014; 9:29:04 >
  • Fw 3.0 yüklü benim makinede tam 3 yıldır liveda oynuyorum ban yemedim daha :)
  • Laviva L kullanıcısına yanıt
    Dostum bugüne kadar banlanmamış olman gerçekten şanslı olduğunu gösteriyor ancak bu değildir ki asla ban yemeyeceksin bu yüzden hep bi diken üstünde oluyor insan en azından ben öyleydim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.