Bu webcamı kullanan yada kullanan birinden tavsiye alan varsa görüş bildirsinler acaba bu cameranın kalitesi nasıl. 5 mp diyor (pek inandırıcı değil ama).Birde hediye olarak kulaklık veriyor. bilgisi olanları bekliyorumm.
kullanan arkadaşım var 5megapixel kısmı hikaye yani abartmışlar hediye kulaklığın ses kalitesi iyi ben a4tech pk635 kullanıyorum ona oranla görüntü tabi ki çok iyi...
Selamlar ;
Bende vista uyumu nedeni ile bu kamerayı tercih ettim.Ama vista için internetten driver indirmem gerekti.Sorum şu ; ilk önce kutudan çıkan cd'deki yazılımları yükleyip ondan sonra mı internetten indirdiğim vista yükseltmesini yüklemeliyim ? Yoksa sadece internetten indirdiğim yazılımla mı kullanayım ? Ben internnetten indirdiğim yazılımla beraber kamerayı kullanmaya başladım ama 5mp. olması için yüklenmesi gereken bir yazılım olduğu ve bunun cd'de bulunduğu yazıyor kitapta.Kafamı epey karıştırdı.Sorunun çözümünü bileniniz varsa yardımcı olmasını bekliyorum.
gerekli bilgiler ve driver burda var. diğer programla 5mp oluyor vistamaxx ama sadece resim büyüyor ben pek bi kalite artışı göremedim. daha kurcalamadım ama saygılar.
ayrıca kulaklığın ses kalitesi kötü ama ne beklenir ki 10 milyonluk cihazdan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme