Şimdi Ara

Sizce Oyunun En Zor Karakteri ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cassiopeiayı Ben kullaniyorum 15 killden aşşagim yokta zorlandim ilk başta. smart cast yapinca çok kolaylaşiyor bence. Ezreal zor bana göre atliyo zipliyo.Swain de olabilir
  • Anivia,Cass,Orianna,gragas,karma,l
  • Ben ap zileanda zorlanıyorum smart cast kullandığım için mi oluyor bilmiyorum adama 2. bombayı atarken bi takılma oluyo karakterde gecikiyorum koymak için
  • Vladimir zor bir karakter mi? Rune ve mastery ile desteklersen çok felaket olacağını düşünüyorum da pişman olmak istemiyorum. RP alıcağım yakında ondan sorayım didim.

Zorluğa gelirsek Karthus diyorum resmen parçaların vakumların yalar yutarın modun da. Defile ile yediği mananın haddi hesabı yok, bir de oyuna kaptırıp defileyi açık bırakırsan yandın. Mage olması yüzünden çok güçlenmiş tanklara harcanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 18 Nisan 2012; 1:06:46 >
  • Cassi çoğunlukta gözüküyor şu an ama bana da o kadar zor gelmiyor ortak bir cevabın çıkması zor zaten bu konuda. Bana ezreal ile vlad en zor champlar gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wgunfaithful -- 18 Nisan 2012; 1:06:20 >
  • Cass, Viktor,Lee
  • Yazılanların hiçbiri aslında zor değil oyun tarzı ile ilgili. Mesela Swain veya Ahri zor değil bence yada Ez oynaması çok kolay benim için ama bende Twitch ve Kassadin ile oynamayı beceremiyorum.

Ha oyunda gerçekten zor bir hero varsa o da Evelynn. Çoğu oyuncunun ölü dediği beceremediği krakter ile penta alanlar var. Benim oyun Eve'ye bu yüzden
  • Tabiki master yi , q yi tutturmasi cok zor be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulletride

Bence fiddlesticks

Fiddle'ın neyi zor yahu, fear at can çek bu kadar.
  • Zor champ Yok aslinda sadece alismasi uzun surenler var belli bir sure oynamayinca unutulanlar bencede cassiopeia ve lee sin olabilir. lee sin e kolay diyen arkasaslar olmus ancak hangisi cogu team fightta 3+ kisiyi disable etmistir acaba sadece kill almak heroyu ogrendim kavradim anlamina gelmez .adamin 2 bari kalmisken ultiyle cok rahat kill calabilirsiniz boylece kendinizi kandirmayin Takim oyununa nekadar yararli oldugunuz belli ederki anivia da bunlardan birisidir.
  • Zor hero olduğunu düşünenler tetrise başlasın..
  • Lane diyorsanız early game ryze,teamfight falan genel olarak diyorsanız Anivia ve Cassiopeia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wgunfaithful

Cassi çoğunlukta gözüküyor şu an ama bana da o kadar zor gelmiyor ortak bir cevabın çıkması zor zaten bu konuda. Bana ezreal ile vlad en zor champlar gibi geliyor.

Oha saçmaladın bence. Vladimir gayet kolay tabi pool ile farm yapmaya çalışmazsan bazı nooblar gibi
  • Lee de baslarda zorlanabi,irsin
  • Sanırım Swain. Mid lane de karşımdakinden %75 civarı daha az CS ile oyun bitiriyorum. 20 maçtan fazla mid lanede swain oynadım halada öyle. Solo top yaptığımda normal oynabiliyorum ama nedense mid lanede hiç oynayamıyorum, outfarm kalıyorum tower altına giriyorum hep.
  • Viktor. Gereksiz yere fazla Zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

Cassiopeia tabiki de, istersen 2 ay hiç aralıksız oyna. 1 hafta oynamadığında performans düşüklüğü oluyor.

Gerçekten de dediğin gibi üç-beş gün oynamadığımda epic fail oluyorum. Skorum fena olmuyor ama yaptığım hataların haddi hesabı yok.

Viktor ve Orianna açık ara götürür diyorum. İkisinin dışında hiçbir magede zorlanmışlığim yoktur.
    Genelde off-tanklardan bazıları da zor gelir bana. Neyi nerde yapacağını iyi kestirmen lazım. İyi oynayan arkadaslara saygım büyük=)

Supportlardan en zoru janna bana göre müthiş bir zamanlama gerektirir, sadece ad carry değil tüm takım sizin elinizde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 18 Nisan 2012; 7:32:17 >
  • ziggs, karthus, morde, sivir falan bana çok zor geliyor ya. Ağır champlarla oynayamıyorum bir türlü. Cass ve Lee en iyi kullandığım 2 hero.
  • Mordekiser , Orianna , Anivia , Vayne (Vayne ilk başlarda iyi kasmanız gerekiyor buda playerlıkla olacak birşey)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Ve tabii ki de Shaco. Ama oynaması değil,profesyonel olması çok zor.

Profesyonellesmekte Evet En Zoru Shaco Ama Ilk Kullanimlar Derseniz Alistar Cok Zor (Cassi ile ilk oyunumda 6/2/3 gittim hic zor degil ama kullanmadan once skilllerini ve siralamalarini,buildlerini arastirdim + cassinin videolarini izledim.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.