Şimdi Ara

Sizce Oyunun En Zor Karakteri ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Poppy...
  • Hero olarak, Lee Sin zor biraz ama bence twisted fate'in pick a cardı daha zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

quote:

Orijinalden alıntı: wgunfaithful

Cassi çoğunlukta gözüküyor şu an ama bana da o kadar zor gelmiyor ortak bir cevabın çıkması zor zaten bu konuda. Bana ezreal ile vlad en zor champlar gibi geliyor.

Oha saçmaladın bence. Vladimir gayet kolay tabi pool ile farm yapmaya çalışmazsan bazı nooblar gibi

Ben oynayamıyorum bilmiyorum bana zor geliyor dediğim gibi ortak fikir çıkmaz işte bana zor sana kolay. Twisted Fate'i unutmuşum bana göre en zoru o kartı hep yanlış seçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wgunfaithful -- 18 Nisan 2012; 14:11:00 >

• Alistar,Shaco,Ezreal,Twisted Fate.Cassio cok kolay smart cast var bende ilk oynayisimdan beri iyiyim.
  • Yorick'i oldum olası kullanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

orianna,anivia. bahsettiğiniz heroların çoğu easy

anivia neresi zor ya herkes oyle diğer iyiki bi duvar kullanma meselesi var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saiansakulta

lulu,vladimir,kassadin olabilir 400-500 kere mage oynayan adam her heroya alışır ama içlerinden en zorudur kanımca.

Vladin zor oldugunu dusunmuyorum. En zor cassi tabi ki de.
  • riven alışamadığım tek off tank
  • 1. cass
    2. anivia
    3. orianna

tabi viktor falan oynamadığım için o da zor bir hero gibi özellikle rumble ultisine benzeyen skilli biraz kasıyor adamları :D
  • Riven ciddi anlamda zor. Çünkü diğer herolara göre farklı bi mekanizması var.

Ap olarak en çok zorlandığım champlerden biri Cass
  • Riven mı zor? Sacmalamayin hocam E ile adamin ustune dogru yuruyerek kalkan ac W ile stunla Q ile saydir ha bi de olmadi ulti cakarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassiopia oyunun en kolay herolarındandır.Saçmalıyorsunuz arkadaşlar.Ap herolar ile 1000 e yakın oyun oynadım cassiopia çok basit bir hero.Neresi zor geliyor anlam veremiyorum.Zor olanlar ise bana göre biraz Kassadin ( 6 level a kadar),Orianna (ilk başlarda zor gelir ama OP herodur),Lee Sin ( Op herodur,player iyise en iyi jungle herolarından birisidir,late gamede de iş yapabilir), Viktor , Twitch (çok paper oldugu için zordur,yüksek elolu playerlara karsı istedginiz kadar pro olun zor oynarsınız,ama normal gamelerde jungle da çok iyi işler yapabiliyor) Bazıları karakterleri sadece kendileri kulanamadıgı için zor diyor.Cok yanlıs bir düşünce.Oyunun geneline göre değerlendirirseniz daha doğru olur.
  • Anivia ve Orianna oynarken şans benden yana olmuyor genelde . Orianna ile ya yamultuyorum karşıyı da çok pasif kalıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: violencia1903

Cassiopia oyunun en kolay herolarındandır.Saçmalıyorsunuz arkadaşlar.Ap herolar ile 1000 e yakın oyun oynadım cassiopia çok basit bir hero.Neresi zor geliyor anlam veremiyorum.Zor olanlar ise bana göre biraz Kassadin ( 6 level a kadar),Orianna (ilk başlarda zor gelir ama OP herodur),Lee Sin ( Op herodur,player iyise en iyi jungle herolarından birisidir,late gamede de iş yapabilir), Viktor , Twitch (çok paper oldugu için zordur,yüksek elolu playerlara karsı istedginiz kadar pro olun zor oynarsınız,ama normal gamelerde jungle da çok iyi işler yapabiliyor) Bazıları karakterleri sadece kendileri kulanamadıgı için zor diyor.Cok yanlıs bir düşünce.Oyunun geneline göre değerlendirirseniz daha doğru olur.

Beşiktaş'lı kardeşim, Cass kolay bir hero değil, eğer Q skillini isabetli atamazsan karşıdaki adam seni çok rahat yer, skilli öyle atmalısın ki hem, bir yandan midi pushlamalısın, hem de adama isabet ettirmelisin. Ayrıca combo yapmak çok önemli, eğer Q skillini güzel kullanamıyorsan, W + Q + E combosuyla hareket etmen gerek, Cassio , Oriana gibi pratik ister, ne zaman Cassio'ya elin alışır o zaman leblebi gibi kill alırsın.

• janna
  • quote:

Riven mı zor? Sacmalamayin hocam E ile adamin ustune dogru yuruyerek kalkan ac W ile stunla Q ile saydir ha bi de olmadi ulti cakarsin.

evet dediğin taktik gerçekten güzelmiş. Rivenin pasifi de süs olsun diye duruyordu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee sin ve cass hem alışmak zor hem de oynaması zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: brdn74

quote:

Riven mı zor? Sacmalamayin hocam E ile adamin ustune dogru yuruyerek kalkan ac W ile stunla Q ile saydir ha bi de olmadi ulti cakarsin.

evet dediğin taktik gerçekten güzelmiş. Rivenin pasifi de süs olsun diye duruyordu zaten

ne yani sen DPS mi kullanıyosun riven ı?
  • Orianna tabi ki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.