Şimdi Ara

SİZCE PANORAMİK CAM TAVANA TÜRKİYEDE İHTİYAÇ VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
72.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: movielives

çakal galerici : abi sizin arabayı alacağız ama araba darbeli araba tavandan boyalı
    satıcı : hadi ya
    çakal galerici : abi bu arabanın tavanında mazi var boyanmış 3 bin ytl düşecem
    satıcı : alla alla cam tavan arabayada boyalı dednizi ya pes diyorum ha bir ara vitray yaptırdık ama yapıştırmaydı sonra söktürdük

hakkatten galericiler cam tavanlı araçları alıp satarken donanımı artı mı yoksa eksi özellik olarak mı sayıyorlar? denk gelen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronin23

quote:

çakal galerici : abi sizin arabayı alacağız ama araba darbeli araba tavandan boyalı
    satıcı : alla alla cam tavan arabayada boyalı dednizi ya pes diyorum ha bir ara vitray yaptırdık ama yapıştırmaydı sonra söktürdük

hakkatten galericiler cam tavanlı araçları alıp satarken donanımı artı mı yoksa eksi özellik olarak mı sayıyorlar? denk gelen var mı arkadaşlar?

Artı özellik sayarız, ekstraya girer aracın değerini arttırır.

• quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

quote:

quote:

galerici misiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

galerici misiniz?

evt.

• hangi semtte sizin galeri?
  • cam tavan bir kere karartmalı güneşi olduğu gibi içeri almıyor sunroof nasılsa bu da öyle..altta da perdesi var (bazı araçlarda elektrikli hatta) çok rahatsız olursan kaparsın..

ben sunroofu tercih ederim açıp hava alabilmek için ama fiyatı uygun olursa panoramik tavan da güzel birşey...
  • İstanbul / Avrupa Yakası / Etiler
  • iyiymiş valla. hayırlı işleer
  • İyi hamd olsun saol, sanada iyi günler.
  • quote:

İstanbul / Avrupa Yakası / Etiler

hayırlı işler. ikinci el piyasası nasıl desem? kolay gelsin?
  • quote:

quote:

İstanbul / Avrupa Yakası / Etiler

hayırlı işler. ikinci el piyasası nasıl desem? kolay gelsin?

Vallahi dostum pek iyi değil şu sıralar hep kendi devamlı müşterilerimiz geliyor.

İnsanların gözü açıldı birde parasının karşılığını arıyor herkes mesela BMW M3 var elimizde E92 kasa

Adam gelip bakıyor içini görünce E46 daha güzeldi bu ne böyle ben buna para vermem diyor

Bu nedenle artık başka firmalara yöneliyorlar, herkes cebindeki parasının karşılığını istiyor,

Elimizdeki bazı yanlış seçilmiş araçlarda tozlanmaya mahkum kalıyor.

Pekte iyi değil işler galeride şu aralar.

• anadoluda pek bulunmuyor ya bu cam tavan, ordaki alım satımlarda artı olarak mı değerlendiriliyor acaba? gerçi cam tavanlı araç sirkülasyonu da pek olmuyordur ya. ne dersiniz urbanracer?
  • Cam tavan araç yerine kendine Sunroof yetiyorsa Sunroof larada bakabilirsin. Araçtan araca Sunroofların büyüklükleri ve ebatlarıda değişmekte. Ama cam tavanın yerini tutmayacaktır aşırı ferah bir ortam istiyorsanız. Fakat kendinize yetiyorsa Sunroof idealdir. Anadoluda Fiat ta Grande Punto modelinde çok sık olmasada görebilirsiniz.
  •  SİZCE PANORAMİK CAM TAVANA TÜRKİYEDE İHTİYAÇ VAR MI?

SİZCE PANORAMİK CAM TAVANA TÜRKİYEDE İHTİYAÇ VAR MI?

Q7 lerin panaromik sunroof'una bayılıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Senin araç ne Gökhan?

• quote:

Cam tavan araç yerine kendine Sunroof yetiyorsa Sunroof larada bakabilirsin. Araçtan araca Sunroofların büyüklükleri ve ebatlarıda değişmekte. Ama cam tavanın yerini tutmayacaktır aşırı ferah bir ortam istiyorsanız. Fakat kendinize yetiyorsa Sunroof idealdir. Anadoluda Fiat ta Grande Punto modelinde çok sık olmasada görebilirsiniz.

ok teşekkürler. zahmet verdik. kusura bakmayın. kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

gerçekten çok güzelmiş. allah bize de nasip etsin.

• quote:

quote:

Cam tavan araç yerine kendine Sunroof yetiyorsa Sunroof larada bakabilirsin. Araçtan araca Sunroofların büyüklükleri ve ebatlarıda değişmekte. Ama cam tavanın yerini tutmayacaktır aşırı ferah bir ortam istiyorsanız. Fakat kendinize yetiyorsa Sunroof idealdir. Anadoluda Fiat ta Grande Punto modelinde çok sık olmasada görebilirsiniz.

ok teşekkürler. zahmet verdik. kusura bakmayın. kolay gelsin.

Estafurullah yardımcı olabildiysem ne mutlu, Forum bunun için var.
  • benim araçta komple cam tavan 2 tane sunroof var
    sunrooflu 2. aracım sunroof bir başka keyfini bilmeyen anlamaz
  • sevmiyorum abi sakat araçlar.Cabrio desen zaten bile bile biliyosun.Üstü panoramik aile arabasına karşıyım.Tehlikeli buluyorum.Kafadan kıvılcım çıkar.ALlah korusun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.