Şimdi Ara

Sizce 'Philips- 32PFL8404H' mu yoksa 'Samsung- Le32b652/653' mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumun hemen her yerini okudum ama bu iki LCD televizyonu karşılaştıran ve herhangi birini diğerine tavsiye eden bir yazı bulamadım. Bu yüzden sizlere sormak istiyorum: Bu iki LCD televizyondan birini tercih etseniz hangisini ederdiniz? Bunun cevabına göre 1-2 gün içinde bu işi bitirmek istiyorum; mesele benim için artık çok uzadı da.. :)
    Bu arada, gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok ama çok sevinirim. Bilirsiniz; bizim Türk insanının "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak" gibi garip bir huyu var..
    Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim....

• Bu arada, samsung'un istanbul bilişim.com'daki özellik açıklamaları şöyle iken:
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-32B653-LCD-TV,9307.html

Philips'in açılamaları ise şöyle:
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_32PFL8404H-LCD-TV,8701.html

tekrar, teşekkür ederim...

• Eğer parlak renklerden hoşlanıyorsan-tv'yi koyacağın yer pek ışık almıyorsa-ps3 veya monitor olarak da kullanacaksan samsung iyi bir seçim olacaktır,zira philips karanlık sahnelerde pek başarılı değil,ps3te lag sorunu var,monitor olarak da problemli.Buna karşın renkleri çok doğal,yansıma yapmıyor ve netlik-sd yayın başarısı gayet iyi..Yani multimedia özellikleri senin için çok önemli değilse philips de olabilir tabii ki..

Ama ben alacak olsam tercihim 6 serisi olurdu..
  • Cevabın için teşekkür ederim necuratru. Aslında televizyonun olduğu yer çok karanlık değil. PS3 ve monitör olarak da kullanmayı düşünüyorum. Verdiğin bilgiler, benim için önemli; tekrar teşekkür ederim.
    Acaba bu Samsung LCD'nin tepkime süresini biliyor musunuz? Bir de "bit" meselesi varmış ve bu husus önemliymiş; mesela Philips modelinin 12 bit olduğunu öğrendim, ama Samsung'un kaç bit olduğunu araştırmama rağmen öğrenemedim. Bu konuda beni aydınlatırsanız gerçekten çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seedar -- 9 Temmuz 2009; 21:15:55 >
  • philips 14 bit 4 trilyon renk..bunlar çok öenmli değil aslında sonuçta o renk ayrımını yapamayız birde tv olarak performansı iyi olmazsa neyleyip bit i..iki ürünü kıyaslayan yazım philips club başlığının ın son sayfasında var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seedar

Cevabın için teşekkür ederim necuratru. Aslında televizyonun olduğu yer çok karanlık değil. PS3 ve monitör olarak da kullanmayı düşünüyorum. Verdiğin bilgiler, benim için önemli; tekrar teşekkür ederim.
    Acaba bu Samsung LCD'nin tepkime süresini biliyor musunuz? Bir de "bit" meselesi varmış ve bu husus önemliymiş; mesela Philips modelinin 12 bit olduğunu öğrendim, ama Samsung'un kaç bit olduğunu araştırmama rağmen öğrenemedim. Bu konuda beni aydınlatırsanız gerçekten çok sevinirim...

Samsung kontrast gibi tepki süresini de vermiyor,ama cihazın hareket performansı iyi olduğundan 1 yada 5 olması önemli değil,zaten süreyi verse bile gerçeği yansıtmadığı için önemsiz

Philipsin dediği 12 bit renk sanırım,bu da reklam kampanyalarından biri,yani kafana takma bence..Dediğin gibi ps3 ve monitör olarak kullanacaksan zaten philipsi kafadan elemelisin,problemli..

• mdmrx, "philips lcd dünyası" bölümündeki yazını okudum ve diğer arkadaşın yazısını da göz önüne aldığımda sanırım hafta sonu eşimle birlikte samsung le32b653 veya 652'yi almaya gideceğiz. internet üzerinden de alabiliriz; ama görerek almak daha iyi sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.