Şimdi Ara

Sizce PS3 beklentilerimizi karşılayabilecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3'ün özellikleri beklentilerin de üstünde bir makina olacağına işaret.Bence burakın beklentilerimizi beklentilerimizin üstüne çıkacak bu makina.Peki PS3 sizin beklentilerinizi karşılayabilecek mi?

• ben ps3 dan bir sey beklemiyorum,cünkü cok pahali cikacak,oyun yapmasi cok zor olacak ,cip gec cikacak blu gray gec hacklanacak ,piyasaya gec cikacak ya bu konsolun ADINI GELIN Gec3 GEC23 KOYALIM MUHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA
  • ps3 ün harika bir alet olduğunu anlamama sadece killzone 2 oyununun birkaç sahnesini görmem yetti killzone 2 yi görünce ps3 e laf atanların hepsi ağlayacaklar ps3 kral başka kral yok ps4 çıkana kadar
  • yaw senin seyrettigin killzone 2 nin videolari DRIVER3 ün videolarindan hic farki yok,be zavalli video ayri ,oyun ayridir, senin gibi ileri zekalilar driver3 ün videolarina aldanip gittiler aldilar oyunu ondan sonra da agliyorlar hala cok kötü diye . muhahahhahahahahahahha
  • quote:

Orijinalinden alıntı: bal

yaw senin seyrettigin killzone 2 nin videolari DRIVER3 ün videolarindan hic farki yok,be zavalli video ayri ,oyun ayridir, senin gibi ileri zekalilar driver3 ün videolarina aldanip gittiler aldilar oyunu ondan sonra da agliyorlar hala cok kötü diye . muhahahhahahahahahahha

çocukluk baska sey aptallik baska seydir

• quote:

ben ps3 dan bir sey beklemiyorum,cünkü cok pahali cikacak,oyun yapmasi cok zor olacak ,cip gec cikacak blu gray gec hacklanacak ,piyasaya gec cikacak ya bu konsolun ADINI GELIN Gec3 GEC23 KOYALIM MUHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA

herşeyi anladımda oyun yapması neden zor olacak?!?
    adamlar hali hazırda bir sürü oyun için şimdiden çalışıyorlar kaldıki
    konsol piyasasının en çok ve en güzel oyun çıkaran şirketleri Sony de
  • oyun yapmasi zor ps3 de cok zaman aliyor yillar aliyor cünkü CELL e program yapmak zor oluyor bu kadar baska aciklamasi yok, ama xbox360 a oyun yapmak cok kolay va az zaman aliyor .
  • ps3 gibi konsol olamaz onun üstüne konsol tanımam
    quote:

oyun yapmasi zor ps3 de cok zaman aliyor yillar aliyor cünkü CELL e program yapmak zor oluyor bu kadar baska aciklamasi yok, ama xbox360 a oyun yapmak cok kolay va az zaman aliyor .

o yüzden tartışmak boş
  • quote:

oyun yapmasi zor ps3 de cok zaman aliyor yillar aliyor cünkü CELL e program yapmak zor oluyor bu kadar baska aciklamasi yok, ama xbox360 a oyun yapmak cok kolay va az zaman aliyor .

bence bu baya bi saçma bir strateji olurdu o zaman sony için
    seneler sürüyorsa 1 oyun yapmak hangi organlarına güvenip CELL i kullanıyorlar ki?
    sadece şu anda bu sistem yeni olduğu için uygulamaları az ve zor geliyordur sistem
    değişince herşey yerine oturur.Aksi takdirde sony en büyük hatasını yapmış olur.
  • Oyun yapmak zor olsaydı PlayStation'a tüm oyun firmaları oyun çıkarmak için can atmazdı.
  • ben sabırsızlıkla beklıyom ama kırılana kadar bayaga uzun bekleyecez heralde yoksa orjı oyunla nsl baş ederim
  • krıtoz canını sıkma dostum aynı şeyleri PS2 için de dediler ama sonuç ortada.
  • Her ne kadar cell işlemcisinin nasıl bi performans vereceğini bilememekle birlikte PS3 ün cok iyi bi makina olacağını düşünüyorum. ama beni düşündüren bi başka konu varki oda aletin fiyatı . japonya cıkış fiyatının bile 500 $ olcağı söyleniyor . ki burada ki fiyatı düşünemiyorum doğrusu . bi de blue ray dvd oyun fiyatlarını düşünürsen dogrusu bu aleti almak bana pek mantıklı gelmiyo. en azından konsol ve kopya oyun ( onlarında ne zaman cıkartlabileceği ayrı bi konu tabi ) fiyatları makül bi düzeye inene kadar PS3 alacağımı sanmıyorum.

Donanım anlamında beklentileri karşılayıp karşılayamacağını ise bilemeyiz. bekleyip görmek lazım
  • Bence PS3'ün fiyatının yüksek olması çok iyi.PS3'ün fiyatının yüksek olması bence PS3'ün kalitesini artırır.Eğer PS3'ün fiyatı yüksek olursa öyle önüne her gelen alamaz.PS2'nin fiyatının düşmesiyle PS2'yi her önüne gelen aldı ve PS2 hakkında atıp tuttular ve PS2 fanatiklerini PS2'den soğuttular.PS3'ün fiyatı yüksek olursa deyim yerindeyse "ELLO CELLO ADAMLAR" alamaz PS3'ü.Bence PS3'e 850 milyon ya da 1 milyar arasında fiyat biçilir bu da o kadar fazla bir fiyat değil ama bu fiyat konsol fanatiği olmayanlar için yüksek bir fiyat olacağı için makinayı çoğunlukla konsol fanatikleri alacaktır benim gibi.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Mill

Bence PS3'ün fiyatının yüksek olması çok iyi.PS3'ün fiyatının yüksek olması bence PS3'ün kalitesini artırır.Eğer PS3'ün fiyatı yüksek olursa öyle önüne her gelen alamaz.PS2'nin fiyatının düşmesiyle PS2'yi her önüne gelen aldı ve PS2 hakkında atıp tuttular ve PS2 fanatiklerini PS2'den soğuttular.PS3'ün fiyatı yüksek olursa deyim yerindeyse "ELLO CELLO ADAMLAR" alamaz PS3'ü.Bence PS3'e 850 milyon ya da 1 milyar arasında fiyat biçilir bu da o kadar fazla bir fiyat değil ama bu fiyat konsol fanatiği olmayanlar için yüksek bir fiyat olacağı için makinayı çoğunlukla konsol fanatikleri alacaktır benim gibi.

noktayı koymuşsun bravo amaçları daha çok oyunlardan para kazanmak o fiyatlarada almak her baba yiğidin harcı değil enayimi onlar ne kadar cihaz satışı o kadar oyun satışı boş yere böyle şeyler yazmayın herkez alsın,nedemek o abidik gubidik gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont -- 27 Ağustos 2005, 18:53:01 >

• kont dostum daha açık yazabilir misin yorumlarını ? Biraz karışık olmuşta anlayamadım.
  • amaçları diyorum daha çok oyunlardan para kazanmak cihazları çok uçuk fiyatlara satarlarsa satış az olacağı için oyun satışlarıda ona göre az olacaktır. ayrıca yazıda anlaşılmıycak bir şey yok gayet açık.bide ben okadar para veremem bende konsolu seviyorum ps2 yi zor aldım zaten.
  • Cümlenin çoğu devrik ve yazım kurallarına uygun olmadığı için anlayamadım dediklerini.Dedikleri fiyat Türkiye için uçuk olabilir ama çoğu ülke için bu fiyatlar oldukça uygun.Ayrıca sen o kadar para veremessin ama benim gibi PS fanatikleri PS3 için bir sürü para verebilir.Çünkü ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar PS'yi sadece sevmekle kalmıyoruz biz PS'nin fanatikleriyiz.PS3 için gerekirse satış mağazalarının önünde kamp bile kurarız PS3'ü hemen alabilmek için.
  • cümle değil birkaç cümle kurmuştum aslında burada ne Türkçe dersi veriyoruz nede alıyoruz neyse önemli değil konuyu dağıtmayalım.ucuz olsun herkez alabilsin diyorum fanatik olmaya gerek yok almak için o bir eğlence aracı,cümleler devrik olduysa kusura bakma benden bu kadar.
  • kont dostum Türkçeyi güzel kullanmak lazım diye düşünüyorum ve sana Türkçe dersi vermek gibi bir niyetim de yok.Ama ben sadece senin yukarıda yazdığın cümleleri neden anlamadığımı açıkladım.

Ucuz olsun herkes alsın tamam da ben de diyorum ki pahalı olsun her önüne gelen almasın diyorum.Aynı şey PS2'de de oldu kendi bilmez bir sürü kişi PS2'yi kötüledi.Bırakın PS2'yi kötülemeyi oyunları bile kötülediler.Buna neden olan PS2'nin ucuzlamasıyla PS2'nin değerini bilemeyen insanların PS2'yi alıp "Eeeeee bende de var PS2 ben de kullandım rezil bir makina çok kötü bir makina oyunları da çok dandik." gibi yorumlar yapmalarına neden oldu.Bu da makinanın kalitesini ve fanatikler için olan değerini düşürdü.

Bence makina ucuz olsun da herkes alsın mantığı yanlış.Pahalı ya da ucuz olsun ama gerçekten bu makinayı ve çıkacak olan oyunlarını seven insanlar alsın diyorum.

PS3'ün Özellikleri :

CPU
    Cell Processor
    PowerPC-base Core @3.2GHz
    1 VMX vector unit per core
    512KB L2 cache
    7 x SPE @3.2GHz
    7 x 128b 128 SIMD GPRs
    7 x 256KB SRAM for SPE
    * 1 of 8 SPEs reserved for redundancy
    total floating point performance: 218 GFLOPS

GPU
    RSX @550MHz
    1.8 TFLOPS floating point performance
    Full HD (up to 1080p) x 2 channels
    Multi-way programmable parallel floating point shader pipelines

Sound
    Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell- base processing)

Memory
    256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz

System Bandwidth
    Main RAM 25.6GB/s
    VRAM 22.4GB/s
    RSX 20GB/s (write) + 15GB/s (read)
    SB< 2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read)

System Floating Point Performance
    2 TFLOPS

Storage
    Detachable 2.5" HDD slot x 1

I/O
    USB Front x 4, Rear x 2 (USB2.0)
    Memory Stick standard/Duo, PRO x 1
    SD standard/mini x 1
    CompactFlash (Type I, II) x 1

Communication
    Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) x 3 (input x 1 + output x 2)
    Wi-Fi IEEE 802.11 b/g
    Bluetooth 2.0 (EDR)

Controller
    Bluetooth (up to 7)
    USB 2.0 (wired)
    Wi-Fi (PSP)
    Network (over IP)

AV Output
    Screen size: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p
    HDMI: HDMI out x 2
    Analog: AV MULTI OUT x 1
    Digital audio: DIGITAL OUT (OPTICAL) x 1

Disc Media
    CD PlayStation CD-ROM, PlayStation 2 CD-ROM, CD-DA, CD-DA (ROM), CD-R, CD-RW, SACD, SACD Hybrid (CD layer), SACD HD, DualDisc, DualDisc (audio side), DualDisc (DVD side)
    DVD: PlayStation 2 DVD-ROM, PlayStation 3 DVD-ROM, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW
    Blu-ray Disc: PlayStation 3 BD-ROM, BD-Video, BD-ROM, BD-R, BD-RE

SİZCE BU ÖZELLİKLER İÇİN BİÇİLEN BU FİYATLAR ÇOK MU PAHALI ? BENCE BİÇİLEN FİYATLAR AZ BİLE...

BU ARADA YAPILAN BAZI AÇIKLAMALARA GÖRE PS3'ÜN ÖMRÜNÜN 10 YIL OLDUĞU SÖYLENMİŞ.NE KADAR DOĞRU BİLMEM AMA İŞTE ÖZELLİKLER.YORUM SİZE KALMIŞ.PS3 İÇİN DEĞER Mİ DEĞMEZ Mİ ? PS3 BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILAYABİLECEK Mİ KARŞILAYAMAYACAK MI ? YORUM SİZİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mill -- 28 Ağustos 2005, 17:33:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.