Evet arkadaşlar PSP 100x 200x 300x modelli ile nereye kadar sizce ? yani yeni çıkan oyunlar bu modellerede gelirmi ? yoksa bir süre sonra destek kesilirmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: gandalff
şu an psp, vita'nın da çıkışıyla artık ps3ün çıkışı sonra ps2'den farksız gibi oldu. oyun çıkışı yavaşlaya yavaşlaya heralde bir iki yıl içinde durur
Katılıyorum. Fakat bu süreç Japonya'da daha yavaş isleyecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Son bir senedir psp'ye adam akıllı oyun çıktı mı?Yok.Hala beklemeye devam ediyorum.Bu yıl da başarılı bir oyun çıkmazsa yeni oyunlar konusunda ümidi kesmek gerekiyor.İşin ilginç tarafı ps vita'nın da yeni oyun çıkışı kaplumbağa hızında ilerliyor.
Buraya kadar
ps vita çok sükse getirir diye düşündüm ancak yanılmışım,fiyasko oldu japonya ve amerikada.rağbet görmedi pek oyun da yok zaten.en iyisi psp şu durumda
ben psp mi Türkiyede 650tl iken(vatan,mediamart,teknosa)400tl ye almıştım aksesoarlarıyla 600tl ye geldi bana o günden beri kullanıyorum çok iyi bir alet bu arada modeli psp-2001 şu an şarz ciyazını kaybettim ondan alıcam sonra oyun oynamaya devam psp si olanlara tavsiye şimdiden oyun arşivi yapmaya başlayın