Şimdi Ara

Sizce seçime kadar elimizdeki TL'yi harcayarak mal mı almalıyız, yoksa dövize mi yatırmalıyız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kim kazanırsa kazansın seçimden sonra devalüasyon bekleniyor; sizce elimizdeki TL'yi mala yatırıp ev ve işyeri ihtiyaçlarını stok yapmalı mıyız? Yoksa dövize mi yatırmalıyız? Şahsen fazla bir param olmadığı için dövize yatırmak yerine bozulmayacak gıdalar filan almayı düşünüyorum.

• Öncelikle ihtiyaçlar varsa zaten mal ve hizmetlere harcanmalı. İhtiyaçlar henüz yok ama ilerde olacaksa yine mal ve hizmetlere harcanmalı. Bunların dışında fiziksel altın yabancı para vs alınabilir. Daha profesyonel olarak nasıl değerlendirilir ben de bilemedim şimdi. Ortadaki paraya da bağlı tabi. Üç kuruşluk para olunca çok da bir anlamı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Mayıs 2023; 19:0:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANNEME ÇAMAŞIR MAKİNESİ LAZIMDI SEÇİMDEN ÖNCE ALMAK İÇİN UĞRAŞTIM. 10 BİNLİK MAKİNE BİRDEN 15 BİN OLURSA DİYE. ONUN DIŞINDA EĞER EVDE İHTİYAÇ YOKSA DÖVİZLE DEĞERLENDİRİLEBİLİR.

• Bir kısım döviz bir kısım altın bir kısım kritpo bir kısım mal vs. dağıtılabilir

Unuttuk.. :) Yatırım tavsiyesi değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 14 Mayıs 2023; 17:37:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatırım tavsiyesi vermek ciddi bir suçtur arkadaşlar. Ciddi anlamda başınız ağrır, tavsiye vermeyin o yüzden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.