Şimdi Ara

Sizce seneye kalayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mf3 8.000 geldi(4k dan geriledim ) Şimdi önümde birkaç seçenek var çukurova tıpın 200 kişi düşmesini beklemek veya mersin,aydın,manisa vb yerlerde tıp okumak.Bununla beraber tm derecem de 1100 geldi,boğaziçi,koç vb yerlerde işletme tutuyor.Ben ege tıp istiyordum en başından beri veya da dokuz eylül tıp ? Sizce idealist olup 1 sene daha bekleyim mi ? Ya da tercih yapayım mı ? Yaparsam nereyi yapayım ? Neresi gelir ? Teşekkürler şimdiden.

• 8 k dan 4 k için seneye kalmak mantıklı değil, büyük ihtimalle 3 k'ya girersin seneye ama bana sorarsan değmez. 8 bine kocaeli gelir.
  • İdealist olmalisin bana yeter mantigi hos degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

8 k dan 4 k için seneye kalmak mantıklı değil, büyük ihtimalle 3 k'ya girersin seneye ama bana sorarsan değmez. 8 bine kocaeli gelir.

Kocaeli hakkında bilgim yok iyi midir ? Çukurova 7800 gelmez mi ?
  • Kendine guveniyorsan! dene kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: SeOktar1

quote:

8 k dan 4 k için seneye kalmak mantıklı değil, büyük ihtimalle 3 k'ya girersin seneye ama bana sorarsan değmez. 8 bine kocaeli gelir.

Cukurova da gelebilir. Arkadasim kocaelide cok memnun olduğunu soyluyor. Forumda da kocaeli tip toplulugu var kocaeli tip tanitim konusu var oralara bak.

• quote:

quote:

quote:

Cukurova da gelebilir. Arkadasim kocaelide cok memnun olduğunu soyluyor. Forumda da kocaeli tip toplulugu var kocaeli tip tanitim konusu var oralara bak.

Hocam gelme ihtimali nedir çukurova'nın ? Kocaeli'ni araştırıcam teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam gelme ihtimali nedir çukurova'nın ? Kocaeli'ni araştırıcam teşekkür ederim.

Tam 8 bin mi? Kusurati kac?

• quote:

Arkadaşlar mf3 8.000 geldi(4k dan geriledim ) Şimdi önümde birkaç seçenek var çukurova tıpın 200 kişi düşmesini beklemek veya mersin,aydın,manisa vb yerlerde tıp okumak.Bununla beraber tm derecem de 1100 geldi,boğaziçi,koç vb yerlerde işletme tutuyor.Ben ege tıp istiyordum en başından beri veya da dokuz eylül tıp ? Sizce idealist olup 1 sene daha bekleyim mi ? Ya da tercih yapayım mı ? Yaparsam nereyi yapayım ? Neresi gelir ? Teşekkürler şimdiden.

Tıpta okuduğun yer değil, uzmanlığını yaptığın yer önemli. Yaz git hiç uğraşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tam 8 bin mi? Kusurati kac?

8061

• quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

quote:

Arkadaşlar mf3 8.000 geldi(4k dan geriledim ) Şimdi önümde birkaç seçenek var çukurova tıpın 200 kişi düşmesini beklemek veya mersin,aydın,manisa vb yerlerde tıp okumak.Bununla beraber tm derecem de 1100 geldi,boğaziçi,koç vb yerlerde işletme tutuyor.Ben ege tıp istiyordum en başından beri veya da dokuz eylül tıp ? Sizce idealist olup 1 sene daha bekleyim mi ? Ya da tercih yapayım mı ? Yaparsam nereyi yapayım ? Neresi gelir ? Teşekkürler şimdiden.

Tıpta okuduğun yer değil, uzmanlığını yaptığın yer önemli. Yaz git hiç uğraşma

Nere olursa mı ? Ya üniversite hayatı ?

quote:

Orijinalden alıntı: hollywood_gs

Bogazici isletme yaz kardesim. Eger ozelde de okurum diyorsan koç isletme yaz bence. He tıp ı ciddi anlamda istiyorsan bilemem tabi. 13 14 bin olsan kal derdimde seneye de fizik veya kimya veya bio kotu gelebilir. Garantisi yokki ama suan ortalama bi tıp in garantisi var. Sahsen git derim ben. Ama once karar ver tip mi iyi unide isletme mi? Yarin butun gun bunu dusun ertesi gun hastaneye git. Sonraki gunde bogazicine git gez en dogru karari sen vereceksindir. Simdiden basarilar ve bol sans.. :)

Tıpı sene boyunca istedim hocam,tm öylesine girdim zaten edebiyatta baya salladıklarım tutunca şaşırdım bir anda oldu.Seneye dediğin gibi hiçbir şeyin garantisi yok ama insan acaba diyor işte,o karar ıverebilirsem dediğiniz gibi iyi olacak da bakalım,düşünüyoruz :))

• Cukurova gelebilir ama kesin gelir de diyemem, tip kontenjanlari artmadi sanirim. Yeni tip acildi birkac tane ama fazla etkileyecegini sanmiyorum.

Su an seni cok iyi anliyorum, gecen sene benzer duygulari ben de yasamistim, cok daha iyisini yapabilecegimi dusunup mezuna kalmistim. Istedigimi elde ettim ama 8 k dan ortalama bir tipa gidebilecek olmus olsaydim 2013te kalmazdim giderdim.Iyi dusun Ygs sureci dahil bastan beri tekrar cekebilecek misin? Ayrica kaldiginda dusurme riskin de var dusuk de olsa bunu da unutma. Butun bunlari goze aldim diyorsan 2015 te basarilar diliyorum.

• quote:

Cukurova gelebilir ama kesin gelir de diyemem, tip kontenjanlari artmadi sanirim. Yeni tip acildi birkac tane ama fazla etkileyecegini sanmiyorum.

Su an seni cok iyi anliyorum, gecen sene benzer duygulari ben de yasamistim, cok daha iyisini yapabilecegimi dusunup mezuna kalmistim. Istedigimi elde ettim ama 8 k dan ortalama bir tipa gidebilecek olmus olsaydim 2013te kalmazdim giderdim.Iyi dusun Ygs sureci dahil bastan beri tekrar cekebilecek misin? Ayrica kaldiginda dusurme riskin de var dusuk de olsa bunu da unutma. Butun bunlari goze aldim diyorsan 2015 te basarilar diliyorum.

Eyvallah hocam az da olsa biraz arttı galiba,bir umut bekliyorum işte.Böyle düşünüp mezuna kalanlar genelde istediklerini elde etmişler zaten,iyi düşünmem lazım,alabilirim gibi geliyor,bakalım.Teşekkürler hocam yorum için.

• Kardesim karar senin seneye girersen ilk bine girmemen icin hicbir neden yok en kotu ilk 2k ya girersin zaten isler normal seyrederse. Kalmak istiyosan mezundan korkma. Ben 92 liyim mesela bu sene uni degistircem. Ilk senense kal zaten korkmana gerek yok. En kotu ayni siralamayi alirsin en azindan kafan rahat olur. Bi sene hic birsey. 73 te degilde 74 yasinda ölürsün olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: hollywood_gs

Kardesim karar senin seneye girersen ilk bine girmemen icin hicbir neden yok en kotu ilk 2k ya girersin zaten isler normal seyrederse. Kalmak istiyosan mezundan korkma. Ben 92 liyim mesela bu sene uni degistircem. Ilk senense kal zaten korkmana gerek yok. En kotu ayni siralamayi alirsin en azindan kafan rahat olur. Bi sene hic birsey. 73 te degilde 74 yasinda ölürsün olur biter

Ben de böyle düşünüyorum,daha düşürmem gibi geliyor çünkü bu sene şanssızlık yaşadım lysde,tabi hiçbir şeyin garantisi yok ama bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.