BEN JAPKO OYNUYORUM BİLMİYORUM USKO DA VAR MI SİLAH KİRALAMA
MAGEYİM SİKLLERDEN FLAME Yİ KULLANIYORUM
STAFF +7 LİK YANILMIYOSAM 79 ATTACK FLAME DAMAGE 56 MİDDLE CLASS 24 SAAT KİRALIK 350.000 COİN > SİZ NE DERSNİZ ALAYIM MI ALMAYAYIM MI ? LEVELİM 41 LVL İM. alırsam mantıklı hareket etmiş olur muyum ?
( TOPLAM PARA MİKTARIM 3.660.000. COİN ) yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca elimdeki silah 67 attack ve 14 flame damage dir
bence almak mantıklı ama sen onu harpy felan a kesin girecegin zaman al en azında daha guclu gozukursun yada japkoda hiç oynamadım andream vars orada kullanırsın lvl biraz dusuk ama olsun bence ucuz bi miktar mantıklı
quote:
Orjinalden alıntı: knightcii
bence almak mantıklı ama sen onu harpy felan a kesin girecegin zaman al en azında daha guclu gozukursun yada japkoda hiç oynamadım andream vars orada kullanırsın lvl biraz dusuk ama olsun bence ucuz bi miktar mantıklı
kardeş harpy , andream demişsin nasıl gidiliyo oraya nu oyunu yeni oynamaya başladım 2005 yılı gibi knight online piyasaya çıktığı için o donemde lise giriş sınavına hazırlanmaktan ogrenememiştim
YARDIM EDİN LÜTFEN :()()()()
japkoda oynamadıgım çin hiç bilemicem oradaki yaşam şartlarını
ama 24 saatlik 350k çok uygun bi fiyat bence, kiralanabilir.
japkoda oynamadıgım çin hiç bilemicem oradaki yaşam şartlarını
ama 24 saatlik 350k çok uygun bi fiyat bence, kiralanabilir.
arkadaşım japkoda 350 k bile çokdeğerli yanlış bilmiyorsam lupus pendant 60 m shard +1ler 4-5 m 8 md ler 600 m hatta rol'ler bile 999 dan pazara konuluyor .arkadaşım bence o kadar acele etme kiralama için paran sende dursun lazım olur.sen o kiralamaları levelini yükseltip pk yapacağın zamanlarda kullan derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme