BEN JAPKO OYNUYORUM BİLMİYORUM USKO DA VAR MI SİLAH KİRALAMA
MAGEYİM SİKLLERDEN FLAME Yİ KULLANIYORUM
STAFF +7 LİK YANILMIYOSAM 79 ATTACK FLAME DAMAGE 56 MİDDLE CLASS 24 SAAT KİRALIK 350.000 COİN > SİZ NE DERSNİZ ALAYIM MI ALMAYAYIM MI ? LEVELİM 41 LVL İM. alırsam mantıklı hareket etmiş olur muyum ?
( TOPLAM PARA MİKTARIM 3.660.000. COİN ) yardımcı olursanız sevinirim
ayrıca elimdeki silah 67 attack ve 14 flame damage dir
bence almak mantıklı ama sen onu harpy felan a kesin girecegin zaman al en azında daha guclu gozukursun yada japkoda hiç oynamadım andream vars orada kullanırsın lvl biraz dusuk ama olsun bence ucuz bi miktar mantıklı
quote:
Orjinalden alıntı: knightcii
bence almak mantıklı ama sen onu harpy felan a kesin girecegin zaman al en azında daha guclu gozukursun yada japkoda hiç oynamadım andream vars orada kullanırsın lvl biraz dusuk ama olsun bence ucuz bi miktar mantıklı
kardeş harpy , andream demişsin nasıl gidiliyo oraya nu oyunu yeni oynamaya başladım 2005 yılı gibi knight online piyasaya çıktığı için o donemde lise giriş sınavına hazırlanmaktan ogrenememiştim
YARDIM EDİN LÜTFEN :()()()()
japkoda oynamadıgım çin hiç bilemicem oradaki yaşam şartlarını
ama 24 saatlik 350k çok uygun bi fiyat bence, kiralanabilir.
kirala
quote:
Orjinalden alıntı: darksaga
japkoda oynamadıgım çin hiç bilemicem oradaki yaşam şartlarını
ama 24 saatlik 350k çok uygun bi fiyat bence, kiralanabilir.
arkadaşım japkoda 350 k bile çokdeğerli yanlış bilmiyorsam lupus pendant 60 m shard +1ler 4-5 m 8 md ler 600 m hatta rol'ler bile 999 dan pazara konuluyor .arkadaşım bence o kadar acele etme kiralama için paran sende dursun lazım olur.sen o kiralamaları levelini yükseltip pk yapacağın zamanlarda kullan derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme