Hem oyun hem iş için, almışken geleceğe yönelik de olsun istiyorum. Sizce parçaları birbirine uydurabilmiş miyim? www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama?share=e67c5adc-b420-4f48-ae3e-3096b8d0879e |
Sizce sistemim uygunmu
-
-
Guc kaynagi yok sistemde. -
Vatandan topladığınız makina, ileriye dönük,kesin değil. İntel soket değiştiriyor.Yani en fazla,bi- iki sene sonra bu makinaya uyacak bi işlemcinin sıfırı piasada olmayacak.
Ram tek 16 gb . Yetmez. 2x16 GB az ilersi için artık şart.
12600K soğutucusuz satılır ,epey ısındığı için.Bi de pahalı bi hava soğutma veya sıvı soğutma lazım.
Powerboostaki 700watt power ,epey giriş seviye. İlersi için,kesin zayıf.
Size 12600K dan çok çok daha güçlü bi oyun işlemcisi olan RYZEN 7500F ile bi makina topladım İnventus çok güvenilirdir. Toplar,24 saat test eder ve çok sağlam kargolama ile yollar.
AMD bi -iki sene soket değişmiyecek.
RTX 3060 Ti e.kartı seçtim .Yazdığınız RTX 3050 den kat be kat daha güçlüdür.RTX 3050 ile atıyorum, 100 fps aldığınız yerde, 3060 Ti ile 170-180 fps alırsınız.
Ramleri 32 GB yaptım.Çok uzun yıllar idare eder.
Anakaat muazzam .İsterseniz şu an AMD nin en güçlü işlemcisini bile takabilirsiniz.Kaldırır,yani.
Kasa efsane bi şey.
İşlemciye soğutucu ekledim.
Ve fiat değişmedi.
Resme tıklayın,netleşir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 21 Aralık 2023; 23:52:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X