Şimdi Ara

Sizce tekrar hazırlanmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Pamukkale Üniversitesnde ftr bölümünde okumaktayım. ve bu sene 1. sınıftayım.
    aslında çok istiyerek ftr ye gelmedim. ama hine okunur diyerekten 25. bininci ygs sıralamam ile yerleştim.
    ama bu bölümü kazandıktan sonra dünyam başıma yıkıldı. tercih vermeden önce pek araştırmamam ve sağlık bölümü iyidir anlayışı ile geldiğm bu fakültenin tam bir çile olduğunu gördüm. ben garanti meslek diye geldiğim bu bölümde bir sürü işsiz fzyoterapist gördüm. devlet atamlarda yılda sadece 120 alım yapıyor. evet 120 alım sadece benim sınıfımın kontenjanı bile 240 kişi. ve aynı zamanda devlet hastenelerinde bir fiyoterapistin maaşı hemşireden daha düşük. canımı sımıyım dedim. özelde çalışırız dedim orasıda ben tam manada hayal kırıklığına uğrattu. özelde işveren 4 yıllık ftr mezununa para vereceğime tıp bitiran uzman fzt ye veririm daha iyi deyip 4 yıllkmezun fztlere karın tokluğğu maaşı veriyor.
    daha bitmedi bide devletimiz sağolsun yeni bir kanun çıkardı. yeni kanunda artık 2yıllık fizyoterapi okuyanlar açıköğretimle 2 yıldaha okuyarak fizyoterapist olabilecek. sen okdar gel 25 bne gir adam sınavsız geçişle 2 yıllığa geçsin bide üstüne 2 yıl evde yatsın ama seninle aynı maaşı alıp aynı kıdemde bulunsun.

Şimdi gelelim asıl konuya şimdi arkadaşlar ben bu sene tekrar ınava hazırlanmayı düşünüyoruym. arkadaşlarım 25 puanın gidecek boşver devam et desede ben hazırlanmayı istiyorum ve her zaman istediğim tıp fakültesine yerleşmeyi istiyorum.
    ben busene hiç çalışmadan ygs de 25 bn lysde 36 bn oldum. fen isesi çıkışlı olduğumdan alt yapım var. inanın geçen sene toplamda 300 soru bile çözmeden bu sıralamaları aldım.
    SİZCE BEN TEKRAR SINAVA HAZIRLANMALIMIYIM YOKSA DEVAM MI ETMELİYİM. BU BAŞARAN ARKADAŞLAR MORALİMİ DÜZELTİRSE ÇOK MABULE GÇER:)

FTR PİŞMANLIKTIR ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN ASA VERMEYİN BU BÖLÜMÜ. BİZİM HOCALAR BİLE FTR NİN 5 YIL İÇİNDE HEMŞİRELİKTEN DAHA DÜŞÜK OLACAĞINI SÖYLÜYOR. O KADAR YÜKSEK PUAN ALIRSANIZ YAZIK ETMEYİN PUANINIZA....

• Zaten fen lisesi çıkışlısın ve belli bir altyapın var ben tekrar gir derim sınava olmazsa da ünideki derslerine çalış fakülte birincisi olursun belki torpilin olur iş bulursun yani bence kendini fakültendendeki her insanla aynı seviyeye koyma derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklında hala bişeler varsa bence tekrar gir tıp olmasa bile diş hekimliği eczacılık olur bakarsın. diğer bi ihtimalle bu seneyi yüksek puanla bitirirsen aynı üniversitenin başka bir bölümüne geçersin diye duydum. bende bu sene tekrar hazırlanıyorum pm atarsan sevinirim sormak istediğim bikaç şey varda
  • pr65 P kullanıcısına yanıt
    Malesef 25 puan kırılması beni 20 geriye attı bnde bu sene puan kırılmadığı için tekrar haırlanacam. Ama artk tıp istemiyorum hedefim odtü de elektrik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Dershane şart mı sizce
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.