Şimdi Ara

sizce tipsizim diye mi böyle oldu tipliyim diye mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

masterda 3 ayda 2 kızla bir şeyler içtim

1.siyle yanında arkadaşı varken 3ümüz konuşuyorduk, bi hafta ekürisi hastaydı ben de fırsat bu fırsat diyip cuma akşamı biraya davet etmiştim olur demişti, vedalaşırken de direkt sarılmıştı samimi şekilde, 2 gün sonra whatsapptan foto atmıstım görüldü bile yapmamıştı, sizce tipimi beğenmiş ama sohbetimi vs. mi beğenmemiş yoksa tipi beğenmemiş de öylesine oturmuş iş ciddiye binmeden yol mu vermiş

2.siyle daha samimiydik ve samimiyeti o ilerletti, bunla hep baş başa konuştuk, deprem olduğu gece 4.40da maraz iyi misin yazmıştı, instagramdan beni bulmaya çalışmış benle aynı ad soyadını taşıyan birini eklemiş hatta. hafiften yürüyünce bu da yol verdi. sizce bu da arkadaş olarak sevmiş beni ama baktı yürüyeceğim yol mu vermiş yoksa tipimi beğenmiş de yine karakteri mi beğenmemiş

• Bu tipi sen mi sectin?

Bu soruya verecegin cevap onunu aydinlatacaktir, ona gore harekete gecersin

• Hocam sorun tipten çok sen bu flört işlerinden anlamıyorsun sanırım..

Tipin zaten ortada insanlar seni tanıdığında ve buluşma sırasında değişmez.. ama muhabbetin sarmamış ya da çok ilgi göstermiş olabilirsin  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekiii -- 29 Aralık 2022; 12:15:50 >
  • pekiii P kullanıcısına yanıt

Çok ilgi göstermedim, 1.sine zaten yazmıyordum 2.sini 2 3 günde 1 arıyordum, bazen o yazıyordu.

tipimi beğenseler farklı olur muydu onu soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipini beğenmeseler olay oraya gelmezdi bence.. sorun muhabbet gibi.. sen ilk başta elektrik aldıysan yüzde 90 doğrudur.

Bir de tabii onların hayatını hiç bilmiyoruz belki flörtleri var eski erkek arkadaşına dönme kararı aldılar vs vs..

• pekiii P kullanıcısına yanıt

Tuttuğunu koparan tiplerden misin sen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Bilmem hocam.. hiç düşünmemiştim bu soruyu. Sorduğun için sağol.

Neden sordun ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.