Bildirim
Sizce Türkiyede en çok kazandıran meslek?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çaycılık -
berberler iyi para kazanıyor kücük bi hesap yap anlarsın.
düğün sektörü iyi düğün,sünnet için lüks salon sahibi olup catering şirketler ile anlaşırsan para basarsın.
ya da gıda sektörü dikiş tutturursan fena para var. merdiven altı üretimler bile para basıyor -
Doktorluk - Hukuk - Mühendislik
Çoğu ülkede de böyledir zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Din tuccarligi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sarraflık -
İmamlık. -
insan kaçakçılığı :D -
Cb
Boş boş cevap vermişler yine.
Tıp dişçilik hukuk mühendislik
Kesinlikle mühendislik değil, en azından bu ülkede büyük çoğunluk kazanmıyor. İyi mühendisleri tenzih ederim.
Bir beyin cerrahı olsan paraya para demezsin, o yüzden büyük oranda doktorluk. Ha ben yapamazdım, o ayrı mesele.
Tıp.Beyin,kalp ve plastik cerrahları iyi para kazanıyor.
Topçuluk
Milletvekilliği -
hırsızlık kaçakçılık dolandırıcılık vs benim gördüğüm en çok kazanıp dışarıda dolaşan bunlardı -
Reyis başbakan iken başbakan derdim de artık cumhurbaşkanı olduğu için
Cumhurbaşkanı diyorum -
Yalakalık -
Şerefsizlik,düzenbazlık,yalancılık vs. -
Şahsi ticari işinde kullanabileceğin bir bölüm olmalı öyle tıp hukuk falan bitti artık evet kazanıyorlar ama yaptıkları iş ve okudukları okul kadar kazanmıyorlar para ticarette ama becerebilene -
Beyin cerrahı bir tanıdığım var ayda 60bin TL civarı kazanıyor. Ayrıca ticari işletmeleri var oradan da bi 50bin TL civarı kazanıyor.Başka bir tanıdık Çine sıcak mermer satıyor aylık milyon dolarları kazanıyor. Öğrenciyim aylık 350-500arası para harcıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- direksiyon sınavını geçemiyorum
- csb nedir
- en ucuz viski
- metpamid tok karna içilir mi
- öz türkçe kız isimleri
- dünyanın en büyük vinci
- para sayma makinesi bim
- galaxy unpacked
- penis nakli
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X