avea on odemeli hattımı vodafone taşıdım bugun itibariyle nmt şıma gerçekleşti..my vodafone e bile uye oldum....esas bundan sonrası cok komik..avea dan gelen 2 mesajı aktarıyorum size....
2.MSJ:ONEMLİ BİLGİ:HATTINIZIN İPTAL EDİLMEMESİ İÇİN ACİLEN KONTOR YUKLEMENİZ GEREKMEKTEDİR.YUKLEME YAPTIYSANIZ LUTFEN BU UYARIYI DİKKATE ALMAYINIZ..BİLGİ İÇİN:500 U ARAYIN
bu ne yaa şimdi işin içinden cık cıkabilrsen nasıl bi operator avea nerde yaşıyo anlamadım gitti yufff yani
salla arkadaşım
ekranda vodafone yazıyorsa geçç
ekranda vodafone yazıyoda avea nasıl operatormu deilmi bilemiycem artık walla faturalı bi avea hattım var korkuyorum hiç guvenmiyorum avea ya:(buyuk ihtimalle o numaramı da taşırım ben bu msj lardan sonra...
Sistem otomatik atmıştır sana mesajları..
Dediğim gibi Boşver..
Vodafone Ailesine Hoşgeldin..
hoşbulduk saol tşk ederim:)
Bu Aile Beni Katil eder
quote:
Orjinalden alıntı: wolky1141
avea on odemeli hattımı vodafone taşıdım bugun itibariyle nmt şıma gerçekleşti..my vodafone e bile uye oldum....esas bundan sonrası cok komik..avea dan gelen 2 mesajı aktarıyorum size....
2.MSJ:ONEMLİ BİLGİ:HATTINIZIN İPTAL EDİLMEMESİ İÇİN ACİLEN KONTOR YUKLEMENİZ GEREKMEKTEDİR.YUKLEME YAPTIYSANIZ LUTFEN BU UYARIYI DİKKATE ALMAYINIZ..BİLGİ İÇİN:500 U ARAYIN
bu ne yaa şimdi işin içinden cık cıkabilrsen nasıl bi operator avea nerde yaşıyo anlamadım gitti yufff yani
BANADA geliyor 2 haftada 1
takma avea ne yapsa yeridir son kozlarını oynuyor bende 2 hattımı vado ya taşıdım
ben de iki avea hattımı vodafone'a taşıdım en sonunda. nerdeyse ilk çıktığından beri vardı avea hatlarım ama şu son sınırsız olaylar falan çıkınca konuşamamaya başlamıştım. konuşurken kendi kendine kapanıyordu bir de. ben de konuşamadıktan sonra bedava olsa ne yazar deyip geçtim vodafonea. şimdilik gayet memmnunum hayırlısı bakalım.
avea mesajlara başladımı kendinden geçiyo durduramıyo kendini
aveadır ne yapsa yeridir
quote:
Orjinalden alıntı: awares
aveadır ne yapsa yeridir
HER AN HER ŞEY BEKLENİR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme